Ahojte maminky prosim vas aky by ste mi odporucili sportovy kocik pre synceka ma 7 mes... Chcela by som aby bol pohodlny pre neho aby zabral malo miesta a aby troska aj vyzeral, nie ako handra.
A samozrejme dobra cena. Da sa to sklbit? Dakujem
@leknolina https://www.drobcekovia.sk/det/sk/61/195/500/Ko... .....max spokojnost
Potrebuješ otočný alebo stačí aj neotočný? Aká je pre teba dobrá cena? 🙂
za mna neotočný valco snap 4 (daju sa vymienat striesky, alebo sa dá kupit vo farbe rifloviny, v bazare treba davat pozor - starsie typy nemaju nastavitelnu opierku nôh) a ak otočný tak valco snap ultra. Cenovo su dostupne, vyzeraju velmi dobre a su skladne a lahucke,maju predlzenu striešku,daju sa dokupit nafukovacie kolesa. Podla mna maju vsetko, čo človek očakava od dobreho kočiara.
@leknolina za mňa britax affinity - korýtkový - je super!! ..otočný do dvoch smerov ( to určite, keď má iba 7. mes. ).. je pohodlný pre bábo.. super môže aj ležkať s vyloženými nôžkami ..nahradí aj golgový, lebo je skladný..má koženú rukoväť, čiže je aj elegantný..možno je troška drahší,😉 ale vyplatí sa určite tento model od britaxu..skús cez bazárik, môžeš skvelo nakúpiť..🙂
Dakujem pekne vybrala som si
Jedna pani mi ponukla britax za 130 tak som spokojná. Dakujem