Aký kočík so sedením s výhľadom na maminku?

hilaris
17. máj 2011

Potrebujem pomoc pri hľadaní vhodného kočíka. Dcéra má už 8 mesiacov tak používame športovú časť Concord Fusion ale zvykne veľmi plakávať (sedí v smere jazdy) tak by som chcela vyskúšať sedenie v protismere aby na mňa videla. Zároveň však na skejtíku vozím aj staršiu dcéru (2r) a neviem čo budeme robiť keď stratíme túto možnosť. Máte niekto skúsenosť s kočíkom s takýto sedením a zároveň občasným vozením druhého dieťaťa? (Súrodenecký kočík už nechcem) Otáčacie predné kolesá sú nevyhnutnosťou! Ďakujem za každý tip 🙂

katrinka8
17. máj 2011

Ahoj, ja mam sice len 1 dietatko, ale my mame trojkolku Cam Cortina X3 Evolution a da sa nam nakliknut sportova cast aj v smere jazdy aj v protismere jazdy. Momentalne mame sportak tiez v protismere (aby som na malu lepsie videla a ona na mna). Ked bude moc protestovat, nechavam si v zalohe este natocenie do smeru jazdy 😀 Inak, kocik si planujem nechat aj pre dalsie dietatko, lebo som s nim velmi spokojna, a tiez premyslam nad vyuzitim skejtiku pre toto starsie dietatko. Dufam, ze to bude fungovat 😉

vevet
17. máj 2011

peg perego uno... ma prehadzovaciu rucku, takze mozes vozit v smere i v protismere... skejtik by sa dal dorobit...

gabika7706
17. máj 2011

@vevet, pp uno mam a nikdy viac, navyse hilaris chce otacacie predne kolesa a vyhlad na maminu, takze to pri une nema...

katy1979
17. máj 2011

nove modely jane su otocne a pokial som dobre pozerala uz aj skejt urobili k novej kolekcii.

luciaj
17. máj 2011

@hilaris Ja mam tiez Cam Cortinu X3 Evolution a sice som s nim ciastocne spokojna aj nie, ale určite ak budes mat otocenu sedacku k sebe, tak vies pouzit aj skejtik, je tam dost miesta a potom budu obe slecny vidiet jedna na druhu a ta v kociku nebude plakat, ked na nu starsia bude robit opicky 🙂 ale v podstte rovnaky princip maju viacere kociky, aj jane revers, teraz najnovsie peg perego switch easy drive (inac ten som videla na zivo a zdal sa mi famooozny, fakt, ak by som nemala CAM, tak ho kupujem).

evickapooh
17. máj 2011

no ja mam dobre skusenosti s golfovym kocikom chicco for me-ma otocnu sedacku.rucky sa daju spojit potom je aj 1 prstom lahko ovladatelny ,ak budes pouzivat skejtik tak je lepsi golfac ako sportak aby vacsi surodenec mal dostatok miesta.aj cam cortina x3 je ok len ja nie som za 3 kolky,este super ze chicco nema dvojite predne kolesa. s dvojitymi [otocnymi] prednymi kolesami neprejdes [alebo len taazko]uz v 10cm ovom snehu..kocik s prehadzovatelnou ruckou neodporucam...ak prehodis rucku zadne kolesa budu otocne a nie predne a kocik bude tazko ovladatelny[moja skusenost]ja osobne odporucam chicco for me

dioliana1
3. júl 2012

ja mám verso a som spokojná, len neviem či sa dá nan dať skejtík, a to by som aj potrebovala vedieť

nelicefo
4. júl 2012
radlinka
4. júl 2012

Quiny 😉

nibiru
4. júl 2012

peg perego pliko swith eazy drive sedačku naklivaš do akeho smeru chceš priestranne sedenie-ležanie a aj v pripade skejtika maju deti dost miesta predne otočne kolesa.skladatelny do daždnika,lahke skladovanie,spojena ručka.

lejlla
6. júl 2012

Baby point V4.ta sportova cast sa lahunko naklikava...

tilly
6. júl 2012

zozen si sportovu cast neo, da sa nakliknut na konstrukciu fusionu... kukni do temy o concord fusion

monika15
6. júl 2012

ja mam Britax je super 🙂
ale maly preferuje cestu v pred 🙂)))

lenka.s
6. júl 2012

brio 🙂

anlady
6. júl 2012

stokke 😉

penelope1
7. júl 2012

Stokke 🙂

zlostitko
7. júl 2012

Jednoznacne stokke🙂

amouramour
7. júl 2012

my mame sportovy peg perego uno🙂skvely da sa aj v smere aj protismere preklapat rukovat, aj poloha na uplne lezanie...nechcem nikoho urazit, stokke mi pride ako predrazeny modny doplnok maminiek, kocik vyzera dost nepohodlny, nie velmi priestranny pre babo a tie babatka su tam cele prelomene...a trikrat stabilne nevyzera...

beruska.zuzanka
7. júl 2012

Britax b-smart 😉