Aký skejtík pasuje na Jane slalom okrem originálu?

klaudis
25. mar 2010

Dobry den viete mi niekto poradit z vlastnych skusenosti aka znacka skejtika pasuje na Jane Slalom Pro? A ake je to v praxi s pouzivanim skejtiku prakticke?Dakujem za odpovede.

katy1979
25. mar 2010

klaudis mne odporucili skejt od mutsy ten je zevraj dobry. ale z vlastnej skusenosti bohuzial neviem

klaudis
autor
26. mar 2010

Katka dakujem za odpoved skusim sa na to spytat aj v obchode aj ked to predavacky nemaju radi, ked kupim potom inde.

vladkaz1
26. mar 2010

NO ahojte to by aj mna zaujimalo ,uz som raz tento dotaz pisala do temy jane a nik nereagoval ... ☹ tak poradte ak viete ...
Je origos aj na Jane ...

klaudis
autor
27. mar 2010

ahoj vladka je original jane jasne len je dost drahy kuk sem http://www.o-baby.de/agr/Jane-Zubehör_22590_3.html

vladkaz1
27. mar 2010

no ten som myslela ,len chcem pocut aj nejaku skusenost ,ci to nezavadzia medzi nohami ked idem s kocikom ,predsa to zaberie miesto ,ci sa s nim dobre jazdni , na mensich obrubnikoch ci dieta musi zliezat ,ci sa nelame ta koncovka na com to je pripevnene ... 😀

klaudis
autor
29. mar 2010
denisocka
25. jún 2011

aj mna to zaujíma,aký a ako sa s tým jazdí .. surne !

anita79
25. jún 2011

http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
tento je univerzalny, ja ho mam k inemu kociku, jazdi sa s nim dobre

denisocka
25. jún 2011

@anita79 ahoj,dakujem,nemaš nejake fotky? ako to dieťa stoji,kde ma hlavu,ako ten na obrazku pod ruškou? oplati sa do toho investovat? a to sa upina po stranách?

anita79
25. jún 2011

@denisocka fotku nemam, ma to ohybne klby -vsetkymi smermi tak sa to da upevnit kamkolvek, ja ho mam na quinny buzz. dieta stoji pod ruckou. my sme ho zatial pouzili s hlbokym a sportovym smerom ku mne a to musim povedat, ze ked to tlacim tak som ja dost ohnuta ale dlhsie presuny to urcite ulahcuje.

anita79
25. jún 2011

myslim ze je dost podobny tomuto. ma jeden klb navyse a tu su obrazky ako by vyzeral na jane slalom. daju sa zadat aj ine kociky http://www.buggyboard.info/ukfr/page.php?buggy=63

denisocka
25. jún 2011

@anita79 a v akej polohe mas rucku na kociku? Tlaci sa to dobre?a kocik asi musi byt le v polohe sedu,nie na lezato

anita79
25. jún 2011

@denisocka rucku mam vysunutu na maxime. skate pouzivam aj ked je kocik v sede aj v lahu, ale je pravda ze ak by som ho pouzivala len ked je v sede mohla by som ho nastavit tak ze by bol viac posunuty ku kociku a nemusela by som sa naklanat tak velmi

denisocka
25. jún 2011
mmacko
25. jún 2011

Baby, urcite na slalom (ale nie ten novy, ale stary model) pasuje aj tento skejt, ma take zapinanie v strede ako origos jane. Ja si ho idem kupit na concord fusion, co ma taku istu kontrukciu ako jane
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/10209

anita79
26. jún 2011

@denisocka vyzera fajn, hlavne nech pasuje. to pogumovane koliesko sa mi paci ( moje je plastove), je aj dost velke.

denisocka
26. jún 2011

@anita79 no nemožem poriadne zmerat priemer tej rury,kočik mam v pivnici,ale toto je len do 3cm rury a mne sa zda,že ma viac,odhadom som namerala 3,5

anita79
26. jún 2011

@denisocka lebo na tom litaf sa na konstrukciu daju najprv take ohybne remienky- to by malo pasovat vsade a nechas si to na kociku nastavene a skejt uz len na to nakliknes ked potrebujes´plus, ked sme vonku so skejtom a dieta sa rozhodne ze chce chodit tak ho nadvihnem a priviazem k rucke aby mi nezavadzal

denisocka
26. jún 2011

@anita79 len ja hladam do 30e , našla som aj origos,ale 50e je vela

denisocka
27. jún 2011

baby,vaham či to bude za tým slalomom pohodlne na tom skejtec , poradte ..nemate nejake fotky ??? surne
@anita79
@mmacko
@klaudis
@vladkaz1
@katy1979

vladkaz1
27. jún 2011

@denisocka ja som ho nakoniec nekupila a mala chodi peso 😀

katy1979
27. jún 2011

@denisocka ja mam origos skejt od jane a v pohode. ale myslim ze mutsy su zevraj dobre a pasuju tam. ak je sirsi urcite to je pohodlnejsie. ale vyuzivali sme ho velmi malo.

denisocka
27. jún 2011

@katy1979 a už nevyužívas ?
joj neviem či to brat,či nie.idu prazdniny,neviem jak bude starši vladat,to naše male tintitko ubehane

katy1979
27. jún 2011

@denisocka a kolko ma starsí rokov ci mesiacov? no nie nepouzivam ho. pri hlbokej vanicke sa pouzivat da. ale ked mas sportak a maly ti spi tak ti je na nic v tej chvili. ja som ho zarazila lebo starsi si zvykol ze vsak sa postavi a mama ma dve hodiny bude vozit. tak som ho schovala a bolo.

denisocka
27. jún 2011

@katy1979 nesranduj .. prave som napísala pani že ho berem . maly ma 3,5r / 93cm / 😀

katy1979
27. jún 2011

@denisocka nooo v 3,5 rokoch by som ho asi nekupovala. ale kazde dieta je indi vindi. moj by sa tiez vozil ale ma nohy. ak je unaveny tak si sadne dopredu na tu ciernu opierku na nohy nad prednym kolesom. ci sa mi natrepe do kocika.

denisocka
27. jún 2011

@katy1979 ja sa bojim ho davat sadat tam,že neulomi koleso

katy1979
27. jún 2011

@denisocka neulomi. vsak to moje hebedo ma 115cm a 20kg a kocik zatial zije 😀

quaxi
27. jún 2011

my mame ku Slalomu skejt zn. Concord a sedi dobre, len myslim ze nove su asi dost drahe (my sme ho zdedili tak netusim kolko stal). Upina sa len na jednom mieste, takze je velmi rychlo namontovany, ale trochu zle sa pri nom odbrzduju zadne kolesa. Vozi sa na nom 3r chalan a uplne to zboznuje, vydrzi mi tam aj 2-3h. Mne sa ale nechodi prilis pohodlne, musim ist bud nasiroko, alebo bokom od kocika, hlavne dolu kopcom je to neprijemne, hore kopcom sa ide dobre, vtedy nezavadzia. A este by som ocenila keby sa dal vyklopit, napr ked sa ide po schodoch a pod., nech nemusim montovat.

denisocka
27. jún 2011

@quaxi uvidim ako skomentujem ten musty ja