Ahojte, chcem Vas poprosit o radu pri kupe surodeneckeho kocika. Hladam kvalitny kocik - co mozno najlahsi, lahke skladanie, rozumne sedenie pre deticky, tandemovy, vanicka plus sportova cast, sportove casti plus autosedacky. Rozdiel medzi detmi je maly, len 6 mesiacov preto je kocik nevyhnutny. Nemam zaujem o kocik pre dvojicky, nakolko 6 mesacny sa uz velmi do vanicky nezmesti. Ocenim akekolvek odporucania, rady. Nakolko budem kocik onedlho potrebovat nemam cast citat vsetky prispevky, diskusie a preto sa ospravedlnujem ak tu uz taka otazka je. 🙂 Dakujem!
my sme mali peg perego duetto. velmi si pochvalujem. variabilne.
BabyJogger City Select 😉
odporucam chicco twin click clack,alebo cam pulsar twin
u nás sa s velkou spokojnostou oplatilo kúpiť Baby jogger city select ;)
Ja som bola spokojna s kocikom Baby Jogger City Select 🙂 .Povodne som mala na nete vybrany iny,aj z financnych dovodov,ale ked som v predajni mala moznost vyskusat si ho ,tak som uz neodolala 🙂 .A hlavne sa da potom pouzivat aj pre jedno. My sme mali rozdiel medzi detmi 13 mesiacov
Jednoznacne baby jogger city select.
Ahoj, ja mám zase ABC Design Zoom ... a mám len 18 mes. rozdiel ... takže tiež mi je absolutne nepotrebná vanička ... som s ním max. spokojná a aj cenovo dostupný ... posielam ti link s ukážkou manipulácie ...
https://www.youtube.com/watch?v=gESXCvYeAhQtento kočík sa mi páči najviac,je najmenší keď sa zloží,je "rozťahovací"= dá sa zmeniť aj na jednokočík-tá konštrukcia sa posúva... uvažujem nad ním,lebo potrebujem vaničku aj športovú časť.staršia dcérka keď mi už nebude chcieť sedieť v kočíku tak jednoducho posuniem konštrukciu a dám dole športovú časť a ostane mi iba vanička a normálny úzky kočík. v tom vidím obrovskú výhodu.a ešte v tom,že mladšie dieťa,kt.bude vo vaničke nemusí byť naspodu kočíka,ale hore otočené ku mne,a staršie v športovej časti môže byť otočené dopredu-chrbtom ku mne.skús si pozrieť video ako sa sklladá a čo všetko sa s ním dá robiť.
Neviete nahodou Hauck aky je surodenecky?rozmyšľam nad phil and teds
Nepredava nahodou niekto v Bratislava surodenecky kocar?
keď si kúpite vaničkový kočík pre dvojičky, viete používať individuálne športovú a hlbokú časť, podľa potreby si to meníte,
až máte záujem o výstavný model za priateľnu cenu, poradíme