Aký športový kočiar je vhodný do terénu?

rebecca2006
5. apr 2012

Pri synčekovi som mala Jané POwetrack, ktorý sa mi neopraviteľne pokazil- tak zháňam nový športový kočík. Najradšej by som šla do jané Slalom, ale zvažujem aj iné alternatívy. Keďže som už očíky 3 roky neriešila, netuším, čo je momentálne k dispozícii na trhu. Chcela by som kočík s veĺkými kolesami, vhodný aj do horšieho terénu, nie veĺmi ťažký, skladný, a bola by som rada keby mal reverrnú športovú časť-. tj kebysa dala otočiť v protismere. Rada by som kúpila jazdený, ale vo výbornom stave do 200E. Okrem Jané zvažujem Teutoniu, X- lander.... POradíte???

adahk
5. apr 2012

ja som bola veeeeľmi spokojná s casualplay.

sampo
5. apr 2012

Bebeconfort hightrek, ale ten neviem ci zozenies do 200€ 😅

mucher
5. apr 2012
janica81
5. apr 2012

u nás tiež č.1 jane slalom pro

lejlla
6. apr 2012

Dobry je aj x-lander(ma ho segra),ale ja mam kupeny jane slalom.pocula som nan iba same chvaly,tak snad nesklame 🙂

modrofuzik11
6. apr 2012

nam velmi vyhovoval bebe confort high trek. fakt dobry kocik.

carmella
7. apr 2012

aj ja som za bebe confort 🙂

vivusika
7. apr 2012

jednoznačne Jane slalom pro 🙂 to bol naj kočík, bola som s ním maximálne spokojná

lyrra
8. apr 2012

my sme mali Bertini X 4, polne cesty boli samozrejmost, boli sme s nim v lese, zvladli sme zamrznutu rozoranu cestu a sneh bol tiez uplne v pohode. Sportovu cast ma otacaciu, polohovanie do uplneho lahu. Nevyhoda - je tazsi, vzhladom na masivny podvozok treba mat dostatocny priestor v aute a nevyhodou je podla mna uzsi vnutorny priestor na sportovej casti - napriek tomu my sme ho pouzivali este ked mal syn dva a tristvrte roka (spaval v nom).

zuzikkaa
8. apr 2012

kedze chces reverzny tak lahky urcite nebude 🙂 tym ze ta samotna sedacka musi mat vlastnu konstrukciu...
ja odporucam quinny freestyle - perfektny no z tych tazsich...ale ma dost velke lozko,uplne vodorovny lah,velky kosik 😉

bonaquaba
8. apr 2012

ja som spokojna s Teutoniou, do terenu idealny, velke kolesa velky kosik tak sa ti tam zmesti vela veci a je silny,

linda24
8. apr 2012

ahojky my mame hartan skater S a velka spokojnost, pohodlny pre babetko, az do lehu, vyborne polohovatelne nozky, velke kolesa, boli sme na horach, bez problemov prejde vsetko, sice 3 kolka ale stabilna, da sa otacat sportova cast, denne som ho skladala a rozkladala do auta, denne po schodoch a ziadna vada len tiez patri medzi tie tazsie...

simi505
8. apr 2012

my máme quinny buzz a je uplne perfektny do terenu 🙂

mamutka
8. apr 2012

mali sme PP GT - absolutny tank do terenu, maximalne pohodlny pre dieta, velke lozko, az do lahu, velky kosik na kadeco a pod. samozrejme adekvatne tomu - nebol z tych najlahsich. Nedal sa otacat, takze maly len v smere jazdy, toho som sa bala, ale ukazalo sa, ze nam to vyhovuje, na mna sa za cely den napozera dost a rozpravala som som s nim za jazdy aj tak, o tom, co vsetko vidi pred sebou.

jankako
8. apr 2012

mám X.Lander a spokojná som.myslím že každý s velkými kolesami je vhodný do terénu..ja som o kočiari s malými koliečkami ani neuvažovala..no je pravda že treba hladať aj kvalitu...

czafikaja
8. apr 2012

Ja mam Jane Slalom, a somvelmi spokojna! Viem len odporucat! 🙂

lucia20
8. apr 2012

PP GT3. my byvaeme v lese a toto jedine tu rozchodilo ten teren uplne v pohode.

mircalla
8. apr 2012

Jane Slalom. GT3 je strasne tazky podla mna, Jane Slalom je lahsi a perektny do terenu

natashkaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz