Aký kočík pre dvojičky?

eliskarupp
1. jan 2017

Ahojte zienky,chcela by som sa poradit.tie co uz mate doma dvojicky,aky kocik odporucate?ja by som chcela vedla seba,viac sa mi paci a byvame v dome na dedine,s autom cize vytahy atd nepotrebujem riesit.kocik za sebou mi pride ze to jedno babo ani nevidim ani ono nic nevidi a na ovladanie sa mi zdal byt taky dlhy nemotorny.rodit budem na jar.nemam absolutne prehlad v kocikoch,oplati sa kupit trojkombinaciu alebo vsetko osobitne,postupne?chcem aby kocik hlavne vela vydrzal,nechcem kupit nejaku lacnu blbost co sa mi za par mesiacov rozpadne,ale zas ceny niektorych dvojickovskych kocikov mi pridu strasne premrstene.pozerala som freestyle twin tam je cena celkom nizka ale bojim sa aby sa aby sa za chvilu nerozpadol.rozmyslam aj ci kupit novy alebo z bazaru.dakujem vam za akekolvek rady a skusenosti 🙂

erika1811
1. jan 2017

Tak ja som mala abc design zoom.koli tomu ze nam by sa vedla seba nevosiel a mala som trojkombinaciu.vyuzili sme vsetko takze podla mna trojkombinaciu ale novy by som uz asi nekupila...ked som ja potrebovala nebol ziadny vyber tak sme kupili novy ale vyse 1000 eur fuc plus vsetko prislusenstvo som musela dokupovat...za mna pouzity a moje baby sa pozerali na seba vzdy v nom..takze problem nebol s vyhladom😀
Snad som trochu pomohla

myskacici
1. jan 2017
mirka17
1. jan 2017

stručne ti odpoviem na tvoje otázky, kočiarik vedla seba sa ti viac páči - to je pekné ale to je tak asi všetko, výtahy síce riešiť nemusíš, ale obchody, banky, úrady, a všade kde sa niekde vchádza riešiť budeš musieť, a to sa s kočiarikom vedla seba bude veľmi ťažko, napr. si zober len takú blbosť, v budovách kde nemáš bezbarierový prístup a máš tam len tie koľajničky, po ktorých tlačíš kočiarik, tak s kočiarikom vedľa seba tade neprejdeš, pretože má širší podvozok, priznám sa ti ja som ešte v obchode alebo na úrade nevidela maminu s kočiarikom vedľa seba, iba za sebou. čo sa týka kočiarika za sebou, nieje pravda že to druhé bábo nevidíš, vidíš na obidva rovnako, uplne v pohode, tak isto nemáš pravdu čo sa týka manévrovania, ved kočiarik vedla seba je široký, veľmi ťažko sa s ním manévruje, narozdiel od kočiarika za sebou, s tým prejdeš všade a v pohode. To sú také moje malé pozorovania, ja mam kočiarik za sebou aj vedľa seba. za sebou som používala ked boli vo vaničkách a pekne spali, všetko som vybavila, nakúpila a bolo im jedno či niečo vidia alebo nevidia, kedže spali, ked podrástli kupila som malý športiačik vedla seba, taký čo vojde do všetkých dverí, a používame ho na cestovanie a vtedy ked nie je sneh, lebo ked nasneží deti sa mi nezmestia už vo fusakoch do neho, takže vtedy používam kočiarik za sebou . kočiarik za sebou mam trojkombináciu, športovú časť využívam iba v zime ked sú deti vo fusakoch, kočiarik vedľa seba mám iba malý športový - taký čo sa zmestí všade, je uzulinký, ale už sa tam nezmestia deti vo fusakoch

xevulax
1. jan 2017

My sme mali kocik za sebou- baby jogger city select. Videla som na obe deti- da sa otacat ako chces (myslim sedacky. Velkou vyhodou je, ze ho vies pouzit ako jednokocik (ak napr. Ides k lekarke len s jednym dietatkom)- my sme go casto aj takto vyuzili (pripadne ak jedna bola chora a druha mohla ist von). Potlm sme presli na golfac vedla seba- spokojnost aj s kocikom vedla seba avsak mala som problemy v obchodoch napriklad- vzdy som ho musela trochu "zlozit" aby sme sa zmestili- hlavne v Lidli som mala problem (normalny kocik nezlozis). Jasne, ze kazdy si bude cjvalit to co mal. Pre mna bol BJCS kocik dokonaly- hlavne aj koli tej moznosti vyuzitia na jednokocik. Urcite by bolo. Fajn, keby si vyskusas aj manipulaciu s danym kocikom, pred tM nez ho kupis- aby si potom nelutovala.

eliskarupp
autor
3. jan 2017

baby dakujem vam za skusenosti 🙂 no s tymi bankami a uradmi a obchodmi mas mirka v podstate pravdu, ale to vzdy riesime s muzom spolu,teda hlavne ked budu deti jeden bude s detmi a druhy pojde vybavovat, nastastie ma taku pracu ze sa to da takto riesit. takze tam by prblem nebol.no ja som skusala kocikovat kamoskun kocik za sebou a to bol otras, tazky nemotorny a mala som pocit ze ho zlomim ked som ho dvihala napr.na chodnik., babatko v zadnej vanicke bolo tak ze ho ta predna fest prekryvala a musela som ist uplne zboku sa naklonit aby som ho videla,ale je urcite pravda ze zalezi aka je to znacka,toto neviem aky bol, napriklad ten baby jogger city select sa mi fakt celkom paci a pozdava.kocik vedla seba som zatial neskusala.je pravda ze najlepsie je vyskusat ale ked v predajsniach s kocikami je malo dvojickovskych :(

ifka22
3. jan 2017

bugaboo donkey ten nemá chybu.iný by som ja neriešila. 😉

eliskarupp
autor
3. jan 2017

@ifka22 ten stale obzeram je dokonaly hned by som ho brala ale ta cena je hrozna :(

babikadaska
25. nov 2018

@eliskarupp ahoj ako si sa nakoniec rozhodla ? Mam uplne do bodky rovnaku situaciu -kocik chcem vedla seba, s manzelom budeme vybavovat na striedacku urady aj nakupy,... velmi by mi pomohla tvoja skusenost s odstupom casu moc dakujem !!!!

eliskarupp
autor
30. nov 2018

@babikadaska ahoj,nakoniec sme kupili easywalker twin duo,skvely kocik lahucky ivladam jednou rukou,vsade sa zmestim,nevyhodu som maslaa z v sportovej casti-kocik nema polohovanie noziciek to som musela dokupovat a striesky na sportovej casti su strasne kratke,cize v lete voobec detom netieni a totalne na nich pali slnko (mam sice slnecne clony dokuoene ale to je onicom)a zas ked prsi alebo snezi vobec ich to neschova ale sluha im rovno do tvariciek.to ma dost vytaca ale inak skvely kocik.ale keby mam kupovat zas kupim radej bumbleride indie twin twn je lepsi

babikadaska
1. dec 2018

@eliskarupp ahoj dakujem za odpoved. Nas prave znami upozornili na EW presne na tie iste dve veci !!! Kratka clona a chybajuce polohovanie. Takze sme si vybrali nakoniec valco snap duo alebo bumbleride. Este sa rozhodujeme...

beckie
21. jan 2019

@babikadaska môžem vedieť ako ste sa rozhodli? Tiež váham nad týmito dvoma 🙈

babikadaska
21. jan 2019

@beckie aha urcite 🙂 kupili sme nakoniec nieco uplne ine- TFK twin trail - zmesti sa vsade, hlboke korbicky su velmi priesteanne,model z r.2018 ma scasti karbonovu konstrukciu takze je lahky. Ako sportiak je vyborny - polohovanie,strieska,skladanie je uplne intuitivne a jednoduche, zvladam aj ja s mojimi 50 kg. Vyhoda je ze idu na neho nacvaknut 2 autosedacky-vajicka (na mnoho kocikov ziadna alebo iba jedna). Som velmi spokojna.

babikadaska
21. jan 2019

@beckie a je to tento: https://www.dvojcatka.cz/detail/6136523/twin-trail

Inak je takmer totozny s tym bumbleride,akurat bumleride ma kratsie striesky nema karbon v konstrukcii.

babikadaska
21. jan 2019

@beckie autosedacky sme kupili cybex. Uz ich mam aj v aute :D strasne sa tesim na deticky , uz mam uplne vsetko do vybavy, uz len vydrzat 11 tyzdnov do porodu :D