Aký kočík pre nízku mamičku?

snehovica
22. jún 2015

Ahojte prosím poraďte mi vhodný kočík pre nízku maminu, mám len 160 cm a hľadám vhodný kočík. Rozmýšľam nad musty igo ,páči sa mi aj stokke crusi len ten sa mi zdá príliš veľký.

maca_p
22. jún 2015

bertini X6 alebo X2, len neviem, ci sa este predava. je dobre nastavitelny pre nizku osobu aj 190 cm chlapa. lahka manipulacia a vobec sa nemusi skladat, ked je kufor v aute ako normalna oktavka.

monika2606
22. jún 2015

Ja mam tiez 160cm a mam micado aston. Som s nim maximalne spokojna

silaviat
22. jún 2015

mala som silver cross surf a teraz mam bugaboo bee plus oba super nizke lahke a kvalitne .. v prvom bola mala do roku a iked sa dal pouzivat aj ako sportak vymenila som ho za skladatelnejsi kedze dost cestujem a lahsie sa mi sklada na jeden kus ako na dva .. inak by som svoj surf nevymenila

lejlla
22. jún 2015

Myslim ze aj Jane slalom by vyhovoval...

lenulice
22. jún 2015

Brio Go, vlastne uz Britax Go, doporucuju ho tu vsem, za me top kocarek (mela jsem jich uz hooodne), navic bavi me na nem ta variabilita - mam k nemu nasitych plno boudicek a podlozek a dalsich doplnku, a tlaci si ho v klidu i muj 2-lety syn, rukojet jde dat opravdu hodne nizko. Sama mam 166 cm. ;)

siska53
22. jún 2015

Ja mam 155cm a mne i mojmu 180cm vysokemu muzovi maximalne vyhovoval kocik Inglesina magnum - rucka sa da polohovat nahor i nadol (neskor kocikoval svoju segru i 2r.stuplik). Plus mal pre nas i dalsie vyhody,pre ktore nan nedam dopustit.

zdena12345
23. jún 2015

ja mam 158 a máme úplne základný dema basic. tam hlavne o to aby sa dala polohovať rúčka a to sa dá asi už na všetkých. U rodičov máme iný, neviem aký a ten je celý kočár nižší (hlavne vanička je nižšie) a je to náročnejšie na chrbticu. K tomu nášmu sa nemusím ohýbať🙂

andrejka159
23. jún 2015

Ja mám 164cm a mám bugaboo a nedám na neho dopustiť 🙂
Veľká vanička, šikovná športová časť, veľmi praktický a skladný.

zamilion
23. jún 2015

ja mám 153 cm a manžel 182 cm. hľadali sme kočík spoza ktorého by som nemusela vykukovať z boku ako školáčka, ale videla pekne ponad striešku kočíka a zároveň, aby sa manžel nehrbil pri rúčke.
je na trhu takých viac, u nás zvíťazil peg perego book plus

vysoké mi boli najmä tie poľské kočíky, ale aj inglesina, gesslein
celkom sa dal concord, aj jane slalom, GB hardy

malalila
23. jún 2015

Bugaboooo je top

kefrinky
23. jún 2015

My sme sli do Gessleinu, i ked nie som tiez extra vysoka 162 cm 😀 , ale my sme hlavne potrebovali terénny s velkymi kolieskami...

mony221
1. nov 2015

Ja mam 162 cm a mam silver cross surf a je nizucky...predavam ho s ful vybavou ak byala nejaka maminka zaujem

barny
1. nov 2015

ja mam I candy peach, som max. spokojna ( meriam 158 cm a mm 176 ) rucka sa da krasne nastavit aj pre vyssieho aj nizsieho 🙂