AKý kočík pri dvoch deťoch?

misabka
5. jan 2012

Ahojte baby.Čakám hruhé bábo.Vekový rozdiel medzi drobcami budú 2 roky. Prosím Vás poradte mi ako ste riešili situáciu s kočárom? Mám kúpiť súrodenecký? Oplatí sa to, bude ten starší sa tolko voziť?

martinka1981
5. jan 2012

@misabka ja mam rozdiel 1,5 roka a kupila som len skejtik ale ten sme využili tiež len minimalne.Ale my všade chodime autom,takže sa dalo.

jerryjanka
6. jan 2012

určite by som kupila, hlavne ak ti nebude mať s kým jedno dieťa zostať ked s druhým pojdeš napríklad niečo vybaviť alebo na poradnu. Deti sice už v 2 rokoch chodia ale za jedno všetko obzeraju, chytaju takže to trvá večnosť a druha vec je že dlho nevydržia takže dlhšia cesta nehrozí s dvoma deťmi naraz.
ved nemusíš kupiť novy, môže byť používaný a potom ho predáš možno aj za rovnaku cenu ked už ti bude nanič

diid
7. jan 2012

teraz je vela kociarov na trhu kde z kociara pre jedno dieta sa spravi dvojkociar.

http://philandteds.com/products/push/explorer
http://www.cityministrollers.com/Baby-Jogger-Ci...
aj tento je dobry,
v zadu sa da nakliknut autosedacka s novorodencom alebo da sa sedacka zlozit do vodorovna a spravi sa akoby vanicka.
http://www.buybuybaby.com/product.asp?SKU=16910... predavju ho aj na sk.
Ked bude mat starsie 3r. kupis nejaky golfovy pre to mladsie.

ela2710
7. jan 2012

@misabka ahoj, my ideme kupovat tiez, maly bude mat 22 mesiacov, ale my chceme surodenecky co su deti vedla seba, neviem preco, ale za sebou mi to nejako prekaza, to zadne dietatko sa moze kukat akurat na strechu kocika toho pred nim, mne sa paci nieco v tomto style: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12978344&tab=1 tu sa da aby boli otocene k tebe,ale aj od teba, alebo napr. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5789601&tab=4