Aký súrodenecký kočík mám vybrať?

jerrynus
4. dec 2017

Ahojte, mam 11 mesačne dieta a teraz cakame dalsie dieťatko 😊 mam dilemu lebo neviem kde mam zháňať kocik taky ze je súrodeneckú ( pre babetko vanička a pre staršie športová časť) 😊
Cenu neriesim ale chcem aby bol co najkomfortnejší a Dobry.
Dakujeeem 😘😘

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jerrynus
autor
4. dec 2017

@l3yla idem Kuk na nete 😊

bubinko1506
5. dec 2017

TFK Twin verzie, Bumbleride Indie Twin - to su v

bubinko1506
5. dec 2017

Mali pisu so mnou😂. Tie prve kociky su vedla seba, existuju potom aj tandemove za sebou, napr. Baby Jogger City Select alebo ABC Design Zoom. Kupis cisto len sportovu verziu a dokupis vanicku.

libulibu
5. dec 2017

ABC ZOOM by som odporucila. Má priestrannú vanicku a sportové kocíky sa dajú variabilne otácat. Môzu byt v smere jazdy, v protismere alebo oproti sebe. 🙂

ikissedagirl
5. dec 2017

Mne sa osvedcil Jane TwinTwo. Vyhody: 1.deti umiestnene zasebou, nie vedlaseba, takze sa vojdes aj do pokladne v potravinach aj do vytahu. 2. Vanicka s moznostou priputania do auta (nemusis prekladat a budit spiace babo). 3. Bol kompatibilny s mojim predslym kocikom, takze som si vanicku prehodila podla potreby a nemusela som prekladat vsetky fusaky alebo mat dva.

katka_1
5. dec 2017

my mame phil and teds navigator, ale keby mame vacsi vytah a kufor auta berieme vibe, tam moze byt aj vanicka aj sportak, maju nan teraz super zlavy v predeti