Ahojte baby, čakám bábo a rozmýšľam nad kúpou tohto auta ale neviem či by sa do kufra zmestil kočík.Mali ste alebo máte niektorá mamička skúsenosť?
Ďakujem 🙂
@eskop nejaký skladný určite áno, mamka má Toyotu Yaris čo tiež nieje najväčší kufor a zmestila som aj keď sme mali Joie Mytrax a aj teraz Cybex Eezy S+2 (ten zmestim vsade)... tak si kukni rozmery tych kocikov a porovnaj si 🙂
Ja som svojho casu do neho dostala aj queeny trojkolku - ta ma dost mohutnu konstrukciu. Ale my sme isli ku obchodu a vyskusali ci sa to tam vmesti lebo inaksie by ske kupovali mensi kocik
@eskop ono sportak zozenies urcite taky co tam dostanes. Uplne v pohode. Horsie to bude s vanickou, tam bud kupit skladaciu, z ktorej urobis placku a das ju tam. Alebo sportak s vkladacou taskou, tu mozes dat aj do kabiny. Ja som mala pri dcere fabiu monte carlo 🤦♀️ a polsku bexu,aj auto aj kocik super ale spolu nie. Vanicku som musela vozit v kabine co sa mi ani trosku nepacilo. My sme ale vseobecne zistili, ze potrebujeme ine auto, takze sme ju predali. Teraz paradoxne najcastejsie jazdim malilinkym VW Up! s kocikom, nakupom, dvoma detmi a co ja viem co vsetko je este v tom aute 😂 ale uz nam staci sportak, hlboky kocik by som musela tiez velmi umne riesit.
@eskop ja mám joie kočík, športový mytrax, ale dá naň nakliknut aj vanička a tá sa dá zložit na placku. Tak skús hľadať niečo takéto. Oyster Zero myslím, že tiež tak funguje, pripadne britax niektorý menší
@eskop ahoj ja som mala suzuky swift a po narodeni maleho som ho predala do kufra kociar nevisiel (myslim klasicky 3kombinacia) jedine nejaka bugina co nieje vhodne pre novorodenca plus na tom aute (teda podla modelu) nie je airbag v zadu a v predu sa airbag neda vypnut co nie je vhodne pre autosedacku ...skus nejake ine auto inak je to auto top bola to moja “laska” 😁
@eskop záleží aký kočík. My máme Swift, ale kočík v ňom nevozíme... náš by sa určite nezmestil