Aký odporúčate kocik pre dvojičky? Do terénu a pevný, najlepšie 3v1 ďakujem.
@fedra aj ja som mala ale iba pre dcerku a tiež som s touto značkou spokojná. A aká verzia ak možem vedieť? Na nete sa mi nič pre dvojičky od Jane neukázalo
Ahoj pozri bugaboo donkey je to síce súrodenecky čiže vanička a športová časť ale tak baby ho používajú aj ako dvojickovsky. Je paradny a dostaneš sa s ním všade lebo aj keď sú deticky vedľa seba prejdeš cez klasické dvere. Poprípade keby si potom potrebovala kočík pre 1 dieťatko dá sa zmeniť na jedno kočík...
@090255
Ďakujem, len pri dvojičkách si neviem predstaviť, ze by take malé bolo v športovej časti a druhé normálne vo vanicke.
@katkami123 ved by si mala normálne 2 vaničky a 2 športové časti samozrejme ze babetka by boli obe vo vanicke 🙂 ako sestra ma dvojičky čiže viem o com hovorím je to super kočík...
@090255
Aha, čiže ta športová sa dá za vaničku zameniť? A potom obe vaničky za 2 športové časti?
@katkami123 ono normálne to je tuším súrodenecky kočík kde je 1vanicka a 1 športová časť ale keďže sa dajú tieto časti dokupovať aj zvlášť vieš si to nakombinovat ako 2 vaničky a 2 športové časti aj sestra to tak mala ved pozri aj bazár baby tiež tak predávajú že mali kočík po dvojickach a majú na predaj všetko poprípade kúpiť všetko nové... Ako ja keby som potrebovala kočík pre dvojičky tak kúpim isto tento.
@katkami123 ja by som asi isla bud do bugaboo donkey, alebo baby jogger city select.
Ten druhy som mala ako surodenecky....
Obe su kvalitne znacky a nebala by som sa kupit ani z bazaru.
Drzim palce pri vybere.
@katkami123 posielam fotky stiahnuté z internetu že pre predstavu ako to vyzerá keď dáš 2 vaničky a potom 2 športové časti teda samozrejme nepozeraj na farbu to si každý aká sa jemu paci zladi
Ako mne sa ten kočík paci aj preto ze máš konštrukciu a na ňu v podstate všetko čo dávaš ci vaničku alebo športovú časť vieš pekne zložiť je to látkové čiže aj oprat a nezaberá to veľa miesta co pri klasickej napr 3kombinacii kočíka máš konštrukciu, vaničku a športovú časť a vajíčko a všetko je veľké neskladne...
@090255
Nevedela som, ze aj tak sa dá všelijak pokombinovat
Bumbleride jednoznacne ;) do terenu super, prejde cez kazde dvere, spratny, dobre ovladatelny.. my sme ho mali a nedam nan dopustit😊
@lumikuma a aký máš typ?
@katkami123 no jasne dá sa ako ono je to síce drahy kočík ale tak v pohode ho potom predáš ako sestra kúpila cez bazár za okolo 800 a predala za 800 aj keď kupovala ešte vložky do kočíka a tie pridala ku kočíku. Ale tak ved rozhodni sa podľa seba možno nájdeš ešte lepší aj keď za mňa je tento naj
@090255 cena poriadna, ale cez bazár by to išlo. Keď vidím tie ceny, aj tak to vidím hlavne na bazár asi. Lebo zase dať za kocik 1500€ mi príde dosť.
@katkami123 no sestra ho kupovala tiež cez bazár a bola spokojná ako teraz nedávno ho predala ešte ma tuším ružové letné striešky na predaj
@090255 ja ešte nepoznám pohlavie, ale ďakujem za rady
@katkami123 to nebolo myslene ako ponuka alebo niečo také skôr ako dôkaz že ten kočík človek potom v pohode predá že ho cely predala ostali jej len jedni striesky🙂 ako ja som napr podľa neho kupovala bugaboo fox je to tiež bugaboo ale pre jedno dieťa a som tiež fakt ze spokojná
@katkami123 ono ja tiež napr teraz čakám ci kúpiť dievcensku striešku alebo nie keďže neviem tiež ešte pohlavie 🙂
@katkami123 mali sme bumbleride indie twin 🙂
@katkami123 ja som strasne dlho hladala a citala na nete recenzie kym som sa rozhodla a tento splnal vsetky moje poziadavky: nafuk.kolesa, lahko ovladatelny, lahko sa dal zlozit, zmestil sa do 80tok dveri, dostatocne priestranny a sportova cast sa dala uplne sklopit do roviny na spanie 🙂 proste bol perfis.. 3 roky sme ho vyuzivali a nemal ziadnu vadu 🙂
@katkami123 odporúčam Bugaboo Donkey 3 v Twin verzii, my ho máme All black a myslím, že pre dvojičky aktuálne nič lepšie ani štýlovejšie na našom trhu nie je (mal by byť nový Cybex ale tam sú deti poskladané "na sebe" ako Mima Kobi takže za mňa 0 bodov)
@katkaba1 kocik vyzerá brutálne
@lumikuma
Pozerám na nete, ale ukazuje mi verziu iba bez vaniciek, športový. Tam sa dajú k nemu ešte prikúpiť vaničky? Lebo inak sa mi páči.
@katkami123 ďakujem. Nemám foto bez zimnej "výzdoby" ale tak aspoň vidiš aký je v dvojičkovskej verzii keď sú 2 vaničky. Nie je to nejak brutálne hebedo, vošla som všade, aj do výťahu, aj cez dvere, dokonca aj takto s kožušinami. Dá sa zúžiť aj na mono kočik čo je podľa mňa úplne pecková vec. My sme brali sice nový ale keď nechceš pozri bazár, predáš ešte aj Ty bazárový za dobré peniaze.
@katkami123 da sa kupit aj iba sportovy ale aj s vanickami... pozeram akurat ze momentalne slovenske obchody nemaju nejaky vyber.. 5 rokov dozadu to bolo lepsie... pripadne pozri aj bazar ak s tym nemas problem ja som mala tiez bazarovy a bol ako novy 🙂
Ahojte žienky. Ne máte niekto na predaj kočík pre dvojičky? Ďakujem
ja som mala Jane a nedám na tento kočík dopustiť 🙂