Dievčatá, mamičky, ktoré máte skúsenosti, poradte prosím aký súrodenecký kočík je najlepší. Rozdiel medzi detmi budem mat 18 mesiacov a chcela by som aby bol čo najmenší. Ďakujem
@stanislavac akurát cena je vyššia ako bežný kočík. Oplatí sa pozrieť na bazari...
Ja mam tvoju rovnaku situáciu, tiez rodím v decembri a budú mat rozdiel 19 mesiacov; ja idem do Baby Jogger City select. Uz teraz používame BG city mini gt a sme velmi spokojní so značkou... City select sa da nakombinovať presne ako potrebuješ- tiez sa da používať iba pre jedného, alebo ako surodenecky- v našom prípade to bude jedna športová cast a jedna vanicka/vajicko, s neskutočným množstvom možných kombinacii...
My budeme mat rozdiel 16mesiacov a poriesili Icandy peach blossom. Vyriesili sme to tak, ze monokocik sme kupili z druhej ruky a rozsirenie (spodnu vanicku + adaptery) sme kupili nove. Mal by vojst aj do maleho panelakoveho vytahu, ostatne su vacsie a treba ich rozkladat. Joolz sa mi nepacil kvoli tomu, ze jedno dieta bude moc nizko, namiesto kosika. V zime to podla mna nie je prakticke...a BJ city select je dlhsie ako nas vytah a navyse starsie dieta by mi okopavalo zospodu mladsie, kebyze je napriklad vanicka vyssie a sportak nizsie. Je ale priestrannejsi ako Icandy 🙂
Ja sa som kúpila Onyx Tandem, je to poľský kočík, istotne ťažší ako tie pred mojim príspevkom spomínané, ale pozerali sme aj Baby Jogger, aj ABC design a odradila nás hlavne cena, keďže malá má šestnásť mesiacov a drobec sa má narodiť tak do troch týždňov, nepredpokladám, že ho budeme využívať dlho a mam ďalšie dva kočíky, ktoré môžem využívať potom pre malého a hlavne sme chceli nový, keďže mamičky tu často predávajú tieto kočíky už ako druhé majiteľky a v hroznom stave. A ešte bola dôležitá veľkosť vaničky, keďže ten Icandy je menší ako Baby Jogger a zase ABC je veľmi dlhý celkovo
Moje decká využili malo súrodenecku verziu. Dá sa povedať že iba prvé tri mesiace. Krpec má teraz 18m a radšej behá po svojich než sa vozí v kočíku. A mala ma 6m a už ju začínam dávať do športovej časti. Takže stačí Mono verzia. Prípadne máme ku kočiaru skateboard.
A ešte jedna vec, nikdy nespali naraz v jednom surodeneckom. Bála som sa že mi ho mala zobudí tak som ju vyberala s celou vanickou.
Chcem tým povedať že na tie prvé mesiace stačí niečo lacné. Deti rýchlo rastú. Vyber si niečo čo sa ti bude dobre skladat a čo nezaťaží rozpočet. A nemusíš riešiť veľkosť vaničky, lebo však nebudeš mať sloníča. 😀
Som z tych surodeneckych kocikov ko. Cim viac pozeram tym viac neviem. Isto viem iba ze chcem tandem. Vaham nad phil&teds voyager, britax b-dual, hauck duett. Chcela by som aby bol co najmenší, nech nevyzera divno... a najviac by sa mi pacilo keby mensie dieta mohlo byt vzadu dolu a vacsie v predu. Prosim tie co mate skusenosti, alebo poznate /videli ste.... poradte. Ďakujem
@kvikina087 Dobry den, ak je to este aktualne, mam na predaj surodenecky kocik zn. Baby Trend - Sit N Stand Double. Bola som s nim velmi spokojna.
Mezi nasimi detmi je 15 mesacny rozdiel. Pouzivali sme ho najma ked bola mensia este vo vajicku (vpredu kocika). to vajicko sa da pouzit ako autosedacka, je k tomu aj zakladna do auta (base).
Zadne sedadlo bud smeruje dopredu (sa na seba s babatkom pozeraju), alebo sa da dat jednoducho prec a vacsie dietatko sedi na sedaku a pozera na vas, pripadne sa moze postavit na integrovany skejt.
ked boli vacsie tak mala sedela a velka bola na sedaku ked si chcela oddychnut, alebo na skejte len tak pre zabavu 🙂
inzerat s rozsiahlejsim popisom mam tu https://www.modrykonik.sk/market/kociky/thl9bq/...
@tatiana_98
Dakujem pekne, ale nemam zaujem.
@kvikina087 my mame Britax dual a som veeeelmi spokojna!
Ked idem s jednym, spodnu sedacku uplne jednoducho odpojim..
Je lahucky a skladom, do auta natrepem vsetko mozne popri kociku. Vrchna vanicka je velka, a spodna sedacka polohovatelna, co pr. Phil & teds nema (mam aj ten - dovolenkovy) - je ovela skladnejsi, no na bezne pouzivanie mi viac vyhovuje Britax!
My mame bebetto 42 a sme velmi spokojni. Rozdiel mame 14 mesiacov medzi detmi. Da sa nakombinovat rozne, otacat v smere, aj do protismeru, je lahucky a vojdeme s nim uplne vsade. Sklada sa perfektne a vojde bezproblemov do auta. Foto je pozicane ale mame tento isty.
Joolz geo duo. Medzi mojimi je presne rok. A tento kočík je super lebo sa dá urobiť aj na mono-pre jedno dieťa. Teda je úzky ako bežný kočík. Žiaden problém v obchodoch...