Aký kočík pre 10 mesačné dieťa?

momi88
14. apr 2018

prosím vás poraďte čo kúpiť alebo v čom voziť 10 mesačné dieťa. Máme 3kombináciu, športová časť sa pokazila a plánujeme kúpiť niečo iné. Len vôbec nemám predstavu čo. Je to naše prvé dieťa. Ďakujem za rady

kotatko201
14. apr 2018

@momi88 my mame sportak.. ale nepouzivame nakolko je velky a nespratny... kupili sme golfky kedze vela cestujeme a nedavno sme prikupili aj trojkolku ale to ju vozime len pomenej... este sa jej sem tam podari zaspat v kocare tak vozime radsej v nom... predsa ma tiez 10 mesiacov a je to babo nase...

michala.s
14. apr 2018

My mame baby jogger ale mne osobne sa pacil aj valco snap 4. Su to lahko spratne kociky, po zlozeni male ale nosnost maju dobru

lavender21
14. apr 2018

My máme športiak Valco Snap 4 a je úplne super. Po zložení malý, spratný, ľahký, ale je priestranný, dá sa dať do ľahu, nôžky dvihnúť, malá má 9 mesiacov a je nám úplne super. Akurát teraz sa naučila stáť tak v ňom nechce byť, chcela by byť na nohách. Rozmýšľam či by sa jej v trojkolke nepáčilo viac...

momi88
autor
14. apr 2018

ona si ešte pospí v kočíku. Sú aj golfové v ktorých sa dá spať? Chodíme 2-3 krát za deň na prechádzku po meste.

kotatko201
15. apr 2018

@momi88 jasne ze sa da v nich spat mame taky co sa da skoro sklopit az do lahu... takze nespi posediacky...

kotatko201
15. apr 2018

@lavender21 no aj nasa sa naucilq stat a snazi sa tlacit veci pred sebou a trojkolka je super v tomto kuka a ma vacsi rozhlad... ale ako pisem mame to len v okoli domu bo este spava v kociku a to by sa v trojkolke asi nedalo kedze je plastova a pevna...

lavender21
15. apr 2018

@kotatko201 jasné, chápem, tiež som myslela len na také vychádzky vonku, aby sme nejak trávili čas 🙂 ďakujem, asi sa po nejakej popozerám...

ukulela
15. apr 2018

Ja som volila tiež valco snap. Ale vo verzii ultra s otočnou korbou. Ale aj obyčajný snap môžem odporučiť. A kamoška zas Britax. Cenovo cca rovnako aj vlastnosťami. Nechcela som kocar drahší ako 200 a podľa toho som aj hľadala.

babi81
15. apr 2018

@momi88 mac laren sa v pohode vyspi, da sa dat uplne na lezato

momi88
autor
22. apr 2018

@lavender21 aké máš kolesa na valco snap? nafúkovacie? pozerám, že sú rôzné verzie toho kočíka

lavender21
22. apr 2018

@momi88 ja mám tie penové, alebo aké to sú. Určite nie nafukovacie... A ja mám ten Tailor Maid.

katarina444r
1. júl 2018

@lavender21 mozem sa spytat, ako vyzera v skutočnosti strieska? je ten material pekny, nešuští? lebo mňa od tohto kocika odradza jedine ten vyzor striešky, na obrázkoch to vyzerá zvláštne a naživo som ho nevidela...
ďakujem

lavender21
1. júl 2018

@katarina444r ten Tailor Maid je super. Strieška nešuští. Ten klasický so šušťákovou strieškou sa mi fakt nepáčil, videla som aj naživo a je oničom...

katarina444r
1. júl 2018

@lavender21 ďakujem za rýchlu odpoveď ☺️ pozrela som fotky a fakt to vyzera o dost lepsie....

lavender21
1. júl 2018

@katarina444r len aj cena je vyššia. No myslím že sa vyplatí 😉 na internetovej stránke predeti.sk zvyknú mať raz za čas 15% zľavu, ja som tam kúpila 🙂