Ahojte,
nemáte náhodou niekto skúsenosti s vaničkou concord proton? ide mi o vnútorný rozmer.. termín máme v júli, a obávam sa či tam bábo cez zimu vojde aj s fusakom..
@mickamicka Ahoj, my máme syna narodeného v júli. Máme proton vaničku (model 2010) a ešte teraz sa tam zmestí, aj s fusakom. Síce je tam natesno, ale malinký nikde inde nechce spinkat iba v kočíku. Už máme 7. mesiacov, no kým nebude teplejčie neplánujeme namontovať športovú časť.
ahoj, ja mam model concordu 2011. Vanicka nie je dost velka. Maly sa mi narodil koncom augusta a nevydrzal mi vo vanicke ani do pol roka a to mal 68 cm, cize nebol velky. Este ak mozem poznamku ku concordu: je velmi slabo odpruzeny.
mne sa narodila malá minuly rok v auguste,ma 72 cm a minuly tyžden v nom spinkala,ale musím povedať,že už tam bola natesno,takže na zimu by to malo byť ok,ano concordy su menej odpružené,ale mne to vyhovovalo,aspon ju v nom nemohol nikto hojdať,ale dalo sa zo strany na stranu kyvkať. 🙂
@marianaaza to mate vanicku 2010?
Rozmery vaničky: 86 x 53 x 66cm,rok neviem,nakolko som ho kupovala odtialto a rok ma nezaujímal,takže neviem.
@lenkasan
@marianaaza
myslím, že otázka bola aký je vnútorný rozmer vaničky, tieto rozmery čo ste dali určite nie sú vnútorné 😉
@tina129 tam kde sa leží je 72x29 uplne dolna časť a horná 86x43,manžel mi to zle pomeral 😉
Rozmery vaničky: 86 x 53 x 66cm