Ahojte ideme kupovat uplne prvy kocik tak ktory kupit?vobec sa nevyznam...dakujem.
Zalezi aj od rozpoctu.. my sme kupili bugaboo buffalo diesel
@vanilka83 taky,aky vyhovuje tebe. Vsak chod so obchodov,poskusaj,pozrinsibrecenzie.
Pre mna bol a stale je najlepsi kocik Inglesina magnum. Ja mam rada klasiku a iny by som si nevybrala a nechcela ani zadarmo. Pred vyberom som mala.oskocikovanych zopar kocikov - au-pair,deti z okolia a rodiny. O to lahsie bolo moje rozhodovanie.
Určite tu neexistuje jednoznačná odpoveď. Pretože každej mamine a každému dieťaťu vyhovuje iné. Záleží od rozpočtu (kočík kúpiš aj za 300 aj za 2000), od terénu kde sa bude najviac používať (iný kúpiš na dedinu do poľa a iný do mesta alebo do obchodných centier ak tam niektoré maminy chodia najviac), koľko cestujete a aké máte auto (kočíky sú ultrakompaktné aj obrovské hebedá), aká si veľká a aký je partner, ak bude kočíkovať (či vyšší, nižší, či treba rôzne výšky - nastaviteľnú rúčku). A ísť len do obchodov často nestačí - kočík sa inak správa na rovnej podlahe v obchode a inak na popraskaných chodníkoch, obrubníkoch... A potom napr. aj korýtkové sedenie v športiaku - niektoré deti milujú a iné v takom neznesú byť. Treba si toho viac ujasniť a dobrá rada tu padla, poď do skupiny Kočíkovo, aj si tam pohľadaj recenzie ak sa ti nejaký zdá, a my ti poradíme. Každopádne neexistuje jeden najlepší kočík. Líši sa to od maminy k mamine. A cena nie je hlavné hľadisko toho, či je dobrý.
@julls51 to ano, ale zase, my sme mali na nete vybraty a velmi sa nam pacil, ale ked sme ho videli nazivo na predajni, tak sme boli nemilo prekvapeni. A treba brat do uvahy aj to, ake cesty a chodniky su vo vasom meste. My sme napriklad nemohli kupit kocik s malymi kolieskami lebo by sme s nim po kockach v meste nepresli. A v zime uz ani nehovorim.
@vanilka83 ahoj ja mam na predaj krásny kocik je ako novy,max spokojnost, je k nemu plno doplnkov kukni si moj bazar.
Skupina Kočikovo sa pridaj.