potrebujem surne poradit nejaky priestranny sportovy kociar pre 19 mes. chlapca,ktory je vhodny aj do terenu.najlepsie keby sa dal vozit v oboch smeroch,ale nemusi...vdaka za kazdu radu.
neotočný ale velký a kolesa super - Quinny speedi.
napr. aj Jane Slalom 😉
ja môžem doporučiť jednoznačne Jané Slalom 🙂
Piere Cardini
môj Miško sa do októbra vozil v Perego GT3 - tank, ťažký, ale prešiel každý terén.. mimochodom môj syn bude mať v januári 3 roky, má 17,5 kg a 103 cm.. takže viem o čom hovorím🙂
My sme máme už 11 kočík a naj je concord fusion, mal ma skoro 2 roky a v pohode vojde aj ma kopec miesta aj na spinkanie, nozky jej vobec netrcia.......takze urcite tento a nema problem ani s terenom---
Jednoznacne odporucam CONCORD aj mi ho mame a sme velmi spokojny 🙂 dobre sa ovlada aj na kamienkoch aj na smyklavej podlahe...a uz ho mozes najst aj s obojstrannym pouzitim....je tam naozaj dost miesta aj ked das donho fusak.....Ja v nom vozim obcas aj moju neter ktora ma uz 4 roky....Naozaj 100%nà spokojnost nebudes lutovat 🙂 🙂 🙂
ja mozem odporucit peg perego GT3, ako sa tu uz spominalo, je to tank. prejde vsetko a je naozaj priestranny. a da sa dat uplne do lahu. a ma velky kosik.
Hlasujem za PegPerego GT3 🙂 , naozaj priestranny a prejde vsade - podla vlastnej skusenosti.
zaleži koľko chcete investovať ?
skúste si pozrieť kočík QUATRO MONZA, alebo od firmy Baby active Q
Odporúčam Brio Go, otočný v oboch smeroch, veľké pogumované kolesá, do akéhokoľvek terénu aj do snehu, priestranný, ideme sním už do druhej zimy🙂
Peg perego GT3 - vlezie mi tam moja 3,5 ročná dcéra aj s fusakom a stále sa krásne vyspí🙂 strecha sa dá preklopiť až dopredu, povrch je upravený proti vode a vetru a pérovanie sa dá nastaviť podľa terénu🙂🙂 Je geniálny, jeho 4kolesová varianta je Peg perego AT4🙂
Ja odporucam Cam cortina trojkolesovy, mame uz ho tretiu zimu, nadmieru spokojna 😉
ja mám Peg perego GT3, určite jeden z najpriestrannejších kočíkov. To ti potvrdia aj v obchode. Presne ako písali baby vyššie, dá sa dať do úplne ľahu. Jemná nevýhoda, že nie je reverzný a že nepatrí medzi tie super ľahké a skladné kočíky.
My sme boli velmi spokojny v nasim Casualplay S4 (mam ho aj v bazare), vyborny, lahko soferovatelny na kazdom povrchu, prejde aj cez velky sneh, nadmieru spokojna. Velky fusak sa tam zmesti. Len teda nie je lahucky a skladny tak do kufra auta.
Jane Nomad, idealne rocnik 2009, ten bol uplne najvacsi. Nasa tam vojde aj teraz a to ma tri a vyzera na viac 🙂 Velky, priestranny, polohovatelny do lahu, relativne lahky a stabilny.
neotocny, velka strieska, velke kolesa, maximalne priestranny, asi najpriestrannejsi je baby jogger city elite 😉
otocny s vymenitelnymi kolesami, velkou strieskou, dostatocne priestranny je gesslein F2
Jednoznačne jane slalom pro reverse. veľmi priestranný, ľahko ovládateľný.
určite quatro monza, je priestranný, super do terénu a ešte k tomu má aj preklápaciu rukoväť🙂
Odporúčam kočiar TFK Joggster X2 nemeckej výroby. Objednala som si ho pred necelým mesiacom a som s ním neskutočne spokojná. Je stabilný, priestranný, veľmi ľahko sa s ním manipuluje, skladný. 1x som tlačila kočiar hore kopcom a v snehu jednou rukou. Naozaj, ak zvažujete kúpu športiaku, tento nemá chybu.
Jane Slalom Pro Fix rozhodne je najsirsi a najdlhsi🙂
Trojkolka Graco Trekko
my máme Peg Pérego GT3 a je super priestranný, ľahká manipulácia, je to trojkolka a ja si ho neviem vynachváliť aj čo sa terénu týka, všetko zvláda 🙂 ja som zohnala tu z MK za super cenu, treba len pokukať lebo nové sú trikrát drahšie. Tak prajem dobrý výber a hlavne, aby si bola spokojná nech je to už ktorákoľvek značka.
Ja som spokojná s PegPerego GT3, nedá sa síce voziť na obe strany, ale má veľké kolesá a je odpružený. Je priestranný.