Aký kočík kúpiť pre ročné dieťa?

10. okt 2023

Ahojte, viete mi z vlastnej skúsenosti poradiť pri výbere kočíka?
Momentálne máme Mama Kiddies Charlie 3v1. Lenže už sa do neho mala nezmesti poriadne. Neviem ci je vhodnejší športový alebo golfový kočík. Bude využívaný aj na dedine, aj v meste, aj v teréne. Mala ma rok a už chodí, čiže je dosť možné, že bude aj často prázdny.
Potrebujeme aj aby bol taky, ze sa da dat do úplného ľahu, čiže v ňom bude aj môcť spať.
Ideálne do ceny 150€.

tosomja
10. okt 2023

Z bazaru napríklad joie značka. Športovy.

simona92101
10. okt 2023

Na spanie a do terenu golfac sto nie

autor
10. okt 2023

https://kociky.heureka.sk/f:8271:2757059;p:-150...

Je ich tu fakt ze veľmi veľa a neviem ktorý je vhodný vybrať

lily09
10. okt 2023

My sme mali VALCO SNAP 4, sportovy, naozaj dobry do terenu, plynule sa to da nastavit do lahu a nie je ani tak tazky. Ale novy stoji tak do 300, jedine ze by ste si zohnali z druhej ruky. Co by snad nemal byt problem lebo ja som ich vidala doat casto

lusyc
10. okt 2023

Joie alebo valco snap s nafukovacimi alebo bezdusovymi kolesami, nie penové, menej vydržia.

simona92101
10. okt 2023

My sme mali Britax b motion s nafuk.kolesami,a teda tank kocik.presiel teren,dieta sa tam vyspalo hadam do 3 rokov,kralovska lozna plocha.pozrite na bazary.

autor
10. okt 2023

Kinderkraft Kočík športový Grande Plus. Mne sa tento celkom pozdáva, len teda neviem ci jr vhodný

gabka123123
10. okt 2023

Joie ako ti tu rádia. Ešte dobrá značka. Je CAM

jaskolka
11. okt 2023

Ja mám Lionelo, spokojnosť. Používam ho aj v teréne, je ľahko manipulovatelny a je do 25 kíl.
Kinder kraft ti do terénu neodporúčam, mali sme ho požičaný raz na pár dní, nikdy viac, zle sa aj ovládal, jednou rukou nebolo vôbec možné viesť ho rovno.

jaskolka
11. okt 2023

Taky typ mám ja, akurát iná farba

autor
11. okt 2023

@jaskolka môžem sa opýtať ktorý konkrétne to je? Dala som si do google iba Lionelo kočík a vyhodilo mi ich viac

autor
11. okt 2023

@jaskolka ďakujem veľmi pekne

autor
17. okt 2023

@jaskolka ahoj, na tvoje odporúčanie som teda kúpila tento kočík, len ak môžem, mala by som 2 otázočky

jaskolka
17. okt 2023

Áno, ok

autor
17. okt 2023

@jaskolka dnes pri prvej jazde som si všimla, že na zadnom kolese je mierna osmička. Ci s tým náhodou nemáš skúsenosť, že sa to samé "napraví ", prípadne či je lepšie riešiť reklamáciu alebo kúpu nového náhradného kolesa (ak sa dá)
A druhá otázočka. Keď máš na kočíku tašku, nie je s tým problém, že by to bábätku udieralo do hlavy keď je v úplnom ľahu? Doteraz sme mali kočík vždy opačne, teda tašku pri nohách. A všetko kosiť v košíku pripadne ja v ruksaku je pre mňa nepraktické. Ďakujem

jaskolka
17. okt 2023

Neviem presne, co myslíš pod tým "osmička". Krivé koleso? Ci krivo ide? Alebo ako?
Taška nevadí, nemá ako udierat,keď máš kočík úplne spustený do ľahu, tak tá látka vzadu je napnuta, a taška nemôže tým pádom nijako udierat.

autor
18. okt 2023

@jaskolka krivé koleso

jaskolka
18. okt 2023

Tak krivé koleso je dôvod na reklamáciu. To sa nevyrovná, naopak, ešte viac sa používaním môže poškodiť (potom neuznaju reklamáciu) a napokon byt aj nebezpečné.
Čiže normálne to chod do predajne reklamovať.