Babule,potrebujem poradit.Pri mojej dceruske,ktora je za 100certov jaksi nemam cas hladat na nete o kazdom kociku kade tade aky je,preto prosim vas,poradte aky sportovy kocik kupit?Ake mate vy a ak sa vam da,prilozte fotku.Chcela by som nieco,co sa lahko sklada do auta,kedze s malou vela cestujem,a nech ma pevnu konstrukciu,lebo niektore kociky ako napr.nas hrka ked idem po malych hrbolcoch a mam pocit,ze sa rozsype.Dakujem za kazdy jeden nazor a foto.pekny den vam 😉
Ja som mala najprv Jane Muum, super sa skladal do auta, ale ma strasne malinku striesku, takze mala nebola chranena vobec pred vetrom....tak to aj dopadlo...
Teraz mam Bebetto Nico, nemozem vynachvalit, priestranny,pekny, ma nizkoprofilove nafukovacie kolesa, takzeje tichucky, ooooobrovska strecha, da sa sklopit az k noham babtaka.
britax b-agile alebo b-motion, co sa skladnosti tyka lepsi nenajdes, pohodlne sa nim jazdi, nic rozhegane to nie je, velka strieska, spojene madlo /nie golfac s 2 ruckami/, dostupna cena, ja nedam za nic ten kocik 🙂
Ja mam jane slalom pro,max spokojnost a mala som bugaboo cameleon tiz nadmieru spokojna 🙂
My mame 3 kombinaciu Cam dinamico super kocik, sportiak dodnes pouzivam, ale je velky, nie je na behačky vhodny.
No taky ,,narychlo" pouzivame Cosatto Yo, som spokojna, je lahky, pevny,dobre kolesa a vela doplnkov 🙂
@mischell0110 Stokke xplory super lahko sa sklada do auta
My mame Bugaboo Bee+ 🙂super kociarik velmi skladny, vyborny na manevrovanie a tato znacka ma krasne dolnky 🙂
Cawko tak ja som mala pozicany na par tyznov tento http://www.predeti.sk/produkt/kocik-nano-nautic... a zanechal vo mne velmi dobry dojem. skladnost super, lahky, aj na dedinske cesty paradny ;)
vlaco baby snap 4 2015 🙂
tiez odporucam mountain buggy nano, uz sme s nim precestovali pol europy, a to mame kiu ceed, kde vozime vsetko, cize aj kociar, co musi byt super skladny. navyse tento je taky lahky, ze si ho prehodis cez plece jak tasku a ides. 😀 pre porovnanie som odfotila aj turisticky nosic, aby bolo vidno, ze je buggy nano je oproti nemu skoro polovicny.
ja mam Bugaboo Bee3, a som spokojna. Mam ho dokonca od narodenia {bez vanicky), mala sa narodila na jar, takze to bolo bez problemov. Nazyvaju to sportovy kocik, ale je vlastne univerzalny. Sklada aj rozklada sa velmi lahko. Ja som teraz kupila malej, ked ma uz skoro rok, este jeden golfovy {japonska znacka Aprica Presto, u nas ho nemaju), lebo Bee je sice maly, ale v malom aute {ako mame my) zaberie takmer cely kufor.
inak uplne najskladnejsi kocik je Babyzen Yoyo {vazi len okolo 5 kil a da sa poskladat jednou rukou a zavesit na plece), ale podla mna je predrazeny.... mozno o par mesiacov[rokov zlacnie, ale to uz bude zase ina novinka...
teutonia cosmo pri oboch detoch, este ho posuvam svagrinej, spokojnost velka