Aký športový kočiar pre 1,5 ročné dieťa?

majenka1234
16. mar 2018

Ahoj mamky, moja malá má pomaličky rok a pol a potrebovali by sme nový športoví kočiar, viete mi poradiť nejakú dobrú značku nie prehnane drahú? (prípadne typ presne typ s akým ste spokojná) Ja som z toho už zúfalá :( ďakujem za radu

lus2909
16. mar 2018

Zalezi co od kocika ocakavas

veronikastrickova
16. mar 2018

Podla mna su v pohode cenovo aj kvalitovo Petite&Mars. Ak do mesta, tak skor Easy, ak chodite na vylety, dlhe prechadzky, nejaka turistika tak Street. Spokojna som bola s oboma.

katka1981
16. mar 2018

Aj mna to zaujima. Aby bol kocik lahko skladatelny do auta, aby nehrkal, isiel aj do lahu a bol aj pekny. Dakujem za odpovede 🙂 Zatial sm zvazovala Petite&Mars Street. Aby zvladol aj nejaky teren.

alenka7777
16. mar 2018

ja mam street a som spokojna

veronikastrickova
16. mar 2018

@katka1981 street je topka, nehrka, ale urcite by som zvolika verziu Air s nafukovacimi kolesami. Ten kocik co zvlada a to mu fakt davam zabrat je neuveritelne. 🙂

dominika7990
16. mar 2018

mna napáda street a valco snap 4 veľa ľudí si ich chváli. Treba ísť do obchodu a vyskúšať 🙂

katka1981
17. mar 2018

@veronikastrickova, ja prave nafukovacie nechcem, my pri dome mame nespevnenu cestu,nemame asfalt, ako neplanujem tu s nim chodit, na to mam teutoniu, a ta bolapoprepichovana kamienkami, nakolko mam bezduse kolesa, je to ok, ale ja sa bojim ze sa mi budu kolesa prepichovat.

katka1981
17. mar 2018

@dominika7990, ono je fajn ist do obchodu skusit, ale vyskusane vonku v terene, je uplne o inom. V obchode jazdi kazdy super. 🙂

veronikastrickova
17. mar 2018

@katka1981 treba ich ist pozriet, ja ich tiez nemam a zvladaju vsetko tie klasicke

alenka7777
17. mar 2018

ja mam street bez nafukovaciek a uplne v pohode. celu zimu som s nimi aj po snehu chodila. ale ja byvam v meste. mozno ked niekto byva na dedine so zlymi cestami, tak by mu boli lepsie nafukovacie. dnes som skusala aj kamaratkin valco snap a tiez je super. lahucky, dobre sa ovlada. ja som si ho nekupila preto, lebo sa neda polohovat rucka.

katka1981
17. mar 2018

@alenka7777, polohovanie noziciek je dost dolezite si myslim. Kolko to ma poloh, Moja teutonia len dve a maly chce mat nozky natiahnute, cize tomam vodorovne ajked mu to je uz kratke. KOlko meria kocik na lezato, ked je opierka noh vodorovne?

krepes
17. mar 2018

My mame bebetto Nico, ma vsetko co sme potrebovali. Nafukovacie kolesa, odpruzeny, vsetko sa da polohovat, sklada sa cely tak ako je ( myslim tym ze netreba dat dole sedaciu cast pred zlozenim) dobre vyzera a nieje drahy. Pre nas top

luciferkax
17. mar 2018

BRIO GO je topka, skúsila som veľa kočíkov ale elpší som nenašla

katka1981
17. mar 2018

@krepes, myslela som ze ziadny z tychto odpruzeny nie, mne sa velmi paci P&M Street, manzel je proti, lebo nie je odpruzeny. Ktory presne model mas? Aky je dlhy v uplnom lahu? Dakujem

katka1981
17. mar 2018

@krepes, rozklada sa v pohode? Nie je ta poistka taka, ze by ta to zdrziavalo alebo tak? Je tam polohovanie noziciek? Kolesa sa nezvyknu ptepichnut? Ide aj do uplneho lahu?

veronikastrickova
17. mar 2018

@katka1981 citam tak ti odpoviem na par veci, je polohovanie noziciek aj rucky, so skladanim a rozkladanim som problemy nemala. Este som naozaj necitala zeby sa nafukovacky prepichli. Kosik je tiez super, odnesie naozaj velku vahu, je priestranny. Je tu aj tema na fore zalozena prave na tento kocik : https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/petite-mars-sportovy-kocik-street-2016/

veronikastrickova
17. mar 2018

@katka1981 a moj ma skoro 90cm a este kopec miesta aj na nozicky aj hore.

katka1981
17. mar 2018

@veronikastrickova, dakujem, ja mam totiz kolesa plne kamienkov pozapichovanych, cize keby su nafukovacie, su derave a fucia. Dakujem, tak kocik je dlhsi ako nas

katka1981
17. mar 2018

@veronikastrickova, dik za link, uz citam

kubkovamama
17. mar 2018

@majenka1234 moja ma 15mes a ako aj ty...Mali sme Camarelo Elf,na to že je to polska značka tak max spokojnosť,keďže sme na dedine a chodíme aj do lesa a nebolo peňazí na nejaký znackovy kočík. S ťažkým srdcom som ho vymenila pred týždňom za Britax Agile,malej sa nezmestila hlava pod striesku v Cam.Bala som sa tých kolies,ale vďakabohu nie je to tá lacná pena,do ktorej sa zapichne každý kamienok,je to skôr ako mäkká guma.Predne su odpruzene a dokupila som este terenne kolesa.Nad hlavou ma krpata ešte asi 20cm.Do auta top,lahucky, kolesá nemusím prácne dávať dole,do vlaku ho dvihnem aj s malou bez pomoci.

krepes
17. mar 2018

@katka1981 Nico máme. Fuh ja neviem aky je dlhý,nemerala som ho, syn bude mat 10 mesiacov a ma tam kopu miesta.rozklada aj sklada sa uplne lahko len treba si dat pozor,kolesa musia byt rovno. Ide do az do lahu,aj opierka noziciek sa da polohovat.zatial sa nestalo zs by sme dostali defekt. Aj na trojkombinacii sme mali nafukovacie a nikdy sme defekt nwdostali.

lenqua_12325
22. mar 2018

Bebetto nico pre mňa top

jersey87
27. mar 2018

@krepes a da sa bebetto ovladat i jenou rukou? A kolko miesta zabera v kufri? Mali sme 3kombinaciu a zabrala cely kufor. Valco snap bol v tomto super a nezabral vela miesta. Mal vsak ine chyby.

krepes
28. mar 2018

@jersey87 ano da sa ovladat aj jedbou rukou. No zalezi od toho ako je otocena sedacia cast, ked v smere jazdy tak sa da velmi dobre zlozit a nezaberie vela miesta. No my ho mame este otocenu k sebe tak ked sa takto zlozi zabera viacej miesta. Ale my máme combičko takze v kufri mame vela miesta

sonka1981
23. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ono každý kočiar má svoje plusy a mínusy. Záleží ovšem i podla toho na čo ho budete využívat a kolko do neho chcete investovat.

lus2909
23. júl 2018

Z vyskusanych jane crosswalk, britax affinity, britax b motion plus alebo cybex iris/balios m/ balios s a najvacsia srdcovka bol stokke xplory😉

candii
23. júl 2018

Joie litetrax

fantaghiro21
23. júl 2018

Ja mam Oyster Zero , a nemam krive slovo nan. nema sice nafukovacie kolieska, ale zisitla som, že ani toto nie je problem. Presla som s nim hory, luky, polia, vysoku travu... 🙂
je lahký, lahko skladatelný, s uuuzasnou dlhou strieckou (s UVF) proti slnku, vobec nepouzivam slnecniky, plienky, nic... Je strasne priestranný...

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz