Anex Cross/Sport - aké sú vaše skúsenosti s týmto kočíkom?

kayenaaa
20. mar 2019

Ahojte baby, ake mate skusenosti s kocikom znacky Anex? Ci uz mate model Cross alebo Sport 😊

saskia_98
20. mar 2019

@kayenaaa suseda ma cross a maximalne spokojna a ja som ho tiez chcela ale sport no nakoniec som ho nestihla objednať. ☺

kayenaaa
autor
20. mar 2019

@saskia_98 Dakujem 😊

similaposova
20. mar 2019

@kayenaaa Ja mám anex sport...čo sa týka používania všetko super akurát vanička je plastová a keďže sme kočík veľa vozili v aute vanička sa ľahko poskriabala aj keď som si dávala pozor na to to je take negatívum...inak kozenka bez poškodenia aj ruksacik koženkovy je super bez poškodenia a to ho vlacim stále a veľa

kayenaaa
autor
20. mar 2019

@similaposova dakujem pekne za odpoved 😊

sasunka
21. mar 2019

@kayenaaa Ahoj, ja mam Sport, je fajn ale kedze mam aj starsiu dceru, prekaza mi ze dole nie je kos ale ta ulozna taska ktora je mala. Zmesti sa tam ozaj malo veci ked ideme na ihrisko. O nakupe ani nehovorim...za mna velke negativum. Inak je krasny, kazdy nam ho chvali. Dobre peruje, super je strieska aj ten poklop aby babatku nefukalo dnu.

kayenaaa
autor
21. mar 2019

@sasunka Dakujem 😊

similaposova
21. mar 2019

To s tou uložnou taškou je pravda je mala...mám tam plienku, deku a adaptéry na autosedacku a je takmer plna

denie111
12. jan 2020

@similaposova ale viac menej všetky vaničky sú plastové ci? Ja tiež rozmýšľam nad tým kočíkom tak neviem co mam robiť..

similaposova
12. jan 2020

@denie111 určite existuju kočíky ktoré majú vaničku potiahnutú nepremokavou textiliou