Aký typ kočíka je dobrý?

beruskaa21
9. feb 2014

Čaute mamičky, neviete náhodou aký typ kočíka je dobrý??? 🙂

zuzana113
9. feb 2014

@beruskaa21 Ahoj, pre mna najlepsi kocik je bud Peg-perego GT3 alebo Camarello Sevila . 😉

reni1512
9. feb 2014

My mame Cam dinamico, som velmi spokojna, nehrkota ani nic podobne, mala ma 7.mesiacov este stale je vo vanicke aj s fusakom a overalom 🙂 a je hrooozne lahunky. Keby som si mala znova vybrat tak ten isty, alebo Peg perego GT3, vyzera fajn. A ak by som isla uuuplne podla mojho vkusu tak Inglesina Vittoria 🙂 moja srdcovka. 🙂

awalancha3
9. feb 2014

aak si na vintage tak CLASSIC RETRO R-18 a ak si na minimalizmus a modernu tak jednoznacne Aston Martin Silver Cross;
moja rada je, ze pre bábo je super vsetko co ma 4 kolieska, vanicku, pruzi a hupe sa to a ma to trpezliveho starostliveho soféra............

beruskaa21
autor
9. feb 2014

🙂 super a cenovo sú dostupné, alebo skôr z druhej ruky? Ja by som nebola proti mať kočík z druhej ruky, ale môj manžel veľmi nechce 🙂 a maximálne by som dala 500 € za nový ...

lenustt
9. feb 2014

Ja som bola rozhodnuta pre Brio,teraz som uz na vazkach... kamosky mi doporucili aj Britax (vraj je dobra sportova cast).Tak teraz neviem...

gumkac19
9. feb 2014

mali sme mamas and papas sola - spokojnost nadmieru 🙂

nikkyniks
9. feb 2014

Ahoj, ja som sa rozhodovala dlho nad kočíkom a nakoniec som sa rozhodla aj s priateľom pre Maked Lucky ... kolieska sú super, hlavne na to pozeraj, aké kočíky majú kolieska a či vanička je dostatočne veľká 🙂

simonka3
9. feb 2014

Ahoj my mame Roan marita a sme spokojny .Mamicky chcem vas poprosit o radu nie som na tejto stranke dlho zaregistrovana,chcela by som vediet ako napisem svoj prispevok ,otazku?nemozem tu na to prist,ze cez co ju napisat.Dakujem

nikkyniks
9. feb 2014

@simonka3 ...
Pôjdeš do fóra, vyhľadáš si tému, podobnú tej tvojej, klikneš na ňu a vedľa ti bude písať vytvoriť otázku, alebo diskusiu ... klikneš a píšeš 🙂 Aspoň ja to tak robím 🙂

simonka3
9. feb 2014

@nikkyniks jee ahoj a dakujem,pozrem to

sense
9. feb 2014

My mame maxi cosi mura 3 a spokojnost velka, nevyhoda trocu je vaha kocika, a mali sme aj römer s tym sme boli tiez velmi spokojni

beruskaa21
autor
11. mar 2014

a co znacka Dorjan??? Ma niekto s nou skusenost?

bullinka
11. mar 2014

ako pre koho, my mame objednane Camarelo Malaga, lebo sme obaja vysoki, aj vanicka je polozena dost vysoko na konstrukcii oproti inym kocikom. Obzerali sme aj Bexu Paris ( myslim ) a sice sa nam pacil, ale vanicka bola dost nizko a zohynat sa k babu by bolo asi narocne.
Kocik treba jednoznacne vidiet, ja som tiez bola hrdinka, pol roka som "mala" vybrany kocik a ked som prislo do predajne, vybrala som si uplne iny.