Aladdin Hlohovec - centrum kočíkov

daniela_p
12. apr 2022

Baby, viete mi poradiť, ktorý obchod je väčší, kde je väčší výber kočíkov, ale aj postielok 🙂 rada by som totižto pozrela naživo aj kočík aj postieľku, tak kde sa oplatí ísť … alebo niekde v okolí NR,TT obchod s veľkým výberom 🙂

saemi
12. apr 2022

v Hlohovci je fakt obrovský výber, určite odporúčam

e1i
12. apr 2022

@daniela_p tiez sme všetko kupovali v HC. Aj dodanie velmi rychle, nakolko mala bolq rychlejsia (29tt)., aj sportak ked sa zlomil nasla som si taky co som hned mohla vziať z predajne a super, spokojnost aj cenova aj kvalitova. Vies objednat online, je tam nejaka zlava pri registrácii. Ukáže ti pri kazdom cenu a vyzdvihnes tam alebo kurier..

lulinka99
12. apr 2022

@daniela_p v HC by som určite nekupovala nič, prečítajte si recenzie na nete a ja mam tiež veľmi vela zlych skúsenosti s nimi.. V TT je 4mama&baby,ten odporúčam a taktiež aj Brendon, ale ten je iba v BA, kedze si sa pýtala iba okolie TT a NR..

saemi
12. apr 2022

Ja mám fakt len dobrú skúsenosť. ale osobne neobjednávala som cez eshop.
ale riešila som vždy všetko s majiteľom. kúpila som tam 3 kočíky, 2autosedačky, s kamoškami som tam tiež vždy išla keď riešili kočíky, autosedačky..

dominikak4
12. apr 2022

Ja som si v HC na predajni kúpila v podstate celú výbavičku, ale s eshopom som mala po narodení malého opakovane problémy, tovar prišiel viackrát poškodený (žinenka za 130 eur bola preliačená, flaše popraskané, kokosový matrac prelomený, fusák mi poslali iný než som si objednala....) a eshop robil problémy s výmenou, vyhovárali sa na kuriérov, že poškodili tovar, a že si to mám riešiť s nimi. Tak som proste využila možnosť vrátenia tovaru v 14 dňovej lehote a kúpila si nový/nepoškodený tovar na predajni. T.č. od nich neobjednávam, nemám na to už nervy, ak niečo treba zbehnem na predajňu.

daniela_p
autor
13. apr 2022

Ďakujem za názory, určite online ja nevhcem nič neobjednam ale ísť aj predajnu a tak kúpiť všetko 🙂 tak skúsim teda aladdina 🙂 ten bude asi vasci ako centrum kočíkov v Nitre, keď som tam bola, taký mali slabý vyber postielok napr

dominikak4
13. apr 2022

@daniela_p môžeš si tovar pozrieť na ich eshope, že čo by sa ti tak páčilo a zavolať si na predajňu, či to tam majú a keď tak ich poprosiť, nech ti to objednajú a stiahnu na predajňu. Ja to tak robím pri drahších veciach, lebo nie všetko majú na predajni. Myslím, že postieľok tam veľa nebolo. Ja som si postieľku vybrala, tak ako píšem - cez eshop a vybavila som to s predajňou.

daniela_p
autor
14. apr 2022

@dominikak4 ďakujem za tip 🙂 a keď to objednajú, alebo ja a nebude sa mi to páčiť, nemusím to vziať? Nechám to na predajni?