Aký kočík pre takmer dvojročné dieťa a novorodenca?

diana20
5. apr 2017

Ahojte. Chcela by som kočík pre malých taký, že starší bude môcť sedieť a mladší bude mať normálne pohodlnú vanicku na spanie za ním, v nejakej normálnej cene nie bugaboo či ako sa to volá za 1500€... neviete o niečom takom?

molkogurl
5. apr 2017

Sesternica mala pre svoje po sebe narodene deti Peg-Pérego Duette Twin Stroller a bola velmi spokojna.

janinah
5. apr 2017

Dcéra mala 21mes. ked sa narodila druhá,tak neviem,či je nutné vyvážať 2r. dieťa....len ti chcem ušetriť peniaze,ruky,chrbát,nervy.....malá v kočíku a väčšia pri nás a kočíkovala si sestričku

siska53
5. apr 2017

@janinah aj u nas tak. Bracek bol zdatny chodec a velmi rad ju kocikoval.
@diana20 ak mas dieta,ktore rado chodi,uvazovala bybsom maximalne o stupienku. Ja mam 2r.rozdiel a mala som len kocik pre babo,dokonca bez stupienka. Nebolo nam to vobec treba.

janinah
5. apr 2017

@siska53 ved nekočíkovali sme dve hodiny v kuse ,došli sme na ihrisko,pieskovisko,malá spala v kočíku a väčšia sa hrala

kukakaj
5. apr 2017

My sme mali rozdiel 22mes., mali sme skejtik za kocik BabyPoint Corado, ked sa nam trebalo niekam dalej presuvat vyuzili sme ho, ale ked sme sli von len tak sa prechadzat a motkat, ani sme ho nebrali. Dvojkocik by nam bol uplne zbytocny, skejtik ho plne nahradil. A stal 50€...tot moja skusenost

majulino
5. apr 2017

ja mam rozdiel medzi detmi 2 roky a 4 mesiace a maly od roka a pol nechcel byt v kociku, stale iba peso, dcera bola rovnaka tiaz cca od roka a pol len peso

katulienkax
5. apr 2017

Jedna známa to mala vyriešené tak ze si zakupila sedačku ku kočíku ktoru mohla primontovat, vraj sa to dalo na hocijaký kocik. Vyzeralo tóvelmi dobre a nebolo moc drahe a vedela to uplne sklopiť. Ale neviem ako sa to volalo.

leporeloo
5. apr 2017

phill and teds je super. ale podla mna ti staci skejtik 🙂 a hlavne kup si ojazdeny kocik potom nebude stat 1500 eur 🙂

ajsha123
5. apr 2017

Ja som mala rozdiel medzi detmi rok a 3 mesiace, kupili sme Jane powertwin a bola som max.spokojna. Kocik aj do mesta, aj do terenu. Bez problemov do obchodov s uzkymi uličkami... Odpruzeny, jednoducho skladatelny. Maly sedel vpredu, zadne sa da sklopit nalezato, ja som nemala Jane vanicku, ale dala som obycajnu fusakotasku z ineho kocika, 4 mesiace sme fungovali s nou, potom uz bez vsetkeho, opierka bola z dobreho materiálu.

xevulax
5. apr 2017

Ja mam rozdiel 15 mesiacov medzi starsou a dvojickami- starsia chodila iba peso. Pre dvojicky som mala Baby jogger city select- vies ho kupit aj ako surodenecky- ideal z druhej ruky. Da sa potom pouzivat aj ako kocik pre jedno dieta takze nemusis kupovat dalsi

diana20
autor
5. apr 2017

Nás malý bude mať 20 mesiacov keď sa druhý malý narodí, ak ho udržim ešte tie dva mesiace.. no a neviem, zatiaľ nie je taký uvedomelý a poslusny , aby s nami šiel niekam peši, tak sa bojím, že čo ak za dva mesiace stále nezačne byť poslusnejsi a lepšie rozumieť veciam.. tiež som chcela len obyčajný kočík, ale priateľ chce hentaky, jasné, že hľadám ojazdeny, ale som vo francúzsku a predávajú v mojom okolí ľudia ojazdene len také kde sú dva športové spojené.. teda pre malé novorodeniatko mi príde nie moc dobre taký športový..
@leporeloo práve taký ako chcel môj priateľ som nenašla ojazdeny.. preto som pozrela nový ale nechcem.. nejdem teda ešte teraz kupovať a uvidím, či malý začne byť lepší a budem schopná s ním ísť von bez kočíka už.. že by mi stačil ten skejtik..
Ďakujem, idem popozerat tie kočíky aj tak 😊

monika_p
5. apr 2017

Ahoj, ja mam rozdiel presne 18 mesiacov a starsi syn by mi urcite nepresiel ani na ihrisko a uz vobec nie spät, takze u nas dvojkocar bol jedina moznost, ja som mala povodne vybrany peg perego duette kde mali byt za sebou, ale nakoniec sme kupili Joie aire twin kde si vedla seba, kazde sedadlo je zvlast mozne polohovat az do uplneho lahi takze vhodne uz od narodenia. My smw ho zacali pouzivat ked mala mladsia 4 mesiace. A vozime sa stale.. je to fajn lebo starsi s este rad odvezie a ja sa dostanem aj do obchodu aj ta kmoskamo aj na ihriska a malinka si pekne bucka.. tolko nasa skusenost😉

blabla195
5. apr 2017

Ja mam rozdiel 19m a dokupila som iba skejt - starsia na nom aj sedela ☺. Moj bol v kociku ticho viac-menej iba ked sa kocik hybal, takze smo boli vonku bud chvilu alebo sme vela chodili a starsia isla bud pesi alebo na skejte. Su ak skejty s original sedenim aj pridavne sedadla ku kociku (buggypod).

mishellka
9. apr 2017

My mame rozdiel 2r a 3m kocika sa starsi nechcel vzdat riesili sme hlavne co na celodennom vylete ked potrebujem aby mi obaja cez den spali... vybrali sme Phil&Teds Verve maximalna spokojnost, pridavne sedadlo sa da naklopit tiez do pololahu, takze v nom babatko "obsedi" uz okolo 3-4m absolvovali sme s nim Tatry, letnu dovolenku aj celodenne vylety ked mal maly 3,5r a mala nieco cez rok a spali v nom sucasne aj 2h vkuse urcite odporucam prave na takyto vekovy rozdiel.

diana20
autor
9. apr 2017

Mne ide hlavne o to, aby maličké tam nemuselo byť pripútané, ale aby mohlo spinkať ako v klasickom kočíku.. že ho tam stačí len položiť.. už som ale asi našla 4 chic baby duo... tak dúfam, že bude dobrý..

eliniatko
9. apr 2017

@diana20 tak realisticky by som zvažovala mimo bgb asi iba baby jogger city select... z bazáriku nájdeš aj do 300-400 a kvalita je úplne inde ako ten čo si teraz spomenula. to je slabota a dieťa bude iba od teba... ti je nanič. aj slniečko ak bude svietiť veľa s tým neurobíš pre mimčo. plus je dlhý, a nič moc celkovo. zo selecta spravíš kombi akú chceš, jazdné vlastnosti dobré, takisto kvalita, a keď starší už chodiť nebude, spravíš z neho aj jednokočík čo z tohto hebeda s prepáčením neurobíš. viacer mamín ho má okolo mňa a max. spokojnosť.

mishellka
9. apr 2017

@diana20 takto to je novorodenec + 2,3r dieta a 5r dieta a 3r este teraz dohno radi vlezu 🙂 novorodenec spi akoby vo vanicke- je to zaroven prenosna taska

diana20
autor
9. apr 2017

@mishellka ďakujem, toto budem hľadať, lebo vidím aj na menšieho aj na väčšieho zároveň väčší vidí dopredu a teda sa nenudí, nie je nervozny, niečo také by som chcela... tú tašku si musela dokupit alebo bola k tomu?

mishellka
9. apr 2017

@diana20 kocik som kupila tu cez MK s celou vybavou ale da sa dokupit aj samostatne mne vyhovoval velmi aj doteraz lahko z neho spravis jednokocik a nosnost hlavneho sedadla je 40kg a kazde zvlast znesie 20kg takze naozaj vyuzijes dlho.. odporucam hladat model Verve prave kvoli moznosti sklopenia pridavneho sedadla tie starsie modely toto nemaju neviem ako ostatne novsie ale je to super vec kvoli mensiemu okolo pol roka ide mensie dolu dozadu na pridavne sedadlo sklopis si a je tam akoby vo vajicku vacsi stale spokojne sedi vpredu a vidi potom sa nasi vymenili mala sedavala hore a maly ked nevladal vliezol dozadu na pridavne sedadlo je vela variacii urcite si ho chod pozriet niekam nazivo do predajne ja som to urobila tak 🙂

lellelienka
9. apr 2017

My máme 20 mesačný rozdiel a mali sme ABC Design Zoom. Ľahko sa manipuluje, možnosť otočenia sedačiek. Moznost klikať autosedačku
alebo vaničku. Kupovali sme cez inzerát ako surodenecký kočík. Nový sa neoplatí. Využívali sme ho asi rok a pol a potom predali. 😉

bobussv
10. apr 2017

@diana20 Joolz je cez tisícku ale topka, kvalita aj priestor !