Ahoj mamicky, cakam svoje prve babo a neviem sa rozhodnut nad kocikom. Viete mi poradit? Niekto mi vravi ze si mam kupit retro kocik a niekto ze camarelo alebo stokky alebo moon. Uz som z toho zufala. Dakujem
Odporúčam nie moc drahy kocik. Vanička nech je väčšia. Ja mám kočík adbor je to trojkombinacia. Športová časť je síce nemotornejsia na skladanie ale ak ho máš len doma že necestujes dá sa to vydržať. Dobrá je veľká vanička hlavne preto že ak máš problém uspať dieťa v kočíku môže spať aj väčšie. Moja malá spávala vo vanicke kočíka keď som ju odstavovala od mlieka a to mala 14 mesiacov.
@julpet22 ja mám len jednu radu, určite by som nekupovala 3-kombináciu, maly ma 10mesiacov, tiež moje prvé dieta, 3 kombináciu sme predali po pol roku a kupili športový...Druhý krat by som určite kupovala zvlášť hlboký kocik a potom zvlášť športový, 3kombinacie sú podla mna dosť nepraktické..Zalezi, kam s nim budeš najviac chodiť, či často autom, či máte dosť veľké auto, aby sa ti aj väčší kocik zmestil do kufra atd..môj maly napr prvé mesiace bol vonku viac na rukách ako v kociku, vydrzal tam, len keď spal. A keď už začal viac vnímať, mal 4 mesiace a už išiel do športového, pritom sa narodil v aprili a myslela som si, že rste v zime budeme mat hlboký- reálne som ho využila 3mesiace..
@julpet22 ešte dodam(aj keď si sa na to nepýtala) 😉, ale z celej výbavičky som sa úplne najviac tešila na kocik, áno budem dlhé hodiny kočíkovať - bola jar a leto.., realita bola taká, ako som písala, v kociku vydrzal, iba keď spal, inak len na rukách, čo som prakticky už nevládala aj tlačiť kocik aj ho držať na rukách, tak sme väčšinou chodili von len spolu s manželom a častokrát ma pri pomyslení na prechadzku a následne reality, ako naše prechadzky vyzerajú aj prešla chut niekam ísť.. Druhýkrát už budem múdrejšia pri viacerych veciach okolo výbavičky aj celkovo.
@29simona29 uz som aj nad tym premyslala ze najprv kupim vanicku a vajicko do auta a potom sportovy. V dnesnej dobe mi pridu niektore kociare ako neprakticke a umele
Cauko ja som mala roan bass a hlboký bol super priestranná vanicka
@vieruska60 to je na ten styl camarelo alebo riko. Tie sa mi pacia asi najviac. Hlavne ale ide o to aby drobcovi bolo vnom najlepsie
@julpet22 Suhlasim s @29simona29 , tiez po skusenosti s kombinovanymi kocikmi, radim kupit najprv len vanicku a potom dobry sportiak, lebo v tych kombinovanych kocikoch vanicka byva celkom fajn, ale spostova cast uz nie je taka prakticka, kedze je dost velka a tazka (jedine este celkom dobre pouzitelna v zime, pre deta, ktore este nesedi).
Ja mam bebetto murano som velmi spokojna ☺
Ja mám bebetto luca a maximálna spokojnosť, v pohode tam vopchám maleho aj fusak, konštrukcia skladná, ľahulinka a zimu a mesto aj dedinu zvlada na jednotku. Za mňa topka a zo všetkych 3 kombinacii čo som v obchodoch skúšala mal fakt najľahšiu konštrukciu, to ani nie je cítiť že niečo pred sebou tlačím. Odporúčam pobehať obchody a tak poskúšať a rozhodnúť sa. Čo sa týka retro kočiara, kamoška ho mala, jej dievčatko sa narodilo v máji a v septembri ho darovala našim romom v osade lebo ten kočiar to nezvladol (dedinu, mesto, kamienky na ceste) a kupovala ďalší.
@29simona29 zavisi od toho,aku 3kombinaciu kúpiš. Ja som mala skvelu, pouzitelnu do 3r., Deti tam.spavali aj ako rocne dokonca vo fusaku. A opierka sa dala.zodvihnut, takze ked okolo 7.m.zacali sediet a potrebovali vidiet, len som.opierku nadvihla.
@julpet22 urcite radim kocik s poriadnymi kolesami. Videla som x mamičiek,ak nahodou nasnezilo a bolo horsie pocasie teda, ze ledva kocikovali, resp.vobec alebo len po odhrnutom.snehu, vsak vieme,ako sa stara o chodniky. A my sme sice kupili aj sportiak -vymysel muza,ze treba, ale ten mal krpate,nemozne kolesa, nepruzil, uz by som nekupila taky.
@julpet22
Áno
@saskia_98 a prosim ta,to co mala za retro kociar? To musel byt nejaky nepodarok. Lebo nas zvladol ako hlbsi sneh, tak i kamene, zahradny teren, vymole na chodníkoch, ktorych tu, zial,mame vela. Vydrzal dve deti v super stave a este som.ho predavala a lutovala,ze my tretie mat nebudeme.
@julpet22 v prvom rade treba vedieť kde bývaš, je rozdiel mesto s chodníkmi všade a rozdiel dedina kde je rôzny terén. Ďalšia vec je do akého obdobia s má dieťa narodiť, či bude treba fusak,alebo tak. Z vlastnej skúsenosti by som kúpila.lacnejsi hlboký kočíka potom poriadny sportovy. Trojkbinacia má väčšinou ťažku a neskladnu športovú cast.