ahojte maminky aky je podla vas dobry kocik babetko sa nam ma narodit na zimu,e pozeram pomali kociky,ktory by ste my odporucili?rozmyslam na casualplay trojkombinaciu,dakujem
Ja mám Casualplay S4 a som maximálne spokojná 🙂 . Ak sa Ti narodí bábo na zimu, tak je v pohode, lebo hlboká vanička nie je z tých najväčších, takže do druhej zimy už budete v športiaku. My sme boli v hlbokom na jar a pekne sa nám tam zmestil do jesene a v zime sme už mali športiak. Ten je jeden z najväčších, takže aj fusak aj hrubá deka sa tam zmestili. Akurát pre mňa jediná nevýhoda, že v športiaku nevidím na malého, ale pomaly si začínam zvykať... A hlavne teraz je super cena na trojkombináciu.... ja som za to vyhodila 800€ a teraz to máš to isté, ešte novšia kolekcia za 570€ 😀...
bertini x6 🙂
Uplne jednoduchy kočik za cca 10 tisic korun.Som s nim max.spokojna aj ked je polsky,ale firma ma už vyše 30 r .tradiciu.Ma velku priestrannu vaničku,dobre peruje,prejde aj cez zaveje,lahko sa naklikavaju jednotlive kombinacie,lahko sa sklada,vanička može služit aj ako koliska,je tiež polohovatelna.Akurat je trochu vačši,čiže nie moc vhodny do maleho auta.za danu cenu absolutna spokojnost a aj sa mi pači.Nie je to daky dych vyražajuci moderny dizajn,ale to ma prave na nom oslovilo.Jednoduchost a cistota tvarov.Vola sa Sojan Q7http://www.sojan.com.pl/ daj si tam woziky trojfunkcne a vyber Q7
Ahoj,no kočíkov je kooopec a v prvom rade si treba určiť čo od kočíka chcete a podľa toho vyberať
či ho budete nosiť do schodov,často rozkladať a skladať,či potrebujete kvôli kufru auta menší alebo nemusí byť,či chcete aj do terénu alebo len mestský kočík...
ja som vyskúšala 11 kočíkov zatiaľ a môžem odporúčať bugaboo cameleon
tiež jane slalom je super aj keď je väčší
tiež quinny buzz-ale tá športová sedačka každému nevyhovuje
Casualplay som aj ja chceela,ale po odskúšaní v obchode som upustila-bol ťažký,neotočná sedačka,manevrácia nebola pre mňa až taká super ako na iných
super kočík nemusí byť len najdrahší
aj z tých lacnejších sú dobré
cam cortina 😉
My máme Casulaplay S4, s hlbokou vaničkou som bola veľmi spokojná, aj s autosedačkou, bola krásna fialová. Teraz tá športová časť s nánožníkom je hnusná čierna, ale tak v lete bude zase pekne svietiť fialová vložka, len vydržať. 😉 😉 😉 😉 Funkčne som spokojná, ľahko ovládateľný, ľahký, pohoda, krásne péruje, malej sa v ňom pekne spinkalo. Nemenila by som. 😉
ja mam a aj odporucam teutoniu. je tam na vyber viacero typov, my mame Spirit trojkolku - terenak 🙂 . Teutonie su z tych drahsich, ale podla mna najlepsia znacka
vyrabaju sa v nemecku, su odolne, perfektne ovladatelne, skladne. maju premakane detaily. sportova cast sa da otocit v oboch smeroch a da sa dat do uplneho lahu. je super vypolstrovany, akurat siroky a dlzka sportovej korby je pokial si pametam 90cm, co je jedna z najdlhsich vobec.
maju original svoju autosedacku, ale na konstrukciu sa da dat aj maxi cosi a romer
kolieska maju plastove, ale s vlastnostami nafukovacich, az na to ze defekt nedostanes 🙂. a je krasne odpruzeny, takze aj trochu pohupuje, co urcite ocenis
v oktobri byva vypredaj starej kolekcie a dobre ceny, tak sme kupili aj ja aj moja sestra, 3-kombinaciu s autosedackou Romer za 1000 eur
je tu o teutonii aj diskusia, tam sa dozvies viac
My sme mali na zaciatok jane slalom - velka priestrana vanicka, kde pre zimne babo v pohode do jari vopchas aj fusak, velke kolecka aj do snehu... potom sme mali quinny buzz, teraz mame maxi cosi muru a quinny zapp... pri dcerke sme mali na zaciatok hartan VIP... na vsetky sa da nakliknut maxi cosi vajicko, to sme velmi vyuzivali.
A ano, kupuj az koniec roka, dopredavaju stare kolekcie - farby - da sa dost usetrit.
Gesslein trend, Gesslein baby buggy - bezkonkurenčné🙂))
kolko ludi, tolko chuti 😉
ja osobne odporučam kombinaciu quinny speedi sx a quinny zapp - autosedačka ide na oba nakliknuť veľmi jednoducho speediho mam ako hlavny kočík, zapp mam konštrukciu v aute kamkolvek autom ideme nemusim ťahať velky kočik ale mam maly ľahký praktický kočík na nákupy, lekára a krátke cesty 😵
no vidim, ze kazdy odporuca nieco ine
ja klasicky kocar s pevnou vanickou, co mozno najvacsou, aby sa tam dieta pohodlne zmestilo aj s fusakom a dekou. aby mu tam nefukalo. aby mal poriadne brzdy, ak sa da velke nafukovacie kolesa a najlahsie na ovladanie su 3-kolky.
my máme brevi ovo, podvozok na kotrý sa dá dať hlboká vanička ktorej dlžka je vyše metra takže sa tam v pohode zmestí aj fusak s babatkom aj ked je vačšie, je tam aj bugina aj velké vajce ktoré má podložku pod hlavu pre novorodenca a tá sa dá dať potom preč a vajce sa dá dať na podvozok ako kočík, je tam ešte pláštenka k tomu a taška na kočík v ktorej je podložka na prebalovanie a ešte aj slnečník je k tomu a možnosť výberu z vela farieb, my máme model 2008 úplne stačí mali sme ho pri prvej a teraz aj pri druhej bude a..........................v Madarsku vyjde lacnejšie ako na Slovenksu po pár tis.
concord fusion a vanicka proton........
Ja som sa momentálne buchla do tohoto:
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
Bohužial nemám odskúšané, ale ak by som mala mať teraz mimčo, tak idem do tohoto. Okrem dizajnu sa mi veľmi páči odlahčená konštrukcia a skladnosť.
kazdy odporuca tej svoj kocicek,lebo so svojim je kazda spokojna 😉 ja ho sice nemam ...ale odporucila by som ti qamarelo12 farebne prevedenie je na tebe teraz ho maju aj so vselijakymi vzormi
ja som sa zas buchla do tohto...kebyze niekedy mame druhe tak by som nad nim uvazovala...ale jednoznacne by som zhanala za inu cenu a mimo slovenska pretoze u nas su podstatne drahsie....tu je link kocika: http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
a tu si mozes pozriet ako funguje...ale treba ist odskusat a okukat do predajne:
https://www.youtube.com/watch?v=8xviR3veFb4ja nedám dopustiť na Jané slalom pro /tiež som vyskúšala viacero/ - priestranná vanička aj šporťák a napriek tomu ľahko ovládateľný 🙂
Ahoj, ja mam Camarello Q 12 a som maximaaaalne spokojna, ma naozaj velku vanicku skoro 80 cm. Mojho syna som tam zmestila este ked mal 8-9 mesiacov a on je velky, vsetci mu hovoria, ze vyzera na dieta o 2,3 mesiace strarsie. Je to trojkombinacia a teraz pouzivam sporotvu cast a aj ta je priestranna. Uprimne povedane, nevyberala som ho sama vybrala mi ho sestra lebo som mala zakazanu chodzu v tehotenstve, ale iny kocik by som uz nechcela. Sroji okolo 270 eur.
Ja mam kocik uz 4 rocny a kupila som ho za 400 eur a nie je sice moj ideal,ale ja moc kocik nevyuzivam,takze jeden kocik postaci pre vsetky mojem deti....nejdem kupovat novy....povazujem to za uplnu zbytocnost.Mamicky,ktore su odkazane kocikovat non stop,tak tie si zaobstaravaju kocik pre max vyhovenie ich potrebam....mne by naozaj stacil aj kocik spred 40 rokov,len nech sa tocia kolesa.....ja skor potrebujem kvalitny golfovy kocik,ktory pouzivam uz od 6 mensiacov do auta na rychlu manipulaciu,skladanie a prepravu.
gesslein future, velka spokojnost, lahko sa sklada, zaujimave vsakovake vylepsovaky, domyselne vetrania, plynule nastavovania opierok chrbta aj noh, predlzenei noznej opierky,rozne formy prerabania striesky od uplne zavretej, sietkovanej az po otverenu len ako tienidlo......., tasku na babo vies postupne prerabat od tasky,cez zvacsovanie matraca do kocika, letnej, zimnej tasky az po zimny fusak ked bude vacsie , mimoriadne stabilny v terene - neprevrati sa ani keby clovek naozaj sa snazil 😅 , ma to co asi inde nemas a vyuzijes - predne kolieska mas velke terenne ale aj aretacne vyberas a menis oboje su sucastou zakladnej vybavy, teraz by som isla radsej do podvozku s preklapacou ruckou gesslein f6 bo ta nasa je trochu vyvaklana z boka na bok ale nasmu davame zabrat aj vela cestujeme a nemam vytah, takze ho stale prevlakam hore dole 😝 no a ten preklapaci ma aj uzsi podvozok, kolieska vyberas a kupujes ake chces ci nafukovacie alebo gumene mozes mat aj vsetky a menit ako chces 😀 je to velmi jednoducha obsluha, nastavujes tiez perovanie kolies, vanicku na oboch typoch naklikavas v smere aj protismere jazdy..... atd atd treba popozerat a porovnavat je toho veeela nemecky kocik, nemecka vyroba, minulirocne modely kupujes vyhodnejsie, vsetko co ma som vypisovala kamoske a ta sa podla toho rozhodla a nevie vynachvalit a to ho kupovala z podruky, ale ty musis vedie kde prevazne sa budes poybovat, aky rozchod ma vytah, ci si skor mestska alebo outdoor 😉 atd......
1. otazka kolko chces vydat za kocar>?10 ,20 ci viac tisic?odporucam ti -aby predne kolesa boli otocne ale nie dvojite inac neprejdes v snehu,super vyhoda ak ma travel system-naklikavacie vajicko,aby bol lahko skladatelny aby mal otocnu aj sportovu cast-sedenie v smere a proti smeru jazdy -ostatne veci su len nepotrebne nadstandardy-ci ma nafuk. kolesa alebo umele ,ja s myslim ze velky rozdiel nie je ,asi je menej problemov s umelymi,asi este ani 1 dieta nedostal otras mozgu od normalnych[umelych] kolies. vsimaj si aky ma potah aby bol pevny , tenke potahy sa lahko zmolkuju.prajem ti staastnu ruku pri vybere!!
klasicky len hlboky, odpruzeny, s velkou vanickou,... stara dobra klasika. alebo quinny speedi 🙂
ja mám Casualplay S6 a teda neidem sa z neho zblázniť moc spokojná teda nie som predtým som mala CAM MBX6 a to bolo úplne niečo iné neporovnatelne lepšie celkovo bol ľahší obládateľný aj jednou rukou (dôležité skôr pre maminy vac detné) lepšie nastaviteľná rúčka, oveľa lepší nánožník, priestrannejšia šporotvá časť, lepšia väčšia strecha na športovej časti viac chránie dieťa či pred vetrom či dažďom a podobne no to že som Cam predala som už viac krát oľutovala a hlavne tam som mala všetko v jednej cene čo pri Casualplay treba všetko dokupovať podobné ako Cam sú ešte kočíky Jane tiež sú super
viac neporadím lebo nemám skúsenosť