V lete bude mat moj syn 2, 5 roka, chceme ist k moru , kociar teraz velmi nevyuzivame, no na dovolenke sa zide urcite, ci uz na pospinkanie si cez obed, alebo na nejaku dlhsiu prechadzku 🙂 No vobec netusim, aky typ by sme si mali kupit, nieco lahko skladatelne / do lietadla/, polohovatelne, nie tazke.....Dakujem za vsetky typy. 😉
my sme mali golfáč quinny zapp na dovolenke pri mori v Turecku, keď mal malý 22 mesiacov a vtedy sme ho fakt využili 😉 (na presun...spali sme vždy v apartmáne) a minulý rok v Grécku, to mal necelých 34 mesiacov a to sme už golfáč nebrali (aj keď, možno by sa tiež na tie presuny hodil...lebo sme boli v dosť rozsiahlom rezorte... 😉 )...našťastie to zvládol... v prípade nutnosti bol dobrý aj ockov krk 🙂 ...ak si chcete vziať kočík, tak určite len na presuny...golfáč a asi je jedno akej značky, hlavne aby bol skladný...(sú už aj také, ktoré sa dajú polohovať do ľahu...myslím, že aj nový zapp, len je to drahá a nevyužitá investícia na jednu dovolenku...)
golfac quinny zapp xtra 😉
golfac Peg Perego Si.. Lahucky, spratny, uzasna strieska, dietatku sa v nom super spinka.. 😉
Zdá sa mi zbytočné kupovať nový kočík, ktorý sa použije len pár dní na dovolenke. Skôr by som si zvolila možnosť požičať si od nejakej známej maminy 🙂
veľmi ľahký, ľahko skladateľný, zmestí sa Vám do batožinového priestou v lietadle je Babyzen YOYO
pozri si moje príspevky, ja mám babyzen yoyo, zložim si ho na tašku a cestujem, pohodlný, polohovateľný trochu drahý,
ja som mala Coto Baby Soul a uplne stacil. aj polohovatelny je, aj podoprete nozicky ma, aj velmi lahky a velmi skladny. ma rukovat, cize uplne super a aj cena super. je cca 65e. ale ked sme boli so synom 2,5 rocnym, tak sme kocar uz nebrali. kocar sme mali, ked mal necele 2 roky.
my sme boli s dcerou pri mori v rovnakom veku (mala presne 2,5 roka). kociar sme nebrali, zdalo sa nam to zbytocne a dobre sme urobili. cez obed sme chodili spavat do apartmanu, predsa je pre dieta lepsie stiahnut sa cez najvacsie teplo dovnutra. ale stalo sa ze sme boli na vzdialenejsej plazi a mala si pospala pod slnecnikom na zemi na deke. zvladala aj dlhsie prechadzky, ked nevladala vzali sme ju na chvilku na ruky, oddychla si a potom veselo behala dalej. tak isto aj vecer ked sme sa sli prejst, mala viac energie ako my a kociar vobec nepotrebovala. kedze pises ze uz teraz kociar velmi nevyuzivate zda sa mi zbytocne kupovat dalsi len kvoli dovolenke.