Ahojte, prosím Vás hľadám kočík do hôr, na lúky a hlavne poľné cesty - do blata, snehu a nečasu 🙂 Mali sme jeden, ale nebola som s ním veľmi spokojná, hoci mal vzadu dosť veľké kolesa, vpredu boli malé a všetko brzdili.... a dokonca mal aj malú športovú časť, takže dlho nám nevydržal....
ďakujem za všetky rady a tipy 🙂
Paulína
ahoj, my sme mali Teutoniu Cosmo a predne otocne kolieska sme vymenili za terennu napravu. Je to sice drahe riesenie, ale myslim, ze nic lepsie neexistuje
My sme mali Nurse Dakar a chodili sme s nim aj do lesa po uzkych chodnickoch. Nemal problem prejst aj cez korene stromov, vysoku travu. Zastavili sme aretaciu predneho kolesa a isli s nim ako s furikom. Do terenu bol fakt super. A v zime do snehu a clapkanice tiez nebol problem.
Roan Marita. Taka retro klasika, vyskusany aj v terene, na polnej ceste, na luke, v snehu, vsade tam, kde nie su chodniky. Ako bonus obrovska vanicka a vhodny aj na hojdanie😉
Za mna Gessleine , 4x velke kolesa....my s tym brazdime priamo po vinohradoch, cez tie rozryte riadky 😀 a v pohode.....aj v snehu, a kedze moje hobby nie su nakupne centra tak mi male tocive kolecka nechybaju, ale daju sa dokupit..
@saulinka Inglesina magnum a vsetky kociky na podobny styl.
My sme mali "magnumku" a zvladla rozny teren. Uplna parada! Prosto klasika je klasika.
Jané Slalom Pro
vpredu mal jedno koleso a prešiel všade
dal sa posladať do auta v pohode
a oceňujem aj ručnú brzdu, dole kopcom ma to neťahalo
Teraz sú isto aj nejaké novšie verzie, ja som ho mala už dávno, od roku 2008 a predala som ho plne funkčný v roku 2011
Akurát tie kolieska sú nafukovacie a stalo sa mi, že som urobila defekt, v náročnom teréne,
z obchodu som si potom objednala novú dušu...
Kupovala som ho v Babylande v Trnávke
@alexxandraa presne ten som mala aj ja a behali sme s ním aj po piesku po pláži, po kopcoch a kamenistých cestách. Nezničiteľný bol. Obe deti som v ňom mala a ešte veľmi zachovalý a pevný som ho predala.
baby jogger summit X3, trojkolka do akehokolvek terenu aj na beh/korcule...
baby jogger city elite mame my a spokojnost 🙂
Ahoj trojkolesove su dobre do takeho terenu 🙂 ja mam tiez tento isty problem chceme kupit Casueplay S4 hoci mame kocik Cam Dinamico no do terenu je absolutne stymi kolieskami nevhodny.