Ahojte kocky,
chcem sa opytat, ci ma niekto tento kociarik, pretoze si ho chcem kupit a chcela by som poradit. ja som hovidela nazivo, len tak v obchode vvyskusala, zdal sa mi lahucky a dobre sa s nim manipulovalo, ale potrebovala by som poradit aky je v praxi. dakujem
dakujem, aj mne sa zdal super a presne v tej farbe ho mam objednany, a kde si ho kupovala,v Polsku alebo u nas, ja som z kosic a neviem ci sa oplati ist pre neho do polska, aj ked nahodou treba nieco reklamovat.pa
Ja som ho kupovala tu na slovensku, velmi som nezistovala ake su ceny v polsku
ahojte- vie mi niekto povedat aky rozdiel medzi Espiro Vector Lite a Espiro Vector Air? dakujem
@kingstonka rozdiel je v zadných kolesách - Vector Air má zadné kolesá nafukovacie, Vector Lite nie. Ináč medzi nimi nie je žiaden rozdiel 😉
dakujem 🙂
Este by som sa spytala tych, co maju tento kocik a pouzivaju k nemu vajicko Neo- aku mate s nim skusenost??
hcela by som sa spytat aky fusak sa hodi do sportovej verzii?
Ahojte. Ja by som sa chcela spýtať, či je kočík po zložení maličký a či sa rýchlo zloží.Ďakujem
@andrejecka ak ti to este pomoze, kocik sa rychlo sklada, mi ho napchame do toyoty yaris, ale po stojacky 😉
Super zadarilo sa som tu prvý krát. Mam na vás prosbu. Na ktorúkoľvek ktorá ten úžasný kocik už ma.
Potrebovala by som foto poslať mailom.Hlavne teda tu športovú časť.Chcem ten fialový.A ako sa pohybujú ceny?, Ďakujem Eva
Božeeeeeeeeee ďakujeme z celeho srdiečka.... 🙂
Hlavne šport čast či neni mala na sedenie....
@lucialen ahojky, u nás v obchode ho majú. našla som si ho na ich stránke. plánujem si ho ísť obzreť, ale ešte predtým sa chcem opýtať, ako sa polohuje v športovej časti opierka chrbátika? dúfam, že nie takým pásom, lebo kamoškin kočík sa tak polohoval a mne sa to strašne nepáčilo ☹ a ešte jedna otázka. obe striešky (na športovej aj vaničkovej časti) vyzerajú dosť vysoko. neprefukuje to moc?
nie je vanička tohto kočíka malá, vojde sa tam v zime fusak? ďakujem krásne za info 🙂
ahojte maminky,ktore mate tento kočík,chcem sa spytať,ako sa polohuje šport.verzia,či sa da dať babo do uplneho lahu,či len do polosedu,a ešte tu bola otazka ako ste zvladli zimu s kočíkom,len odpoved som nenašla,a my tu mame dosť snehu 😒 😉 ,vopred dakujem za odpovede 🙂
ahoj. Ja ho mam v tyrkysovo - modrej farbe. Pouzivam ho pol roka - este stale hlboku verziu. Som s nim velmi spokojna.
Nevyhodou je len strasne maly kosik.