Aký kočík na dovolenku?

tyna1212
30. jún 2014

Ahojte mamicky, chcem poradit aky kocik kupot na dovolenku do lietadla.
.nechcem len cisto golfky ale aj taky co sa da dat pohodlhne do lahu a ma velku striesku proti slniecku.

jerryjanka
30. jún 2014

quinny zapp xtra nova verzia 2014 da sa skladať cely
alebo baby jogger city mini alebo citi mini gt

poppy1
30. jún 2014

Maclaren techno XT alebo XLR, odpruzeny, da sa dat do lahu, velka strieska, ktora pekne prekryje dieta. zaroven lahucky a lahko skladatelny. My sme brali na dovolenky vylucne ten a aj budeme brat 🙂 100 percentna spokojnost!

m_ij_ka
30. jún 2014
sisaa
30. jún 2014

Peg-perego má také kočíky, veľká strieška, polohovanie a myslím, že nie sú veľké po zložení.

lienka1601
30. jún 2014

BJ city mini...lahko sa sklada lahko sa da do lahu je priestranny moj 3 rocny v nom v poho spal.. strieska je mega velka..kosik akurat.ja som snim veelmi spokojna

jul11
30. jún 2014

Aky mas budget?ak mensi,tak kuk kociky- Caretero Alfa, 4Baby Trio a Shape, Bomiko XS,Babydesign Handy, babypoint Orion-ma dlhu striesku ak vyssi tak Inglesina Trip, X-Lander XS,a ak mas este vyssi budget, tak die BJ city miny alebo quinny,alebo Cybex alebo Mc Laren. Aj ked si myslim,ze tie lacnejsie urobia taku istu sluzbu a mozno by som zobrala len lacny,lebo vieme,ako nakaldaju s batozinou na letiskach,tak ked obuchaju 80eurovy kocik,ti to nebude tak luto,ako ked 200eurovy.

ichbinich
30. jún 2014

Suhlasim s @jul11, zalezi od toho, kolko si schopna a ochotna investovat.
Este tip: kociar mozes zobrat az ku lietadlu. Pri check-in povies, ze kociar ide az k liedatlu, daju ti nan cedulku, kociar zlozis pred vchodom do lietadla. Potom kociar vezmu a ako posledny polozia do batozinoveho priestoru. Ako prvy ho aj vykladaju. Na niektorych letsikach ho dostanes hned ku schodom lietadle pri vystupovani, na niektorych pride na pase s kuframi.
Nas kociar zatial vsetky lety prezil 😉

anovo
30. jún 2014

My mame Gesslein S2 a velka spokojnost. Je pevny, lahko sa sklada, ma vyborne polohovanie az do lahu a strieska je mega velka aj s moznostou vetrania (sietka) 🙂.