ahojte maminky strávila som už hodiny a hodiny na nete a čítaním diskusií, ale k odpovedi som sa nedostala. stále sa snažím nájsť kočík pre svojho 1,5 ročného synčeka na zimu a potom vlastne asi aj na jar a leto. on si ešte rád pospinká v kočíku tak by sa mala dať zdvihnúť časť na nožičky. rozmýšlam nad graco trekko lebo má super striešku aj na leto alebo evo. dakujem pekne
@delilah1 no ja mam zopa fusion ja som spokojna my mame 21 mesiacov a stale na obed len v kociku zaspavame .. maju ho v hlohovci dala som za neho okolo 120 E
cenová relácia ?
My sme prave kupili city jogger mini 4-kolku.. hadam dobra volba.... do 23kg, krasne ovladatelny, skladny, skvela strieska, spojena rucka, no zatial sa mi zda genialny a vtrepem tam dvojrocne dieta vratane fusaku...
https://www.youtube.com/watch?v=NbpZRBcx1O8Isteze to nie je traktor ako hartan, mura ci teutonia, ale to uz asi nehladas...
Graco trekko je pekny, aj ked posobi ,,velko,,v podstate je ,,maly,,...teda ta lezacia cast...kupovali sme ked mala malinka 6 mes a pred dovrsenim rocika som predavala, lebo tam bola s fusakom ako hurka a teda aj na dlzku to uz bolo len tak tak....a teda ona je taka ze ani chuda ani tucnucka, taky priemer...ja si chvalim Cam cortinu alebo teraz Jane slalom, ale s Cam som bola spokojnejsia...stastny vyber prajem 🙂
Nie som expert na kociky, ale na zimu mame Jane Slalom, je priestrany, dieta sa pohodlne vyspi, zmesti sa tam krasne fusak, je skvely do snehu a tazkeho terenu a nie je tazky. Mali sme predtym 2 ine kociky, ani jeden mi tak nevyhovoval.Neodporucam plastove kolieska a treba pozerat na rozmer, aby malo dieta dost miesta, predsa v zime je to ine, oblecenie, fusak ci deka. Tiez neodporucam kociky s prilis sirokym rozchodom kolies ako napr. Gesslein, tie sa nezmestia mnohokrat do auta
my mame Quatro monza, tiez som hladala vacsi kocik, mala ma 9 mesiacov a ma tam vela priestoru. Kedze ma aj dost velke kolesa, je vhodny aj do snehu.
my mame cholfac Chicco Lite way a az na kolieska je dobry, mame ho od narodenia a uz jednu zimu ma za sebou 🙂
nám sa nádherne jazdilo po snehu aj v teréne s Bertini X4 aj miesta má na šírku a na dľžku....škoda že sa už nevozíme 😎
Babyjogger city versa, alebo elite od tej istej znacky,len elite je veeeelka trojkolka.versa je sikovnejsia a pohodlna pre maleho.a kolesa GT vzduchove - prejdu vsetko, nehrkoce
mz mame Hartan Racer GT a je super
Quinny speedy SX ....sportovy je obrovsky
ja som za Jane slalom pro.velka sportova cast a pohodlne sa tam vyspinka aj 2-3 rocne mimi...
jeeeej, ja prave rozmyslam nad tou istou otazkou, tak som zvedava, ci niekto prida svoju odpoved, svoju skusenost 😀