Dobrý večer, mamky ktoré sa chystáte rodiť v zime, aký kocik idete kúpiť alebo máte kúpený? Dajte typy🙂 Dakujem
Ja som mala septembrové prvé dieťa a kupovali sme easywalker harvey2 teraz budeme mať februárové a kočík meniť nechceme lebo je výborný, nevidím rozdiel či zimné či letné dieťa, neviem ako by som tomu mala prispôsobovať kočík 😊
@macko1007 Dakujem o tomto som ešte nepočula,
@kris_tin257 a ste teda spokojní? Mne sa paci aj Easywalker Jimmey, nevieš aký tam je rozdiel?
Nanajvýš spokojný, tri roky ho využívame doslova každý deň, máme terénne kolesá na ňom a kočík nemá chybu, nevrzga nemá nič prasknuté stále sa veľmi jednoducho ovláda (na porovnanie kamarátka ma Cybex priam a nadáva že nie je robený na BA chodníky zle sa jej chodí na obrubníky lebo kočík je tvrdý a neodpruzeny, s easywalkerom chodím jednou rukou a druhou telefonujem), jedine malý zničil športovú časť tak budem dokupovať novú. Takže my ho určite využijeme aj pri druhom dieťati 😊
A s easywalker Jimmy som vôbec nerobila neviem aký je tam rozdiel 🤷
@kris_tin257 Dakujem 🙏 pomohla si mi
Ja zas mam doma Priam, cakam v Decembri a to byvame na dedine pri BA. Uvidime, kazdej sadne nieco ine.
Ja mam cybex priam (oktobrove dieta). Velka vanicka, skvele ovladanie.
2 roky pouzivany na bratislavskych (aj zasnezenych) chodnikoch, super zvladnuta cesta na popradske pleso, aj rozbite cesty na dedine 🙂
Ked si skusis "pokocikovat" viacero kocikov v obchode, tak hned ucitis ten rozdiel, s akou lahkostou sa priam ovlada.
Sportovu cast ti zoberu aj do lietadla, nemusis kupovat golfac.
Aktivne pouzivany u nas 3 roky (vanicka a sportova cast) a nehrka, nevrzga, nerozpadol sa 😀 ide o velmi kvalitnu konstrukciu.
Oplati sa donho investovat, aj ked je z tych drahsich🙂
ja som rodila v januari,takze fusak musel byt..kupovala som vtedy moon scalu 2020 a bola som velmi spokojna odlozili sme aj pre druhe