Aký kočík do terénu, na poľné cesty a lúky?

saulinka
25. apr 2016

Ahojte, prosím Vás hľadám kočík do hôr, na lúky a hlavne poľné cesty - do blata, snehu a nečasu 🙂 Mali sme jeden, ale nebola som s ním veľmi spokojná, hoci mal vzadu dosť veľké kolesa, vpredu boli malé a všetko brzdili.... a dokonca mal aj malú športovú časť, takže dlho nám nevydržal....

ďakujem za všetky rady a tipy 🙂

Paulína

ivanka12311
25. apr 2016

Ahoj trojkolesove su dobre do takeho terenu 🙂 ja mam tiez tento isty problem chceme kupit Casueplay S4 hoci mame kocik Cam Dinamico no do terenu je absolutne stymi kolieskami nevhodny.

kvetulienka253
25. apr 2016

ahoj, my sme mali Teutoniu Cosmo a predne otocne kolieska sme vymenili za terennu napravu. Je to sice drahe riesenie, ale myslim, ze nic lepsie neexistuje

lusyke
25. apr 2016

My sme mali Nurse Dakar a chodili sme s nim aj do lesa po uzkych chodnickoch. Nemal problem prejst aj cez korene stromov, vysoku travu. Zastavili sme aretaciu predneho kolesa a isli s nim ako s furikom. Do terenu bol fakt super. A v zime do snehu a clapkanice tiez nebol problem.

katkakovac
25. apr 2016

Roan Marita. Taka retro klasika, vyskusany aj v terene, na polnej ceste, na luke, v snehu, vsade tam, kde nie su chodniky. Ako bonus obrovska vanicka a vhodny aj na hojdanie😉

kefrinky
25. apr 2016

Za mna Gessleine , 4x velke kolesa....my s tym brazdime priamo po vinohradoch, cez tie rozryte riadky 😀 a v pohode.....aj v snehu, a kedze moje hobby nie su nakupne centra tak mi male tocive kolecka nechybaju, ale daju sa dokupit..

siska53
25. apr 2016

@saulinka Inglesina magnum a vsetky kociky na podobny styl.
My sme mali "magnumku" a zvladla rozny teren. Uplna parada! Prosto klasika je klasika.

alexxandraa
25. apr 2016

Jané Slalom Pro
vpredu mal jedno koleso a prešiel všade
dal sa posladať do auta v pohode
a oceňujem aj ručnú brzdu, dole kopcom ma to neťahalo

Teraz sú isto aj nejaké novšie verzie, ja som ho mala už dávno, od roku 2008 a predala som ho plne funkčný v roku 2011
Akurát tie kolieska sú nafukovacie a stalo sa mi, že som urobila defekt, v náročnom teréne,
z obchodu som si potom objednala novú dušu...
Kupovala som ho v Babylande v Trnávke

alaguema
25. apr 2016

@alexxandraa presne ten som mala aj ja a behali sme s ním aj po piesku po pláži, po kopcoch a kamenistých cestách. Nezničiteľný bol. Obe deti som v ňom mala a ešte veľmi zachovalý a pevný som ho predala.

saganka
25. apr 2016

baby jogger summit X3, trojkolka do akehokolvek terenu aj na beh/korcule...

shia
25. apr 2016

baby jogger city elite mame my a spokojnost 🙂