Aký športový kočík od 5 mesiacov dieťaťa?

bridgetjonesova
11. feb 2013

Ahojte poradte mi vyhody a nevyhody...rozmyslam o x landeri, quinny speedi alebo buzz, alebo jane. Mam v tom chaos. My mame dost veterno a ked bude mat len 5 mesiacov (april) asi by mal byt trosku aj skryty a chcela by som ho pouzivat aj v zime vttedy bude mat rok. Mne sa inak aj tie striesky na kocikoch nezdaju a problem mam aj s tym ze sa bojim kvoli chrbatiku aby ho nemykalo zo strany na stranu. Neviem vybrat ☹

josenka
11. feb 2013

@bridgetjonesova Ja som sa rozhodla pre Brio go, aj na základe dlhokánskej diskusie tu na MK. Už by malo byť na ceste k nám, objednávala som z českého bazošu. Pre mňa rozhodovalo najmä to, že sa dá sedačka otočiť v smere aj protismere jazdy, kočík sa dobre skladá, nie je príliš ťažký, má veľký košík. Akurát mi na ňom chýba nánožník, ale ten si dám ušiť jednej pani z MMB. Inak, páčil sa mi aj buzz. 🙂

bridgetjonesova
autor
11. feb 2013

@josenka aj mne sa uz viac paci buzz len mam obavu ci ta strieska vobec chrani babo proti vetru, mozno v tej sklopenej leziacej polohe aj ano, ale citla som ze kolecka su tam akesi zle na niektorych povrchoch.

katy1979
11. feb 2013

@bridgetjonesova ja ti pridam este jeden do zoznamu. Babyjogger. Kvoli tomu ze pises ze mate veterno. Tam sa da ta strieska sklopit az dole a je to kvalitny a velky kocik.
Kvoli chrbatiku sa neboj. vsetky co si vymenovala su v pohode. idu do lahu a nie je vobec ziadny problem.

josenka
11. feb 2013

@bridgetjonesova Myslím, že striešku má dosť veľkú aj Mamas&Papas Sola, ten sa mi tiež páčil.

bridgetjonesova
autor
11. feb 2013

@katy1979 myslis ze ani pre tak male dieta s tym chrbatikom nebude problem. Ja sa bojim tiez aby sa nekyvkal z jednej strany na druhu. V tom sa mi paci quinny buzz ze je tam ta vlozka ktora vlastne aj po bokoch drzi to babo.len zasa strieska je od veci.

katy1979
11. feb 2013

@bridgetjonesova a aky je rozdiel ked sa vezie v sportovej verzii na lezato a v hlbokej vanicke? v oboch ma miesto aj do dlzky aj do sirky. ja som vzdy vyberala kocik aby aspon ako tak pruzil a nemali sme problem s tym ze by mi dieta v kociku hadzalo zo strany na stranu. Dlazobne kocky napr. na hviezdoslavku su problem ale tam ti vyhadze dieta nech ma akykolvek kocik. A do kazdeho jedneho sportaka sa daju kupit zmensovacie vlozky.