Aký kočík s veľkou vaničkou mám kúpiť?

petrahankova
27. dec 2013

Páčil sa mi Cam Dinamico,Casualplay S4 a Jane Mum,ale na každom niečo nesedí.Hlavne potrebujem veľké kolieska,budem ho veľmi často využívať, do snehu i do terénu,a tiež musí mať veľkú vaničku.Aj otáčanie sedačky i vaničky v smere i proti smeru jazdy by bolo fajn.Viete o niečom?

luba28
27. dec 2013

X lander ?????

leanny
27. dec 2013

My máme Jané Mumm a sme veľmi spokojní...

januska14
27. dec 2013

ahoj ak velke kolieska doporucujem cam cortina je skvely

monimo22
27. dec 2013

ahoj, odporúčila by som ti bebetto fabio exclusive 2012 - je skvelý

standu
27. dec 2013

concord wanderer ale so starsou vanickou, protonom

janinna11
27. dec 2013

Casualplay S4 neodporucam, velmi som ho chcela, no odradila ma mala vanicka... Mala som teutoniu a teraz mam bgb cameleon3 a vanicka je velka a priestranna 🙂 a uz som nan dokupila aj kolesa do snehu

anjelicek26
27. dec 2013

maxi cosi mura 4 ma najväcsiu vanicku a aj ostatne ti splna

jajka68
27. dec 2013

my mame cam cortina X3 a sme nadmieru spokojni, mala som podmienky presne ako ty, sneh, velke kolieska, velka vanicka, otocna do oboch smerov. sice je to trojkolka ale uz sme boli aj na ture v tatrach s nou a super, nevymenila by som ju za nic.

alibabaa
27. dec 2013

ja mam dinamico cam 2013. rozhodovala som sa este nad DORJAN Danny Sport Prestige LIMITED ale nakoniec som kupila ten prvy. a teraz by som menila za ten dorjan... rozmerovo su oba velke, dorjan je trosku tazsi. preto vyhral dinamico. tieto dva su rozmerovo podla toho co som pozerala najsirsie aj vanicka a aj sportova cast. ine boli siroka vana a uzky sportak, alebo opacne... ☹

something
27. dec 2013

Urcite do snehu nie casual.A cam velmi zly ako sportak

mariannad81
27. dec 2013

My mame Tako Acoustic a sme veelmi spokojny..

donna11
27. dec 2013

my mame Icoo Peak Air a sme uplne bez problemov 🙂

anjelik2509
27. dec 2013

ja kebyže som nemala kočík po prvej dcérke, tak si určite kúpim Tako Acoustic, podľa mňa je ten kočík fantastický....😉

katrinka8
27. dec 2013

Cam Cortina X 3 - vanicka velka (dcerka bola v nej do 10 mesiacov), kolesa tiez (v pohode zvladaju aj poldovicu aj sneh, aj nerovny teren), vanicka aj sportak sa daju otacat aj v smere aj v protismere jazdy.

ariesi
27. dec 2013

aj my mae Cam Cortina X3 a maxi spokojnost- teda az na to, ze od isteho casu drobec kociar nechce 🙂 . ale vanicka velka, manevrovanie pohodlne...

veronika1982
28. dec 2013

Kociar takko jednoznacne. Velka vanicka. Velke kolieska a moznost otacat vanicku.

senta_sofia
28. dec 2013

Q12 od Camarela, este rocny maly v pohode vo fusaku spaval v hlbokej, ma nejakych 83cm. A ma tiez velke kolesa, so snehom nebol najmensi problem.

janulap
28. dec 2013

Twinx 🙂

sandrika1986
28. dec 2013

Pri oboch deťoch som používala kočík Bambi a bola som spokojná 🙂