Pomaly sa pozerám po športiakoch, len ich je strašne veľa tak neviem vybrať. Určite nechcem žiadny golfáč, trojkolesový ani stokke kočík. Na váhe mi až tak nezáleží, ani cenu nejako neriešim, hlavne aby bol pohodlný a dobre sa skladal. Bola by som rada, ak by mamičky napísali akú majú skúsenosť či dobrú alebo aj zlú, aby som vedela čomu sa mám prípadne vyhnúť. Ďakujem za každú radu 🙂
Už sa nikto nepodelí o skúsenosť? 🙂
@terka1607 ja mám Baby design mini a som spokojná, má spojenú rúčku a je odpružený, je menší, ale ja som nechcela nejaké hebedo veľké, hľadala som niečo menšie na jar a leto, v zime budem používať športiak z trojkombinácie s vačšími kolesami, mne osobne to tak vyhovuje 🙂
Tiez riesim tuto otazku aktualne. Mne vela znamych ospevovalo britax, konkretne be motion a ked som sa bola na neho mrknut v obchode,odporucali mi aj valco snap4, oba mi pridu super skladne aj do maleho auta, ale britax je dost tazsi, vizualne mi pride pevnejsi a ma nafuk. Kolieska,takze fakt som teraz na vazkach,ci si na zimu nechat z 3kombin.sportiak hartan a kupit valco na pobezky alebo ako :(
Ja chcem práveže predať trojkombináciu, lebo to zaberá strašne veľa miesta v aute a namiesto toho chcem nejaký športiak, ktorý bude fajn aj na zimu a bude sa dať zložiť v celku, nie že ho budem rozkladať ako je to na trojkombinácii. Tiež som rozmýšľala na valco snap alebo britax ale keď idem cez mesto tak vidím len tieto dva kočíky 😀 Tak som chcela nejaký čo nie je na každom rožku 😀
My mame maclaran xlr a zatial veľká spokojnosť..kedze ale nechceš golfac tak mozno by som nad baby jogger uvažovala, mam naň pozitívne referencie-ten 4-kolesovy...http://kociky.heureka.sk/baby-jogger-city-mini-...
Ďakujem veľmi pekne, vyzerá super 🙂 Snáď ešte niekto napíše nejaké skúsenosti, lebo sa úplne strácam v tých kočíkoch, stráášne moc ich je 😀
ja mám síce zálusk na iný na celú trojkombináciu ale ak môžem pridať nie za mňa skúsenosť ale za moju sestru tak ona má britax b motion a je spokojná hlavne čo si pochvaľuje to sú tie kolieska a jednoduché skladanie hlavne
ja mam baby jogger city mini 3-kolesovy a som spokojna. su aj 4-kolesove verzie aj drahsie a asi aj kvalitnejsie ako city mini, ja som spokojna s nasim. aj na zimu ci leto sa nam super osvedcila strieska, skladanie ma super. mne sa baby jogger paci viac ako valco snap ale je to vec nazoru (niekde v recenzii som citala, ze BJ ma kvalitnejsi potah v porovnani so snapom.
https://www.modrykonik.sk/blog/katkuz/ A ako ste spokojná s trojkolesovým, jazdí sa s ním dobre? Ja sa bojím, že sa mi bude ťažko jazdiť na chodník.
@terka1607 niekedy sa koliecko akoby vzpriecilo pri vychadzani na chodnik ale uz som si zvykla ako tuto "situaciu" zvladnut. kocik je stabilny, takze nehrozi, zeby som malu pri tomto vyklopila 🙂 ak preda len nechcete 3-kolesovy, tak by som sa poobzerala po 4-kolesovej variante. paci sa mi aj napr priestranny kosik a teda strieska je top, nie je potrebna ziadna dalsia clona. pri prani sa da jednoducho poodopinat z patentov, vybrat chrbtovu spevnujucu cast a oprat 🙂 za seba: som s nim spokojna 🙂
Tak asi zostanem u toho 4 kolesového 😀 Zatiaľ je top ten baby jogger city mini, ale uvidím či sa neozvú ešte nejaké mamičky s recenziami 🙂
@katkuz mozem sa aj ja na nho trosku povypytovat? Da sa polohovat do uplneho lahu? A ma nezavisle polohovanie noziciek?
A ja by som sa chcela ešte opýtať aké tam sú kolečka? Penové?
@paulakolla polohovat sa da do lahu ale nie je to uuuuuuuplne vodorovne (to myslim u ziadneho sportoveho nejde. polohovanie je plynuje, takze ak dieta zaspi po sediacky nie je problem ho opatrne dat do lahu - to sa uvolni taky "stipec" a popustis podla potreby. mne vyhovovalo, ze kym bola mala mensia (zacala som ju davat do neho asi od 10 mes. ) a ked sedela a ja som ju chcela dat na lezato, nemusela som povolovat popruhy a ju to netahalo (pri inom kociku mi to neslo a vadilo mi to) . polohovanie noziciek zial nema, ale videla som tu, ze jedna baba z ciech to sije - neviem co je vo vnutri, ale asi to ma vymakane https://www.modrykonik.sk/market/kociky/i82y4j/...
Pozri aj sportove TFK , je to nemecka znacka -my sme kupovali cez net z Nemecka - vysiel o par stoviek menej ako v SK. Tu je este malo znamy, ale naozaj paradny...
Ja mam sportiak Trilogy inglesina a je top! Mala som motion, ale nezvladala som, ze nema otocnu sedacku. A este by so isla do sportaku perego. Ale to su len moje preferencie.
Inak petite and mars alias byvala monza vysli s novym street, co vyzera ako BJ, Britax a Valco, ma aj polohovanie noh a aj rucky. Mrknite aj tam.
Ja mam petite & mars model 2016 a som s nim maximalne spokojna 😊 je skladny a pre dietatko priestranny. V neposlednom rade velmi pekny 😀
Jeej baby velmi pekne dakujem za tipy urcite pokukam 🙂
@terka1607 my sme mali Peg Petego Pliko Switch Easy Drive. Veľmi ľahko sa skladá a zaberá málo miesta. Je priestranný a pohodlnný. Syn sa v ňom vždy dobre vyspal. A aj keď nemá odpružené kolesá tak sa s ním fobre manévrovalo a zfolsl v pohode aj nekvalitné dedinské cesty. Môžem len odporučiť
Ja mam Graco Trekko,sice Duo,ale som spokojna,je to trojkolka,ale perfektne vyvazena,nikdy sa mi nestalo,ze by som mala problem pri vyliezani na chodnik, velikansky kos, strieska sa ta dobre stiahnut a velke kolesa. Nema sice brzdu na rucke,ale velmi dobre sa s nim jazdi aj na korculiach.
No a ako pozeram tak vekovy rozdiel tvojich deticiek,mrkni si tu verziu Duo 😉
@janka654 prosím pekne neposlala by si mi miery tvojho kocika keď babo v nom spí tzn.že so zdvihnutými nozkami koľko je lozna plocha?a potom aj plocha na sedenie a nejaku foto ďakujem?veľmi nad ním uvažujem
https://www.modrykonik.sk/profile/senta_sofia/ Moja malá nie je kočíková, takže by mi to bolo zbytočné, ona radšej pešo a keď ideme niekam na dlhšie tak máme golfáč 🙂 A baby nemáte niektorá x.lander pulse 2014, alebo nejaké recenzie od známych, lebo ten sa mi celkom páči 🙂
my sme kupili joolz day, uz sa nemozem dockat, ako ho vyskusam 🙂
https://www.modrykonik.sk/kocik-joolz-day/
hladala som nieco dobre skladne, nie moc tazke, s nafukovacimi kolesami a ochranou proti slnku
Baby ešte mi poradte ak chcem niekoho označiť v diskusii ako to mám spraviť, lebo mi to akosi nejde 😀 Som totálny antitalent 😀
Aaa už som na to prišla 😀
@haslerka91 tak zmerala som a dlzka plochy na lezanie je 90 cm širka je 33 cm. A plocha na sedenie je 22,5 cm 😊foto prikladam 😊
ja odporucam Valco Snap, lahky, skladny, pre dieta priestranny 🙂