Aký športový kočík pre 8 mesačné dieťa doporučujete?

kathrin6
25. dec 2011

Aký kočík by ste mi odporučili pre 8. mesačné dieťa?Mal by byť ľahko skladateľný aj do malého auta lebo dosť cestujeme a aj budeme. Ešte som sa chcela spytať či je vhodnejší športový kočík alebo golfový?

katren
25. dec 2011
kathrin6
autor
25. dec 2011

@katren dakujem, vsetko to uz mam precitane,ale neporadilo mi to velmi. ale este raz velmi dakujem za pomoc

katren
25. dec 2011

@kathrin6 ale kazda maminka ti napise svoj nazor na kocik a vybrat si budes musiet aj tak ty.....
ja mam napr. golfky PegPerego Si, som s nimi spokojna....ale asi bude lepsie si nejaky omrknut a potom precitat recenzie...

elienka
25. dec 2011

@kathrin6 kamoška má PP pliko p3, mne sa páči, je skladný a má polohovaciu opierku chrbta a tuším aj nôh, sú to golfky, ale také troška väčšie než tie úplne malé golfky. Vozí tam svojho syna a malý vyzerá úplne spokojný.

kathrin6
autor
25. dec 2011

@katren ja uz ani neviem kde mi z toho vsetkeho hlava stoji. tolko je toho na trhu a uz mam toho dost pobehaneho.

elienka
25. dec 2011

@kathrin6 ešte dodám, že tento kočík má už po 1 dieťati a vyzerá super, nie je ani vyheganý, takže asi bude aj kvalitný

miruska320
25. dec 2011

nám celkom vyhovoval quinny speedi sx,ľahko sa skladal a vhodný do každého terenu,a myslím,že je dosť priestranný aj keď bude už trošku väčší

almita
26. dec 2011

@kathrin6 ja som si teraz zabezpecila brio spin,je to niečo medzi golfacom a sportakom a som nadsena 😵,zatiaľ najlepsia voľba😉

kathrin6
autor
26. dec 2011

@almita dakujem za typ

pepiminarik
27. dec 2011

kathrin6 ja som teraz riesila hlboky + sportiak a vybrala som Perego gt3 modular set. keby som vsak riesila tvoju otazku, priklanam sa k odpovedi elienky a jej PP pilku. kiez by som ja vedela skor, ze este budem potrebovat kocik. na jar ma poprosila svagrina nech ju jedneho takeho "zbavim". bol vo fantastickom stave, tiez po jednom dietati, cestoval s nimi vsade. ona ma tri deti, takze ten kocik musela pouzivat naozaj casto aby aspon jedno dieta mala "pod kontrolou" . strelila ho fakt za facku, lebo ho uz nepotrebovala, no bola s nim strasne spokojna a teraz velmi lutujem, ze som jej s tym tak rychlo "pomohla". mohla som ho mat 😀

kathrin6
autor
27. dec 2011

Ahojte. Tak sme sa rozhodli a dnes sme objednali Britax B-Agile. Dakujem za vase odpovede.

kika9449
10. máj 2012

@almita ahoj,konecne maminka,ktora ma Brio Spin 🙂 Chcela by som ho kupit,tiez sa mi paci,nasla si uz nejake nedostatky,pripadne na co si dat pozor?ja mam takych 160cm a velmi by ma zaujimalo,ako vysoko je rucka pri uplnom zasunuti.Velmi by som prosila odmerat(od zeme napr.).Kde si kupovala?Dakujeeeeeeeeeem... Kikus🙂

almita
23. máj 2012

@kika9449 Ahoj,uz asi neskoro,boli sme prec a nestihla som na vsetko reagovat...ten kocik je super az na nestastne predne kolesa...Naskor vypadlo prve a teraz aj druhe...riesim to s briom uz velmi dlho a nie a nie sa dopatrat k nahradnym dielom.Inak ten kocik paradoxne zboznujem.ak budes nieco potrebovat,kludne napis...

kika9449
23. máj 2012

@almita ahoj,dakujem za odpoved 🙂 ,snad tento tyzden predam Mac a hura do Vosendorfu SCS pre Brio Spin(dufam,ze ho tam maju a za rozumnu cenu....tu nevedia,co za to pytat) ,zatial sa aj mne jeho design strasne paci,tak dufam,ze nesklame (ani predne kolesa) 😉 ...