Aký typ golfáča doporučujete na dovolenku k moru?

monikapalo
8. jan 2012

V lete bude mat moj syn 2, 5 roka, chceme ist k moru , kociar teraz velmi nevyuzivame, no na dovolenke sa zide urcite, ci uz na pospinkanie si cez obed, alebo na nejaku dlhsiu prechadzku 🙂 No vobec netusim, aky typ by sme si mali kupit, nieco lahko skladatelne / do lietadla/, polohovatelne, nie tazke.....Dakujem za vsetky typy. 😉

sirell
8. jan 2012

my sme boli s dcerou pri mori v rovnakom veku (mala presne 2,5 roka). kociar sme nebrali, zdalo sa nam to zbytocne a dobre sme urobili. cez obed sme chodili spavat do apartmanu, predsa je pre dieta lepsie stiahnut sa cez najvacsie teplo dovnutra. ale stalo sa ze sme boli na vzdialenejsej plazi a mala si pospala pod slnecnikom na zemi na deke. zvladala aj dlhsie prechadzky, ked nevladala vzali sme ju na chvilku na ruky, oddychla si a potom veselo behala dalej. tak isto aj vecer ked sme sa sli prejst, mala viac energie ako my a kociar vobec nepotrebovala. kedze pises ze uz teraz kociar velmi nevyuzivate zda sa mi zbytocne kupovat dalsi len kvoli dovolenke.

ivett1
8. jan 2012

my sme mali golfáč quinny zapp na dovolenke pri mori v Turecku, keď mal malý 22 mesiacov a vtedy sme ho fakt využili 😉 (na presun...spali sme vždy v apartmáne) a minulý rok v Grécku, to mal necelých 34 mesiacov a to sme už golfáč nebrali (aj keď, možno by sa tiež na tie presuny hodil...lebo sme boli v dosť rozsiahlom rezorte... 😉 )...našťastie to zvládol... v prípade nutnosti bol dobrý aj ockov krk 🙂 ...ak si chcete vziať kočík, tak určite len na presuny...golfáč a asi je jedno akej značky, hlavne aby bol skladný...(sú už aj také, ktoré sa dajú polohovať do ľahu...myslím, že aj nový zapp, len je to drahá a nevyužitá investícia na jednu dovolenku...)

katka3012
9. jan 2012

golfac quinny zapp xtra 😉

genialna
9. jan 2012

golfac Peg Perego Si.. Lahucky, spratny, uzasna strieska, dietatku sa v nom super spinka.. 😉

maminka3x
19. dec 2012

Zdá sa mi zbytočné kupovať nový kočík, ktorý sa použije len pár dní na dovolenke. Skôr by som si zvolila možnosť požičať si od nejakej známej maminy 🙂

kiakocikovsvet
19. dec 2012

veľmi ľahký, ľahko skladateľný, zmestí sa Vám do batožinového priestou v lietadle je Babyzen YOYO

georgia333
19. dec 2012

pozri si moje príspevky, ja mám babyzen yoyo, zložim si ho na tašku a cestujem, pohodlný, polohovateľný trochu drahý,

stanislavao
19. dec 2012

ja som mala Coto Baby Soul a uplne stacil. aj polohovatelny je, aj podoprete nozicky ma, aj velmi lahky a velmi skladny. ma rukovat, cize uplne super a aj cena super. je cca 65e. ale ked sme boli so synom 2,5 rocnym, tak sme kocar uz nebrali. kocar sme mali, ked mal necele 2 roky.