Páčil sa mi Cam Dinamico,Casualplay S4 a Jane Mum,ale na každom niečo nesedí.Hlavne potrebujem veľké kolieska,budem ho veľmi často využívať, do snehu i do terénu,a tiež musí mať veľkú vaničku.Aj otáčanie sedačky i vaničky v smere i proti smeru jazdy by bolo fajn.Viete o niečom?
My máme Jané Mumm a sme veľmi spokojní...
ahoj ak velke kolieska doporucujem cam cortina je skvely
ahoj, odporúčila by som ti bebetto fabio exclusive 2012 - je skvelý
concord wanderer ale so starsou vanickou, protonom
Casualplay S4 neodporucam, velmi som ho chcela, no odradila ma mala vanicka... Mala som teutoniu a teraz mam bgb cameleon3 a vanicka je velka a priestranna 🙂 a uz som nan dokupila aj kolesa do snehu
maxi cosi mura 4 ma najväcsiu vanicku a aj ostatne ti splna
my mame cam cortina X3 a sme nadmieru spokojni, mala som podmienky presne ako ty, sneh, velke kolieska, velka vanicka, otocna do oboch smerov. sice je to trojkolka ale uz sme boli aj na ture v tatrach s nou a super, nevymenila by som ju za nic.
ja mam dinamico cam 2013. rozhodovala som sa este nad DORJAN Danny Sport Prestige LIMITED ale nakoniec som kupila ten prvy. a teraz by som menila za ten dorjan... rozmerovo su oba velke, dorjan je trosku tazsi. preto vyhral dinamico. tieto dva su rozmerovo podla toho co som pozerala najsirsie aj vanicka a aj sportova cast. ine boli siroka vana a uzky sportak, alebo opacne... ☹
Urcite do snehu nie casual.A cam velmi zly ako sportak
My mame Tako Acoustic a sme veelmi spokojny..
my mame Icoo Peak Air a sme uplne bez problemov 🙂
ja kebyže som nemala kočík po prvej dcérke, tak si určite kúpim Tako Acoustic, podľa mňa je ten kočík fantastický....😉
Cam Cortina X 3 - vanicka velka (dcerka bola v nej do 10 mesiacov), kolesa tiez (v pohode zvladaju aj poldovicu aj sneh, aj nerovny teren), vanicka aj sportak sa daju otacat aj v smere aj v protismere jazdy.
aj my mae Cam Cortina X3 a maxi spokojnost- teda az na to, ze od isteho casu drobec kociar nechce 🙂 . ale vanicka velka, manevrovanie pohodlne...
Kociar takko jednoznacne. Velka vanicka. Velke kolieska a moznost otacat vanicku.
Q12 od Camarela, este rocny maly v pohode vo fusaku spaval v hlbokej, ma nejakych 83cm. A ma tiez velke kolesa, so snehom nebol najmensi problem.
Pri oboch deťoch som používala kočík Bambi a bola som spokojná 🙂
X lander ?????