Čaute mamičky, neviete náhodou aký typ kočíka je dobrý??? 🙂
My mame Cam dinamico, som velmi spokojna, nehrkota ani nic podobne, mala ma 7.mesiacov este stale je vo vanicke aj s fusakom a overalom 🙂 a je hrooozne lahunky. Keby som si mala znova vybrat tak ten isty, alebo Peg perego GT3, vyzera fajn. A ak by som isla uuuplne podla mojho vkusu tak Inglesina Vittoria 🙂 moja srdcovka. 🙂
aak si na vintage tak CLASSIC RETRO R-18 a ak si na minimalizmus a modernu tak jednoznacne Aston Martin Silver Cross;
moja rada je, ze pre bábo je super vsetko co ma 4 kolieska, vanicku, pruzi a hupe sa to a ma to trpezliveho starostliveho soféra............
🙂 super a cenovo sú dostupné, alebo skôr z druhej ruky? Ja by som nebola proti mať kočík z druhej ruky, ale môj manžel veľmi nechce 🙂 a maximálne by som dala 500 € za nový ...
Ja som bola rozhodnuta pre Brio,teraz som uz na vazkach... kamosky mi doporucili aj Britax (vraj je dobra sportova cast).Tak teraz neviem...
mali sme mamas and papas sola - spokojnost nadmieru 🙂
Ahoj, ja som sa rozhodovala dlho nad kočíkom a nakoniec som sa rozhodla aj s priateľom pre Maked Lucky ... kolieska sú super, hlavne na to pozeraj, aké kočíky majú kolieska a či vanička je dostatočne veľká 🙂
Ahoj my mame Roan marita a sme spokojny .Mamicky chcem vas poprosit o radu nie som na tejto stranke dlho zaregistrovana,chcela by som vediet ako napisem svoj prispevok ,otazku?nemozem tu na to prist,ze cez co ju napisat.Dakujem
My mame maxi cosi mura 3 a spokojnost velka, nevyhoda trocu je vaha kocika, a mali sme aj römer s tym sme boli tiez velmi spokojni
a co znacka Dorjan??? Ma niekto s nou skusenost?
ako pre koho, my mame objednane Camarelo Malaga, lebo sme obaja vysoki, aj vanicka je polozena dost vysoko na konstrukcii oproti inym kocikom. Obzerali sme aj Bexu Paris ( myslim ) a sice sa nam pacil, ale vanicka bola dost nizko a zohynat sa k babu by bolo asi narocne.
Kocik treba jednoznacne vidiet, ja som tiez bola hrdinka, pol roka som "mala" vybrany kocik a ked som prislo do predajne, vybrala som si uplne iny.
@beruskaa21 Ahoj, pre mna najlepsi kocik je bud Peg-perego GT3 alebo Camarello Sevila . 😉