Aký kočík kočík je najlepší?

vanilka83
11. sep 2016

Ahojte ideme kupovat uplne prvy kocik tak ktory kupit?vobec sa nevyznam...dakujem.

n0mi
11. sep 2016

Skupina Kočikovo sa pridaj.

jahodka36
11. sep 2016

Zalezi aj od rozpoctu.. my sme kupili bugaboo buffalo diesel

siska53
11. sep 2016

@vanilka83 taky,aky vyhovuje tebe. Vsak chod so obchodov,poskusaj,pozrinsibrecenzie.

Pre mna bol a stale je najlepsi kocik Inglesina magnum. Ja mam rada klasiku a iny by som si nevybrala a nechcela ani zadarmo. Pred vyberom som mala.oskocikovanych zopar kocikov - au-pair,deti z okolia a rodiny. O to lahsie bolo moje rozhodovanie.

eliniatko
11. sep 2016

Určite tu neexistuje jednoznačná odpoveď. Pretože každej mamine a každému dieťaťu vyhovuje iné. Záleží od rozpočtu (kočík kúpiš aj za 300 aj za 2000), od terénu kde sa bude najviac používať (iný kúpiš na dedinu do poľa a iný do mesta alebo do obchodných centier ak tam niektoré maminy chodia najviac), koľko cestujete a aké máte auto (kočíky sú ultrakompaktné aj obrovské hebedá), aká si veľká a aký je partner, ak bude kočíkovať (či vyšší, nižší, či treba rôzne výšky - nastaviteľnú rúčku). A ísť len do obchodov často nestačí - kočík sa inak správa na rovnej podlahe v obchode a inak na popraskaných chodníkoch, obrubníkoch... A potom napr. aj korýtkové sedenie v športiaku - niektoré deti milujú a iné v takom neznesú byť. Treba si toho viac ujasniť a dobrá rada tu padla, poď do skupiny Kočíkovo, aj si tam pohľadaj recenzie ak sa ti nejaký zdá, a my ti poradíme. Každopádne neexistuje jeden najlepší kočík. Líši sa to od maminy k mamine. A cena nie je hlavné hľadisko toho, či je dobrý.

julls51
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jahodka36
11. sep 2016

@julls51 to ano, ale zase, my sme mali na nete vybraty a velmi sa nam pacil, ale ked sme ho videli nazivo na predajni, tak sme boli nemilo prekvapeni. A treba brat do uvahy aj to, ake cesty a chodniky su vo vasom meste. My sme napriklad nemohli kupit kocik s malymi kolieskami lebo by sme s nim po kockach v meste nepresli. A v zime uz ani nehovorim.

pripinacka
12. sep 2016

@vanilka83 ahoj ja mam na predaj krásny kocik je ako novy,max spokojnost, je k nemu plno doplnkov kukni si moj bazar.