Malicky je vo vanicke uz ako sardinka, tak aj ked nerada, musim ho zacat davat do sportoveho kocika. Ibaze som zistila, ze sportova cast mojho kocika je uzasne neprakticka a navyse je to stokilove hebedo. Pri predstave, ze ho mam aj s malym dva krat denne znasat z tretieho poschodia (maly cez den spi zasadne len vonku), som usudila, ze potrebujem iny kocik. Kedze vanicky, kde by sa zmestilo normalne urastene dieta sa do modernych kocikov uz ocividne nevyrabaju, chcela by som priestranny, lahsi samostatny sportiak, ktory: (1) by sa dal dat uplne do lahu, (2) mal by dostatocne dlhu a najma polohovatelnu opierku opierku noziciek, a (3) mal by prehadzovatelnu rucku, kedze sa mi vidi, ze take male babatko by sa radsej vozilo tvarou k mamicke, a aj ja by som tak bola pokojnejsia. Viem, ze je tu o sportiakoch kopec diskusii, ale ani pri najlepsej voli nie som schopna ich preluskat. Vopred dakujem mamickam za pripadne tipy.
neviem aky je vhodny, ale mozem ti poradit, aky nie je vhodny...brio go. je to super kocik, vanicka je dlha, lahko ovladatelny, ale sportak nejde uplne do lahu, co mi vobec nevyhovuje. kedze este nedavam malu sediet a len vonku mi spi, preto potrebujem, aby sa tam vyspala, ale je tam v takej divnej polohe. nabuduce by som urcite kupila nejaky co ide uplne do lahu, ked uz bude vacsia bude to super, ale takto na vyspatie je to o nicom.
teutonia (spirit s3), mala v nej spi aj teraz a to ma 19 mes. V sportiaku je od 5 mesiacov, lebo sa nezmestila do vanicky. Da sa dat uplne dolahu. Da sa dat v smere aj proti smeru jazdy.
syn ma 6 mesiacov a mame Zopa Fusion. nie je drahy, dost velky, dieta sa v nom vie aj otocit. da sa v nom naozaj dobre vyspat. iste ze lepsie sa vyspi v postielke, ale na kocar je to dobre.
Ja som mala tento aj pri synovi ...modro cierny a pri dcerke ruzovo cierny ..... max spokojnost...hlavne bolo pre mna uplne do lahu,aby dietko sa tam dobre vyspalo a tiez aby strieska,hlavne v zime dobre chranila hlavicku, polohovatelny nanoznik bol tiez priorita,aby dietatku nevyseli dole nohy ked spi
http://www.babybee.sk/p/195/dema_lothus_sport
My sme mali tento, ale dnes už je to starý model http://us.aving.net/news/view.php?articleId=145938
Bol však veľmi ľahký jednou rukou zložiteľný a praktický
No my momentalne mame pre maleho quinny buzz, neprehadzujes rucku, ale sedanku, no nevadi to, staci to uplne... da sa napolohovat uplne dolahu, s fusakom je mu tam aj teplo... ma velke kolecka, takze aj teraz na zimu prejdes cez sneh. Ak podrastie, len vymenis za XL sedanku a pojdete dalej, tam bude mat miesta dost. Polohovanie noziciek som este nespekulovala, este nam to netreba, ako je to pri XL sedanke riesene netusim. Vazi tusim 9 kg... je to nieco medzi lahkym buggy a velkym kocikom.