Aký športový kočík pre 2 ročné dieťa?

tonka939
21. dec 2011

chcem si kúpiť športový kočík pre 2 dieťa niečo ľahké do auta,nie golfky radšej mám spojenú rukoveť.máte nejaké skúsenosti.Poradte.

gubcikova
21. dec 2011

baby point fortuna

dosa
21. dec 2011

@tonka939 britax b mobile - pevny, lahky, sikovny

tonka939
autor
21. dec 2011

má aj madielko.

dosa
21. dec 2011

@tonka939 teraz neviem, koho sa pytas, alebo ci sa pytas, kedze tam nie je otaznik, ale bmobile madlo nema vo vybave, da sa dokupit...

almita
21. dec 2011

@tonka939 Pozri brio spin,ma aj madlo.

evamarket24
21. dec 2011

@tonka939 od Britax je B-Mobile alebo B-Agile (ten ma dokonca aj madlo v cene), alebo Concord Fusion, obmedzenie je len vo vahe - max. nosnost 15 kg, to plati pre 99% kočíkov. Zalezi od ceny, aku si ochotna investovat do kocika, ci planujes este dalsie dieta a teda vyuzijes aj neskor, s moznostou dokupit napr. vanicku a tak druhe dietatko vyuzije od narodenia 🙂

alenah31
21. dec 2011

moja má 2,5 roka a teraz sme kúpili nunu buggy. Má spojenú rukoveť, je ľahký, ide až do ľahu a super sa s ním manévruje, po zložení je malinký a čo je pre mňa dôležité má nastaviteľnú rukoveť a je pre deti do 18 kg ( do 4 rokov) čo je super nakoľko často cestujeme aj lietadlom a aj 3,5 ročné decko vláčiť po staniciach a letiskách dá zabrať🙂 síce nemá madlo vo výbave, ale dá sa dokúpiť a taktiež fusak, nánožník či pláštenka😀😀