Babenky, aky kocik je dobry pre podtatranske babo narodene v zime???...snehu tu mame dost, takze potrebujem nieco stabilne, dostatocne priestranne, dobre odpruzene...neviem sa rozhodnut ☹
dik...aj ja nad nim uvazujem,len su nanho hocijake recenzie...keby som ho mala kde vidiet nazivo, bola by som rozhodnejsia
@75zlaticko my sme tiez spod tatier..ale zapadnych...maly je februarovy....a ja som mala ballerinu....nedam na nu dopustit....za malo penazi,vela muziky.... a na dalsiu zimu,kedze maly bol nauceny spat vonku a vo fusaku mi uz do neho nevosiel som kupila uz cez bazarik gesslein trend....tiez super kociarik.....oba som uz predala,lebo uz sa nechce vozit...chodime peso...ale v pripade tvrdze mam doma peg perego uno....tiez uz kuopeny cez bazarik....a tiez velka spokojnost....keby ze mam dalsie babo...zase kupim ballerinu.....
@75zlaticko osobne by som zn. dorjan nekupovala, su to len ťažke a neohrabané kočíky a "v snehu" sa iba zbytočne nadreš 😒 Stabilné su podla mňa všetky kočíky aj trojkolky, len s nimi treba vedieť narábať. Osobne som mala quinny speedi a ten je pre mňa NO°1 aj do snehu. Inak potom by som vyberala napr. z x-landera, teutonia, brio go, jane slalom (priložila som fotky porade).
Možno mi niekto bude oponovať, že takéto kočíky majú malé vaničky, no môj názor je taký, že bábätká aj tak dlho nechcú ležať a tie vaničky do tych 6mesiacov bohato stačia a potom sa už dávajú šporťáky
@75zlaticko napíšte mesto v ktorom ho chcete vidieť a ja Vám poradím predajňu do ktorej ich dodávame
Poprad, Kezmarok
@75zlaticko prichádzajú k nám zákazníci aj s Popradu ale v Poprade dodávame do firmy AZOR
@75zlaticko ja som v snehu najlepsie presla s gessleinom F2 s vymenitelnymi kolesami 😉
bolo to v alpach priamo na snehu
Ja spod Tatier ti odporúčam klasický velký kočík 🙂 napr. TAKO? ARO, vojde ti tam aj vačšie dieťa s fusakom, aj sa tam dlllho vyspí , je tam chránené pred vetrom, pred chlapdom, na leto kúpiš dajaký športiak 🙂 ja sa už druhý rok na zimu opať vraciam k velkému kočíku s nafukovacími štyrmi velkými kolesami 🙂 🙂
Ahoj, ja s manželom sa rozhodujeme nad Inglesina Vittoria. V sobotu sme boli na výstave v maďarsku, kde nám ten kočík predviedli-ukázali a rozobrali až do detailov. Je to krásny kočík s koženkou. Tvrdou korbou, elegantný a môžeš si vybrať z viacerých podvozkov ako i môžeš kombinovať s viacerými vaničkami alebo vajíčkom alebo športovou časťou. Nič nemusíš kúpiť naraz. Na podvozok Vittoria sú dobré aj vanička a ... zo série Ottuto alebo Trilogy. Všetky sú súper. Najväčšiu vaničku má však Vittoria a Trilogy.
Náš malý sa má narodiť v januári a rozmýšľam tak, že aj v decembri by sme mohli ten kočík využiť.
Z celého len tá cena nás odrádza, ale..... asi si aj kúpime.
ja som mala inglesinu sofiu na podvozku ergo bike (vanicku ponukam na predaj 😀 ) a nedam dopustit. jeden maly narodeny v oktobri, druhy 20. decembra, zimu sme si uzili. v pohode tam das fusak aj deku aj horny kryt, moje druhe mimi spavalo od mesiaca vonku na zime (pri znesitelnych teplotach neskor aj na mraze). podla mna nie je nad klasicku vanicku pre novorodenca, nechapem tie moderne kociky vo velkosti vajicka/sedacky. ako sa tam ma babo dobre citit?
babenky, dakujem za rady 🙂...nasmerovali ste ma, este si vybrat 😀 😅 ...este raz dakujem 😉
Ja budem mať teraz v decembri tretie dieťa, dcéru mám sept.., chlapca januárového. Rozhodne som volila praktický kočík v každom prípade a tento raz vyhral kočík značky Nestor Rambler. Stabilný dobré kolesá a odpruženie, čo je v snehu na nezaplatenie, je priestranný a dieťa v ňom bez problémov môžte mať až do 3 rokov . A rozhodla aj cena, je to trojkombinácia: taška na dieťa (je v nej teplúčko), autosedačka a ešte má aj prehadzovaciu rukoväť. Naozaj odporúčam. V snehu si treba dať pozor na kočíky ktoré majú rôznu šírku predných a zadných kolies, keď sú vpredu užšie robia dvoje koľaje a natlačíte sa ako blázon. Asi toľko... 😉
@kiakocikovsvet ...hladala som tuto firmu na nete...nasla som len OD AZOR, je tam detsky obchod Best for Baby,ale tam dorjan nemaju a druha firma s tym nazvom je predajcom bielej techniky...neviete adresu tej firmy,do ktorej dodavate tie kociky?
emmaljunga mondial duo ♥
@75zlaticko my sme chceli niečo odpružené, niečo stabilné s veľkoku vaničkou. Bol nám v predajni odporučený navington: http://www.maderna.sk/katalog/product/14685/
Navington má viac podvozkov, jeden je neodpružený, my sme chceli ten odpružený, ale tam zase nie sú otočné kolieska. Ale vraj do snehu ideálny, tak neviem.
Nakoniec sme sa rozhodli pre iný, ale len preto, že nám nevošiel do nášho mini kufra v aute. Ale ak by vošiel, tak by som sa rozhodla určite pre ten, lebo pekne húpal, bol stabilný a to ,že nemal predné kolieska otočné, mi až tak nevadilo.
@75zlaticko pošlite tel.kontakt a poradíme
@75zlaticko si vysoká alebo nízka aj podľa výšky si vyberaj konštrukciu, veľkosť vaničky je tiež dôležitá, aby tam dieťa nemalo stiesnený pocit, lebo nebude ti spinkáť v kočíku
ahoj my sme mali dor jan a ja som s nim bola velmi spokojna a nie je ani cenovo narocny. ja len odporucam
@renka0110 skús pozrie.kocikovsvet.sk oni sú výhradný dovozcovia tejto značky a viem, že dávajú k nemu aj originálny fusak a robia aj servis
Jediná odpoveď, čo ma napadá je, že kočík s veľkou vaničkou, aby sa tam zmestil dobrý teplý, poprípade veľký fusak, aj o rok na zohriatie. My sme to využili pri ovčom rúne 😉
@georgia333 akurát pozerám, že to je tá istá firma - len píše niečo o odcudzení domédy bývalým administrátorom a teraz je platná tá adresa, ktorú si mi poradila.
ahojte prosím Vas chcela by som kocik na zimu a hlavne nech je lahky vacsinou budeme aj tak jazdit autom ale tak na take denne prechadzky po okoli byvame na druhom podlazi rodinneho domu a mame tam dost schodou kt. musim prekonat s kocikom
poradite mi?
ja si vyberám na stránke www.svetkocikov.sk, značka DORJAN, tie vyzerajú byť stabilné, a hlavne pre dieťa v zime teplejšie, a to som už prešla nie jeden kočík...pozerám ich už 2 mesiace