Ahojte kočky.Meriam 190cm a hladam nejaky fajn kocik co ma nielen polohovatelnu rucku ale cely je vyssi.Mal by mat nafukovacie kolesa alebo kvalitne preovanie a mala by to byt trojkombinacia.Dakujem velmi pekne vopred za napady <3
Ahoj, ja mam takko warior a som spokojna, mam 180 cm a muz ma vyse 190 a je v pohode 🙂
@maleusko z vlastnej skusenosti odporucam Stokke... ma vaskovo nastavitelnu rucku, ale aj vanicku/sportovu cast mozes vyskovo posuvat... kolesa sice nema nafukovacie, ale teren zvlada uplne bez problemov.. (jasne ze na tankodrom ho vziat nemozes.. 😉 ) a neocenitelne su sklapacie kolesa, hlavne ak byvas v dome bez vytahu...
Ked mne sa ten STOKKE tak nepaci ☹ ☹ ☹ co mam robit ☹
Ale kazdopadne dakujem velmi pekne za tipy 😉
Gessleiny majú výšku rukoväte tuším 112 cm
ja mam teutoniu elegance, ale tazko sa sklada a rozklada, takze ak cestujes casto autom, tak ti ho neodporucam.
Ja meriam 180 cm a mame kociar Camarelo Q12, tiez mi pride, ze je jeden z tych vyssich kociarov, tak sa skus na neho pozriet. 🙂
aj na QUinny sa da rucka vytiahnut...a je celkom vysoky...či? 😉
@maleusko ahoj,concord fusion sa ti nepáči?manžel má 196cm a úplne v pohode,rukovať je nastaviteľná............nemám síce nafukovacie kolesá,ale dajú sa dokúppiť....
lebo ak chceš naraz kúpiť trojkombináciu,tak by si sa mala zamerať hlavne na športovú časť,aby bola čo najvačšia,tú využívaš najdlhšie,predpokladám,že ani váš drobec nebude drobec,ale riadny kus,fusiony majú jedny z najvačších šporťákov............my máme tiež takého drobca,má dva roky takmer a v pohode sa doňho zemstí aj vo fusaku... 😉
BRIO GO manzel ma 194 cm, tak v pohode
@lucula73 Ten Vas sa mi paci je super len ta vanicka je taka divna ale tak zas nemoze byt vsetko dokonale to by som vsade nasla chybu a zas az taka hruza to nie je.Chcela by som sa spytat ci to madielko na sportovej casti nie je moc vysoko a este jedna otazka ze ci tie umele kolieska nejak moc hrkocu.A ty vidis na nom nejake vady?Dakujem ti pekne za nazor a ponuku si mila 😉
@michaela.g jedna pani v okoli ho ma aj som ho okukavala ale ta rucka to tam spati... Velmi sa mi paci CAM MBX6 ale ta sportova cast sa mi zda moc nizko...ale okrem toho je dokonaly...kazdy kocik ma nieco doseba len sa rozhodnut :D
@maleusko Ja mám 180cm a mám Cam cortinu X3 evolution - je to trojkombinácia, len nemá moc odpruženie - keďže je to zároveň aj športová časť. Kolieska nemá nafukovacie ale sú poriadne veľké 🙂 Inak je úžasný a vanička je dostatočne vysoko 🙂 Síce je športová časť osadená nižšie, ale mne to nevadí 🙂
@maleusko jednoznacne Stokke Xplory! Ziadny sa mu vo vyske nevyrovna! Odporucam z vlastnej skusenosti.
@evitka82 Quinny je praveze dost nizky, ma nizko polozenu vanicku aj sedacku, mali sme ho.
Ja myslim, ze nejde len o vysku rucky, ide aj vysku vanicky a sedacky. Lebo niekedy to fakt srandovne vyzera 😀 dnes som videla kocikovat jedneho otecka, mohol mat min. 1,80cm rucku mal sice vytiahnutu na maximum (co mu aj tak nestacilo), ale ta vanicka mu sla takmer pri kolenach 🙂 neviem si predstavit ako sa zohyna k tomu babetku vo vnutri.
@maleusko ja mam 182, muz 190 a mame peg perego GT3, kocik pre mna neskutocny. i ked je velky a tazsi. ale nemam problem ho davat aj do auta. sluzi mi uz pri druhom dietati. este zavisi, ci byvate v byte alebo dome, lebo nevojde do tych malych vytahov, ale u mna stale jednotka 🙂
@maleusko každý kočík ma niečo za a niečo proti........ideálny nenájdeš teda myslím..........tá vanička nová sa ani mne nepáči,ale tie staršie sú pekné,napr. z roku 2010 ,sú tiež jedny z tých vačších...........
Kolieska trošku hrkajú,ale tie nafuovacie sú vraj super,my sme si zvykli na tie čo sú tam.......
Najprv si napíš,čo od kočíka očaakávaš,hlavne teda od športovej časti,lebo z vaničky veľmi rýchlo vyrastiete........a potom skús prelúskať keď budeš mať užší výber tie diskusie čo sú tu..nakaždý kočík najdeš 😉
A teraz som kukla,ešte ste len úplne na začiatku tehu,určite kočík nekupuj teraz.........jednak mu bude plynúť záruka a kým sa bábo narodí sa ti može zapáčiť úplne iný 😉
Hlavne sa potom vyberte do obchodu,najlepšie je vidieť a vyskúšať......... 😉
@lucula73 ahoj no ved hej mas absolutnu pravdu.Jasne,kocik si zajednam az okolo osmeho mesiaca ale pozerame zatial a robime prieskum trhu.
No zatial co som videla a citala o kocikoch moj top je CAM MB X6 ale ked ma jednu vadu...Mne sa nepaci ako je sportova cast moc nizko.Co je nedali vyssie? 🙂 Asi to bude tak ze tuto jednu chybicku prekusnem a kupime potom ten 🙂
hehe no kedysi leteli take hnusne TAKO take nizke a bol napr.modro,bezovo s oranzovym lemovanim pamatas? :D to som som si hned povedala ze nikdy taky kocik :D
@maleusko podla mna mutsy 4 rider.
je vyskovo nastavitelny, ma velke kolesa (nie su sice nafukovacie, ale prejde akykolvek teren). predava sa ako 2-kombinacia, ale mozes si k nemu kupit maxi cosi vajicko, ktore je jedno z najbezpecnejsich a najvacsich na trhu. 🙂
http://www.mutsy.com/products/4rider_light/options
@kiaora ten X Lander XA vyzera super dakujem pekne 😉
ja nie som expert, ale kamoška je nízka, jej manžel strašne vysoký (bývalý basketbalista) a kúpili nejaký Mutsy. Tak skús niečo také pohladať. a ešte ten Hi tech Stokke sa dá výškovo nastaviť (aj keď ten konštrukčne mi pripadá tak do nákupného centra voziť)