Ahojte, čakáme bábätko a zháňam kočík najlepšie dvojkombinacia ( vanička čaká a vajíčko) alebo 3 kombinácia. Poradíte mi ake máte vy kočíky poprípade stránku, kde ste kúpili. Cena predstavujem si niečo lacnejšie, nechcem moc investovať a na Bazoši má nič neoslovilo cca do tých 400€. Farba asi šedá pre chlapčeka plus sme obaja s mužom vysokí, takže aby sa dala korigovať rúčka. Ďakujem vám 🙂
My máme Bexu line 2.0, mne to vyhovuje, 2-kombinácia ( vanicka+športová časť) je okolo 400eur, dosť chvália este Bebetto Luca z tých lacnejších. Určite odporúčam, ako aj vyššie odznelo, investovať do kvalitného vajíčka, tie z trojkombinácie ( a hlavne z tých lacných trojkombinácii) nie sú bezpečné, spĺňajú iba minimálne podmienky na predaj. Kvalitné vajíčko kúpiš aj za 150eur a využiješ minimálne 1,5roka, niekto aj 2 roky.
@dada011 ja milujem retro.... 😁😁😁.... už môžem len spomínať... klasika nikdy nevymrie... môžeš bábätko hompáĺať koľko chceš, normálne kolesá sú 👍👍👍
@daniela2202 ty si moj clovek! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
@daniela2202 ja mam tiez roan emma a uz druhe dieta sa v nom vozi. Obaja su septembrovi takze zima s fusakom paradna,velka vanicka
Pozri nejaky jazdeny polsky..tako bexa roan adamex vsetko na jedno kopyto..
Ja odporúčam kúpiť hlavne kvalitné vajíčko, hĺbku časť podľa toho kedy sa babo narodí, aby si tam vopchala fusak zimný, a športový vybrať neskôr.