Ahojte, nevie mi niekto poradiť aký typ skejtíka sa hodí na kočik quinny buzz? Alebo nemá náhodou niekto na predaj takýto skejtík 🙂 ?
@runyby áno kúpila som tento:
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
a veľká spokojnosť 🙂. aj v tomto zimnom počasí zvládame terén v pohode.
Neskutočne ste ma potešila, lebo som ho včera objednala a s malou dušičkou čakám, či sadne🙂) Ake mate veľke dieťatko, čo sa na nom vozí? a ake je asi ťažke.Nie je to velmi nepohodlne pre kočíkujúceho. Som naozaj rada za odpoved dakujeme
@runyby dcéra má 3 roky a 13 kg. Zvládame na tom aj malé schodíky a nemusí zostupovať dole. Mamička musí isť trošku naklonená, ale mne osobne to neprekáža.
@monikka0202 dakujem, zajtra ma skejtik dorazit, tak sa naň teším.pekny večer
Dobry den, pozerala som ale uz ho nemaju asi v ponuke..Je to znacka Litaf model 2840. Skuste pohladat. Ak nenajdete tak mi napiste, mozno by som predala ten nas🙂 pekny vecer
@runyby dobrý deň, môžem váš poprosiť, nemáte nejaké foto, ako to vyzera aj s hlbokou vanickou aj so sportiakom?
Boli ste s tým spokojná? Mame dvojročného a teraz na nám narodila malinka, surodenecky asi kupovať nebudeme , tak to chceme riešiť formou skejtika. Poprosim aj o cenu, ak by ste to mali zaujem predať . Ďakujem
Ja som s nim velmi spokojna, ma lahku manipulaciu.Medzi moji i detmi je rozdiel dva roky a 4mesiace a malej sa nechcel chodit, tak sme ho vyuzivali cestou zo skolky.Pozriem nejake foto a dohodnem sa s muzom ci si ho este nenechame na nejake vylety pre slecnu.Dam Vam vediet.Pekny vecer
@monikka0202 Dobry den, prosim vas už ste kupili skejtik, lebo ja tiež potrebujem a neviem aký je ten spravny na quinny buzz.dakujem