Ahojte chcem vas poprosit o radu, mam synceka a cakame druhe, ma sa narodit v aprili to bude mat synator rok aj pol...aky kocik?? mam kupit ten surodenecky abo mi staci jeden????
Dakujem za vase rady
zalezi, ci budes na presuny s detmi samotna... tiez riesim podobny problem, aj ked ja som ho uz vyriesila, budem kupovat surodenecky.... ale medzi mojimi detmi bude sotva rok 😉
ja mám medzi deťmi 19 mesačný rozdiel a starší je z tých lenivejších, čo sa chôdze týka, takže odmietal kráčať, keď sa brat vozil. Museli sme si zaobstarať súrodenecký kočík, lebo by som sa sama s oboma nikam nedostala. Ešte aj teraz by sa rád nechal vyvážať (to má už 3 roky aj 4 mesiace), ale zaberá argument, že škôlkári už do kočíka nepatria a tak ho konečne predávam 😅 (a doma nám budú v predsieni zavadzať už len dva - veľký kočík pre jedno dieťa a maličké golfky)
záleží, aký je to staršie dieťa akčné. napr.náš syn už ročný v kočíku neobsedel, keď mal 1,5mesiaca, predali sme ho a bugina stála zaprášená vo verande....radšej lietal...ak je teda ačné, možno pouvažovať o tom skejte ku kočíku, predsa len je to malé dieťa a nevládze toľko...ak sa rado vozí v kočíku a je také lenivejšie, menej akčné, tak asi by som riešila súrodenecký kočík
@weronyka jedna vec je ci je dieta akcne, ale to je podla mna len tak 50% ...dalsich 50% zavisi od teba a tvojho zivotneho stylu, na ake prechadzky chodis, a ci chodievas von aj na cely den a potrebujes aby ti obe deti spali v kociku - pretoze moja dcera je sice brutus akcna a pohybliva ale ja ked idem do mesta tak to trva mne rychlou chodzou minimalne 1-1,5 hodiny a to ked by isla mala peso tak je minimalne 2.5-3 hodinky a to nemame sancu stihnut nic vybavit takym stylom a tiez radi chodievame s kamaratkami na cely den na vylety a vtedy potrebujem aby mi obe deti spali v kociku a manzel je v praci - cize surodenecky kocik bol pre nas nvyhnutny
jasne ze ak si ten typ maminky co chodi len na kratke prechadzky a nikdy nie sama bez muza na cely den, tak surodenecky nebudes musiet kupovat 😉 🙂 pre mna zivot bez surodeneckeho kocika bol ako zivot za mrezami 😎
ahoj jednoznače phil &teds sestra ho Ma a Nevie si ho vynachvalit..
ahoj aj ja riesim a jednoznacne tento http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx mozes pouzit aj ako samotny a 16 moznosti je 16 moznosti 🙂 na sk ho predavaju len v prenasedeti ...
zalezi od dietatka, moj maly mal tiez 1,5 ked sa narodila Viky, kupila som surodenecky aj klasicky kocik a babyskate, stupienok pre Branka ale ani v jednom nechcel byt a beha sam, kocik ho uz nezaujma, neobsedel tam takze uz sme predali aj surodenecky aj babyskate a mala je v golfkach a Branko chodi na prechadzky na peso alebo na odrazadle, na vylety chodime aj s manzelom tak bud ho nesie alebo sme mali pozicane druhe golfky 😉
ak ti nechce sa behat kup surodenecky ale ak uz teraz neobsedi v kociku tak je to skoda penazi