Ahojte mamicky, chcem poradit aky kocik kupot na dovolenku do lietadla.
.nechcem len cisto golfky ale aj taky co sa da dat pohodlhne do lahu a ma velku striesku proti slniecku.
Maclaren techno XT alebo XLR, odpruzeny, da sa dat do lahu, velka strieska, ktora pekne prekryje dieta. zaroven lahucky a lahko skladatelny. My sme brali na dovolenky vylucne ten a aj budeme brat 🙂 100 percentna spokojnost!
Peg-perego má také kočíky, veľká strieška, polohovanie a myslím, že nie sú veľké po zložení.
BJ city mini...lahko sa sklada lahko sa da do lahu je priestranny moj 3 rocny v nom v poho spal.. strieska je mega velka..kosik akurat.ja som snim veelmi spokojna
Aky mas budget?ak mensi,tak kuk kociky- Caretero Alfa, 4Baby Trio a Shape, Bomiko XS,Babydesign Handy, babypoint Orion-ma dlhu striesku ak vyssi tak Inglesina Trip, X-Lander XS,a ak mas este vyssi budget, tak die BJ city miny alebo quinny,alebo Cybex alebo Mc Laren. Aj ked si myslim,ze tie lacnejsie urobia taku istu sluzbu a mozno by som zobrala len lacny,lebo vieme,ako nakaldaju s batozinou na letiskach,tak ked obuchaju 80eurovy kocik,ti to nebude tak luto,ako ked 200eurovy.
Suhlasim s @jul11, zalezi od toho, kolko si schopna a ochotna investovat.
Este tip: kociar mozes zobrat az ku lietadlu. Pri check-in povies, ze kociar ide az k liedatlu, daju ti nan cedulku, kociar zlozis pred vchodom do lietadla. Potom kociar vezmu a ako posledny polozia do batozinoveho priestoru. Ako prvy ho aj vykladaju. Na niektorych letsikach ho dostanes hned ku schodom lietadle pri vystupovani, na niektorych pride na pase s kuframi.
Nas kociar zatial vsetky lety prezil 😉
My mame Gesslein S2 a velka spokojnost. Je pevny, lahko sa sklada, ma vyborne polohovanie az do lahu a strieska je mega velka aj s moznostou vetrania (sietka) 🙂.
quinny zapp xtra nova verzia 2014 da sa skladať cely
alebo baby jogger city mini alebo citi mini gt