Aký kočík pre dvojičky od narodenia?

evelin2277
20. júl 2012

Ahojte ! Potrebujem poradiť aký kočík je dobrý pre dvojičky od narodenia? Ďakujem 🙂

matulinka5
20. júl 2012

čo napr Bumbleride Indie twin 🙂

mellisana
20. júl 2012

Ahoj,ja som si pri dvojičkách kúpila kočík zn:Fisthweels a bola som veľmi spokojná.My sme sa narodili v zime tak nám veľmi vyhovovala hlboká verzia. 😉

marulka83
20. júl 2012

Pozri Icandy Peach Blossom

briketa
21. júl 2012

Velmi zalezi od podmienok ako byvate, ci musi vojst do vytahu, zmestit sa do maleho auta, budes ho stale skladat-rozkladat, musi byt schopny chodit terenom.
Vsetko si zapis. Kociky kde su sedacky vedla seba su omnoho jednoduchsie na manipulaciu, su vsak sirsie a na Slovensku je asi problem s nimi vliezt do mensich priestorov.
Kociky za sebou sa tazsie manipuluju, ale su uzke ako jednokocik.
Dalej su na vyber umiestnenia jeden nad druhym.
Alebo single kocik rozsiritelny na dvojky (najnovsi Bugaboo)
Postupne si vyraduj kriteria. A podla toho zuzuj vyber.
Pretoze jednoznacna odpoved na kocik neexistuje, nakolko kazdy potrebuje cosi ine.

dana_l
21. júl 2012

zalezi ci pozeras na "kozmeticku" stranku kocika - aby bol lahky a nie velky, alebo na to aby tvoje deti sa v nom citili pohodlne a hlavne bol pre ne bezpecny - co je zvycajne odrazene aj vo vahe kocika.

pozri sa do temy dvojicky, druha cast. tam buduce mamicky stale hladaju radu ohladom kupy kocika pre dvojicky.
https://www.modrykonik.sk/forum/dvojcata-a-trojcata/dvojicky-druha-cast/

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klincek
23. júl 2012

ja som mala bumleride indie twin, vybrala by som si ho znova. a na jesen ho budem predavat..kedy mas termin? 😉
ale vazne, je skvely. no treba si vybrat podla viacerych kriterii-vytah, auto, rocne obdobie.. proste zvazit vsetko mozne. kocik je dolezity, zvlast ak nahodou budes mat deti, ktore inde spat nechcu...ja som nachodila kilometre, tak asponze s pohodlnym kocikom.

ichbinich
24. júl 2012

Svagrina ma Easy Walker. Daju sa nakliknut aj vajicka, aj vanicky a prestavit na sportiak. Samostatne nastavitelne polohy v sportiaku, samostatne striesky. Dobre sa riadi, je odpruzeny, ma velke kolesa a dost velky kosik. A zmesti sa do vacsiny vytahov 😉
Golfac ma Maclaren, ale neviem, aky model.
Ale to je fakt velmi indiviedualne, podla toho, co potrebujes a ako casto budes s nim chodit a kde. Ako pise @briketa, spis si to, popozeraj si v obchodoch, vyskusaj, spytaj sa v temach o dvojickach. Vybrat kociar je dlhodoby proces...

misabbas
28. aug 2012

@evelin2277 ahoj 🙂 ja som mala ABC Design Zoom a musím si ho len pochvalovať. Deti sa narodili na jeseň, tak sme totálne využili veľké vaničky, ktoré boli veľmi priestranné. Prístup sme mali k deťom z oboch strán, veľmi ľahko sa kočík skladal a rozkladal, a často som nechávala deti spinkať v kočíku aj doma.
Naozaj vynikajúca voľba, vaničky sme využili do ich 8. mesiaca. Verzia s autosedačkami bola úžasná na nákupy, návštevy - len klik na konštrukciu.
Momentálne aj svoj kočík predávam a tu je link na nahliadnutie:
https://www.modrykonik.sk/bazar/dvojicky-potreb...

maklu
4. sep 2012

ja mám napredaj icandy peach, moje deti v nom nechcú sedieť tak predávam, mám iba športovú veriu, ale nie je problém dokúpiť vaničky. aj s 2 vaničkami sa vmesti do malého výťahu.

vieruna
4. sep 2012

My sme tiez mali PP duette sw. Bola som s nim spokojna. Pokym boli deti v kociku, tak som iny ani nepotrebovala. Vyuzili sme ho po cely cas.

evickapooh
4. sep 2012

priatelka ma firstwheels city twin.....super vybava ...krasne farby dobra kvalita.... lahka manupulacia.... 🙂 ..

mia117
5. sep 2012

Ahoj, my sme kupili Bumbleride Indie Twin, zistovala som si podla recenzii mamiciek ktory kocik je najlepsi, poradim ti aby ste kupili hlavne s velkymi kolesami kedze sa narodia babatka cez zimu 🙂

soporova
15. mar 2013

No ja som mala firstwheels city twin, novšiu verziu, hlboká verzia je v pohode, krásne sa zmesia mimi / moje až do 8. mesiacov/, ale športové sedačky sú hrozne plytké na sedenie v zime žiadna šanca tam dat nejký fuska, alebo bábo v kombinéze a ešte velmi krátka strieška, potom sme kupili abc design zoom len športový, priestranný, kvalitné prevedenie, no kočíkovanie samotné otras, byvam v tatrach, a po prvej prechádzke som myslela, že ho vyhodím von oknom, ked som 2x skoro kočík prevrátila, stačila len malá nerovnost na vozovke, ale ako mestský kočík na upravené chodníky... je fajn, teraz mám bumbleride indie twin, je lahučký, velmi priestranný, dlhá strecha, akurát nepraktické skladanie, kedže sa nedajú odobrat predné kolieska, potrebujete dost velký kufor, ináč sa zmestí všade a tato najnovšia kolekcia so samostatnými vaničkami, je u mna kočík pre dvojky č.1🙂