Aký kočík s autosedačkou by ste odporučili a prečo?

t_stehlova
15. jún 2011

Ahojte mamičky, chcela som sa spýtať tých čo majú už skúsenosti, kde mám hľadať kočíky s autosedačkou. Hľadám odporúčania mamičiek so skúsenosťou. Ďakujem moc 🙂

strihalka
15. jún 2011

hehe, to by aj mne zajimalo🙂)moc se mi libi maxi cosi a x lander, ale co se tyce prakticke casti tak nic nevim, snad jen ze maxi cosije super to vajko na koleckach hore.))))

zipsy
15. jún 2011

ja mam concord, ale odporucila by som teutoniu...

naduska
15. jún 2011

concord neni dobry?napis aku mas skusenost .....planujem concord neo ...

bubina1
15. jún 2011

teutoniu spirit mam aj ja rok...som snou nesmierne spokojna...ak by som mala zase kupovat kočik, tak teutoniu...nie je nic lepsie na uplnu jednoduchost riadenia kočíka...nechcela som trojkolku, ma ukecali v BM, a tešim sa, že som do toho sla...

michaela80
15. jún 2011

ja mam jane slalom revrse pro - pre mna dolezite kriteria boli - trojkolka, autovanicka ,polohovatelna autosedacka a aby sportak bol otocny ku mne... 🙂 🙂 🙂 a to mal iba casualplay a moje janecko..a som nesmierne spokojna

anjelicek26
15. jún 2011

concord je strasne tazky :( Ako sportak tusim 14.5 kg to je riadna "kravka" ak to mam povedat, mala som ho v rukach raz a presla ma chut. My mame maxi cosi mura a je to tusim o dve kila lepsie. Nakliknem na nu aj vajicko, aj vsetko, obrovska vanicka bola... teutonia ci hartan su rovnako kvalitne odporucatelne alternativy. Mne tam ale nesedel design... aj ked sme hartan racer mali. Jane je tiez fajn, ale tie nove vanicky su male... mali sme aj quinny buzz, ten je najlahsi, ale zasa Max v 4 mesiacoch vyrastol z vanicky a bol taky nechraneny v sportaku. Takze som ti asi moc neporadila...

azarijka
15. jún 2011

espiro enzo evo 😉 uz by som iny nechcela ... 🙂

vanicka, sportak, autosedacka
vanicka relativne velka, polohovatelna opierka, vrchny kryt sa da odzipsovat a ostane len sietka (ked je teplo je to idealne)
sportak lahky, prakticky, priestranny..
autosedacka sa da napojit na konstrukciu
nafukovacie kolesa, vpredu otocne o 360´ - daju sa aj zafixovat..
k tomu vela taska, plastenka...

pallacinka
15. jún 2011

Ja za seba odporucam Brio Go, nemam mu co vytknut- az na material, ten je vsak v kolekcii 2011 lepsi. Je super lahky a zaroven velky, lahucko zlozitelny a ovladatelny, da sa hojdat, s uzasne velkym a lahko pristupnym kosikom. Este mame aj Stokke, ten je srdcovka- no v porovnani s Briom je tvrdsi a horsie ovladatelny, ale aj tak uzasny. A autosedacku mame maxi cosi, s adaptermi sa da napojit na oba kociky.

ketrinka29
16. jún 2011

...chcela si vedieť, kde máš hľadať kočíky a autosedačky. Pozri si na www.predeti.sk www.kocikovo.sk www.babymarket.sk www.svetkocikov.sk www.heureka.sk www.e-kociky.sk www.samo-kociky.sk www.babytrend.sk - urob si prehľad, potom výber a už sa len rozhodnúť pre ten správny a to ti už poradia aj baby, no každá ti povie svoj názor na ten svoj, tak budeš mať z toho guláš. Hlavne musíš vedieť, čo od kočíka očakávaš ( aby bol ľahký, dobre ovladateľný, zmestil sa do auta, odpružený, do mesta, do lesa, viac doplnkov, dizajn, veľká vanička, vyšie postavený, nízky, nafukovacie kolesá, nenafukovacie, nastaviteľná rúčka, v smere jazdy aj proti,cena...atď.) a autosedačka podľa bezpečnosti a to ti v obchode poradia, no veľmi dobré recenzie má vždy Maxi cosi. Neboj, dostaneš sa do toho a určite si vyberieš, na trhu je toho véééľa. 😀
Skús pozrieť na Brio Go, Mutsy 4 rider, Concord, Bugaboo, Stokke...z tých som vyberla ja a trvalo mi to dosť dlho. U mňa vyhral Stokke a už ma čaká zabalený. 😉 Všetko okolo toho je radosť. Držím palce. pa

bambulkabambulkova
7. okt 2011

prosim vas kocky ja uz som zufala s tychto kocikov mame doma dva hrozne su moj syncek ma 12kg je velky ma 10mesiacov narodil sa 5kg a potrebuje riadny kocik prosim vas poradte mi uz daky dobri do terenu s velkym nakupnym kosikom a aby som ho videla aj s predu jeden co mam darujem mamicke ktora ho vyuzije aspon pomozem prosim vas napiste mi postu velmi krasne dakujem 🙂

nelicefo
7. okt 2011

Záleží od tvojích nárokov a vkusu 😉

martinab122
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
inffinity
7. okt 2011

ahojky my sme meli hluboký tento http://www.sambaby.com/1985-kombinace/32581--ko... jen sme meli strasi model, je super ma velikou a prostornou vanicku, je houpaci, a moc dobre se s nim jezdi i v terenu a na snehu, v te brecce..sportak sem od nej nepouzivala nelibil se mi, mame x-lander xa 2010 rocky. Autosedačku vajičko ti neporadím, ale hodně slýchávám o té maxi cosi, a větší máme 9-18kg romer king plus trend line 2010 a jsem moc spokojená, i když 2011 je lepší 🙂

yvetta_13
7. okt 2011

Ja mám tento a som spokojná🙂Nemenila by som ho.Aj keď tie tohtoročné sa mi páčia viac.) http://www.nejlepsiceny.cz/tema/atlantic-espiro...

jerryjanka
7. okt 2011

quinny speedi, quinny zapp, quinny buzz - s autosedačkou maxi cosi - najbezpečnejším vajíčkom na našom trhu 😉

victoria87
4. nov 2011

Ahojte, my mame kociar silver cross sleepover deluxe a sme velmi spokojni. Je knemu aj vajko, ale my mame vajicko MaxiCosi.

och
4. nov 2011

teutonia be you
autosedačka romer s bázou do auta 😉

lenka.s
4. nov 2011

mam quinny buzz s autosedackou maxi cosi a spokojnost maximalna, vela zavisi od tvojich kriterii a financnych moznosti

pepiminarik
11. nov 2011

hm, ja snivam o tomto http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane... ale nie v tej zelenej farbe, ale cervenej. mate ho niekto? aj som zalozila samostatnu temu k tomuto, ale zatial sa mi nikto neozval 😢 a vajicko som mala pozicane uz ani neviem presne aka znacka to bola. k tomuto kociku by vajco bolo, takze to by som mala o starost menej a potom sedacku 9-18 mladsie zdedi maxi cosi, lebo je este v skvelom stave. 😅 a medzitym musim kupit starsej novu do 36kg. zatial vedie u mna romerka, este zvazujem ktory model presne. 😅

sweetsuzi
11. nov 2011

ja som mala hlavne poziadavky na kocik - trojkombinaciu, velku vanicku, obojsmernu sportovu cast, resp preklapaciu rucku, otocne predne kolesa, nizsiu hmotnost konstrukcie a polohovanie sportovej casti do uplneho lahu. Bala som sa ze to nie je realne, kedze som zanho nebola ochotna dat viac nez 350 Eur, ale moje poziadavky kompletne splnil Camarello Q12.

https://www.youtube.com/watch?v=5AqhWILKNFM

Pouzivame ho denne uz 20 mesiacov a je v stopercentnom stave a som s nim fakt spokojna. Mala som obavy z toho ze je to polsky vyrobok,ze co sa na nom prve pokazi 😅 ale (klop klop), nie je s nim vobec ziaden problem - vajicko som dokonca poziciavala kamaratke, ktorej mala sa do ich vajicka Jane nezmestila. Mozem len odporucat 😉
Inak ja som postupovala pri vybere kocika tak ze som si urobila zoznam toho co je pre mna dolezite a potom som uz len eliminovala moznosti 😉 🙂

megi1989
11. nov 2011

Cam Cortina X3 evolution. Prečo ? Autosedačka nakliknuteľná na konštrukciu, športová časť sa dá otočiť v smere aj proti smeru jazdy. Veľmi jednoduché skladanie, veľké kolesá. Vanička polohovateľná. Ovládanie uplne perfektne - jednou rukou 🙂

nicky182
11. nov 2011

Ahoj ,ja mam CHICCO trio living, stvrokolku. Som maximalne spokojna ! Autosedacka priestranna, lahka, jednoduche nakliknutie na podvozok ...Pod autosedackou bola aj zakladna v aute, pre este lepsie upevnenie na sedacku. nemam tu isofixovu verziu. A vanicka na kociku je plastova, to je super. Aj sportova cast je super. Jedina chyba kocika je, ze nie je odpruzeny 😠