Ahojte. Prosim poradte mi. Hladam sportovy kocik pre nasho 7 mesacneho "drobca". Mala by to byt bugina, nie golfac, idealne aby bola polohovatelna opierka do uplneho lahu, vacsia strieska (nechcem riesti slnecniky alebo pridavne sriesky a pod.), otocenie vrchnej casti v smere ako aj v protismere jazdy, lahka konstrukcia a aby sa mi zmestil do kufra auta cca do 90 cm dlzka v zlozenom stave. Nasla som kocik od mamas and papas urbo ale je dost drahy, tak zhanam nieco za normalnejsiu cenu s podobnymi parametrami. Pozerala som aj kociky od Jane, alebo X lander. Viete mi prosim niekto poradit popripade ak mate kocik s podobnymi parametrami skuste mi napisat typy a vase dojmy a postrehy. Budem vam velmi vdacna. Sasa
ahoj. Pozriem ho. Dakujem velmi pekne. Pekny vecer.
ja mam dema pure sportak, a som spokojna.... opierka ma 3 polohy, rucka sa da preklapat a strieska je podla mna tiez dost velka, tak skus kuk a uvidis..
Ja mam tiež britax b-agile a tiež som spokojna..aj ked som hladala najprv niečo ako ty,čo by sa dalo dat aj v protismere jazdy..ale nelutujem teraz.. Ale skús pozriet napr.aj Navington Cadet..
Ahoj a čo povieš na graco evo? Je skladný, ľahučký, sedačka ide aj do protismeru a skladá sa len jednou rukou... Všetko sa polohuje, má samé výhody...a ešte aj krásne farby.
Ja som prave vymenila sportak casualplay S4 za Peg Perego Pliko Switch Easy Drive a som zatial "klop klop" velmi spokojna. Splna vsetky tvoje poziadavky. Je to vlastne "golfac", cize da sa super poskladat, ale je so spojenou ruckou a da sa nakliknut v oboch smeroch. Je urceny od 0mes, lebo je do uplneho lahu, celkovo 4 polohy chrbtovej opierky. Kupila som tu na bazare, za 185€, novy stoji tak 300-350€
pred tyzdnom som riesila tuto dilemu a vyhral britax b-smart. Je sice trosku tazsi, ako som chcela ale nie je vobec problem ho nalozit, pretoze sa pri skladani oddeluje sedacka a podvozok. Sklada sa super, sedacka sa otaca velmi jednoducho do oboch smerov a jazdi sa s nim super. strecha je megavelka, kolesa v pohode a kosik ma vyborne vyrieseny, dostanes sa donho, nech je kocik akokolvek nastaveny.
@monyccka my mame tiez smart, zeby bol tazsi sa mi nezda, ma super lahke ovladanie, spratny zmesti sa v pohode aj do mensieho auta, jedina nevyhoda britax Smartu su umele kolesa lebo tym nie je kocik odpruzeny, takze je to vhodny kocik do mesta ale pokial s nim ist clovek do terenu tak dieta je vytrasene....
@sense napriklad spominane graco evo ma len 6,5kg, smart skoro 11. Ale ovlada sa skutocne dobre, ja som sookojna. Zvladol aj zamkovu dlazbu aj macacie hlavy. V ramci svojich moznosti 🙂 jane nomad je maksi o dost, no neda sa otocit sedenie, takze ja som si ho nechala na neskor a zatial smart vyhovuje.
Dievcata dakujem velmi pekne. Asi vyhral britax, ktory typ este premyslim ale dakujem za rady a postrehy.
Ahoj, ja mam britax b agile..ale neda sa dat v smere aj protismere..ale max.spokojnost..ale pozri babetto nico..ma predlzenu striesku, da sa dat aj v smere aj protismere jazdy, da sa dat do ľah, nie je tazky a je cenovo dostupny..stoji do 200 €..