Aký kočík je najvhodnejší?

marietta123
11. okt 2012

Potrebujem vedieť,z akými kočíkami máte skúsenosti,aký je najvhodnejší,z akými kolesami,veľkými či malými,nafukovacími,či plastovými,je vhodnejšia trojkombinácia,alebo najskôr hlboký a potom športový?

evakva
11. okt 2012

Ja som mala pri malom kombinovany s velkymi nafukovacimi kolesami a bola som s nim spokojna. Teraz planujem opat kombinovany

zuzub
11. okt 2012

ja mám kombinovaný po synovi,ale ak by som kupovala opäť tak najprv hlboky a potom šporťák. a určite nie je nový, na bazároch sú super kočíky za dobré ceny 😉

lilysk
11. okt 2012

Ahoj ja som mala Bugaboo chameleon kombinovany -som bola max spokojna .S nafukovacimi kolieskami .Pri 1 dcere som mala Mutsy Slider tiez kombonovany -nadherny kocik ,ale tazky ako sv...a☹( Bugaboo jednoznacne ...prave sa ho chystam predat ,lebo uz nam nie je treba 😉

nikolet_89
11. okt 2012

ahoj ja som mala kombinovany a niesm rada...v hlbokom som mala malu tak 4 mesiace a potom nam jedna cast zavadzala a aj tak sme kupili novy sportiak...takze naprv hlboky cez bazar by som kupila ved je to na chvilku a potom novy sportiak, ktory mozes mat az kym dieta od kocara neodstavis 🙂 a mam super skusenost s predajnou brendon

salma22
11. okt 2012

mame druhe dietatko a 4kocik mozem ti povedat ze su dobre aj kombi kociky aj tie s velkymi kolesami a s prenosnou taskou ...je len na tebe vyber kocika a ktory sa ti zapaci je ich teraz velmi vela od vymyslu sveta a aj cenovo su velmi rozdielne je len na vas aky cenovo si vyberiete potom si uz len pozerajte vyrobcu ktory vas zaujme dajte si uzsi kruh kocikov ktory vam zapacia a z toho vyberiete jeden mozno dva 😉 prajem stastnu ruku

lienkan
11. okt 2012

Treba aby si si vedela predstavit aku mas situlaciu - či vela cestujes - ake cesty su tam ,kde budes kočikovat - a potom podla financi zhodnotit aky sa ti pači a kupila si ...alebo ist do 3 kombinacie a mat chvilu pokoj - teraz uz je vela na vyber - ozaj sa len rohodnut 🙂 vela stastia prajeme 🙂

lejlla
11. okt 2012

no ja som mala aj prvom syncekovi aj teraz trojkolku 3 kombinaciu.prvy som mala Quinny,bola som spokojna,len bol tazsi...teraz mam Jane slalom a nemenila by som za nic.vanicka priestranna,sportiak pohodlny velky,kolesa super velke nafukovacie a je aj dost spratny co sa tyka prepravy... 🙂

luciferkax
11. okt 2012

AHoj, ja som mala kombinovaný, taký normálny, kde sa neodklikáva nič, iba sa prerobí hlboká časť na športovú 🙂 VEľké nafukovacie kolesá, preistranný kočík, priestranný nákupný košík, vo vnútri bola prenosná taška na bábatko. Sú to zároven najlacnejšie kočíky... SKúšala som aj tie moderrné, mala som Demu a mala som aj Graco (kvôli skladaniu do auta) no žiaden sa nevyrovnal klasicke :D :D

didia
11. okt 2012

Zavisi od toho co potrebujes, kde byvas, ci mas vytah, kde budes kocikovat a podobne. Ja som napr. chcela kocik, ktory bude vyzerat klasicky ako ked my sme boli deti. Mame velke auto tak tam sa zmesti a kedze nemame vytah tak ho tam nechavam. Kupili sme trojkombinaciu Roan marita, hlboky kocik som pouzivala do 8 mesiacov a pritom mam doma fakt bucka, ale vanicka je tak priestranna za by som nemenila, sportva cast je tiez super, vajicko sa da tiez pripevnit ku kociku tak ked bol syn mensi tak som ho v nom bravala do obchodu a pod. Ma 2 polohy rukovete, co je super ked kocikuje manzel, tak si nastavi vyssiu polohu. A dole brzdu a droteny kos, kam sa mi zmestila aj velka taska s nakupom. Ma nafukovacie kolesa a v zime sme presli aj vovacsom snehu a super sa da hojdat, to niektore moderne uz nemaju.. Tak je len na tebe co hladas a co ti bude lepsie vyhovovat. Akurat vajicko by som kupila asi ine, lebo myslim ze su aj ovela bezpecnejsie autosedacky ako tie z trojkombinacii.

georgia333
11. okt 2012

keď to bude dieťa narodené v zime tak skús hľadať veľkú vaničku