Aký je v praxi kočiarik Espiro Vector 4 Air?

vanille
17. máj 2010

Ahojte kocky,
chcem sa opytat, ci ma niekto tento kociarik, pretoze si ho chcem kupit a chcela by som poradit. ja som hovidela nazivo, len tak v obchode vvyskusala, zdal sa mi lahucky a dobre sa s nim manipulovalo, ale potrebovala by som poradit aky je v praxi. dakujem

zuzuh
18. máj 2010

ahoj. Ja ho mam v tyrkysovo - modrej farbe. Pouzivam ho pol roka - este stale hlboku verziu. Som s nim velmi spokojna.
Nevyhodou je len strasne maly kosik.

vanille
autor
18. máj 2010

dakujem, aj mne sa zdal super a presne v tej farbe ho mam objednany, a kde si ho kupovala,v Polsku alebo u nas, ja som z kosic a neviem ci sa oplati ist pre neho do polska, aj ked nahodou treba nieco reklamovat.pa

zuzuh
18. máj 2010

Ja som ho kupovala tu na slovensku, velmi som nezistovala ake su ceny v polsku

ijanka27
24. máj 2010

Ahoj @zuzuh 🙂 mne sa tento kočík tiež veľmi páči... Chcela by som sa Ťa spýtať, ako zvládal zimu-sneh? Čakáme bábo na zimu a obávam sa, či by to tie kolieska ( hlavne predné) v pohode zvládali...dik 😉

zuzuh
25. máj 2010

@ijanka27 Ja byvam v meste a toho roku bolo velmi malo snehu a kolieska to v pohode zvladli: Je to trosku citit ze ides cez sneh ale nieje to nic strasne.

ijanka27
25. máj 2010

@zuzuh No my tu máme toho snehu zasa požehnane 🙂 ... tak asi budem hľadať ďalej.... ale je to krásny kočík, najmä v tej fialovo-ružovej verzii...

kingstonka
13. sep 2010

ahojte- vie mi niekto povedat aky rozdiel medzi Espiro Vector Lite a Espiro Vector Air? dakujem

e_kociky
13. sep 2010

@kingstonka rozdiel je v zadných kolesách - Vector Air má zadné kolesá nafukovacie, Vector Lite nie. Ináč medzi nimi nie je žiaden rozdiel 😉

kingstonka
14. sep 2010

dakujem 🙂

kingstonka
14. sep 2010

Este by som sa spytala tych, co maju tento kocik a pouzivaju k nemu vajicko Neo- aku mate s nim skusenost??

daykaaa
29. sep 2010

hcela by som sa spytat aky fusak sa hodi do sportovej verzii?

andrejecka
15. okt 2010

Ahojte. Ja by som sa chcela spýtať, či je kočík po zložení maličký a či sa rýchlo zloží.Ďakujem

lucialen
11. jan 2011

@andrejecka ak ti to este pomoze, kocik sa rychlo sklada, mi ho napchame do toyoty yaris, ale po stojacky 😉

evelin04
4. feb 2011

Super zadarilo sa som tu prvý krát. Mam na vás prosbu. Na ktorúkoľvek ktorá ten úžasný kocik už ma.
Potrebovala by som foto poslať mailom.Hlavne teda tu športovú časť.Chcem ten fialový.A ako sa pohybujú ceny?, Ďakujem Eva

evelin04
7. feb 2011

@lucialen
Vyzera to že kočík mate. Potrebovala by som foto športovej časti. Budem vďačná Eva
Evelin04@azet.sk

lucialen
7. feb 2011

@evelin04 zajtra pofotim a poslem 😉

evelin04
9. feb 2011

Božeeeeeeeeee ďakujeme z celeho srdiečka.... 🙂
Hlavne šport čast či neni mala na sedenie....

darinkazv
6. júl 2011

@lucialen ahojky, u nás v obchode ho majú. našla som si ho na ich stránke. plánujem si ho ísť obzreť, ale ešte predtým sa chcem opýtať, ako sa polohuje v športovej časti opierka chrbátika? dúfam, že nie takým pásom, lebo kamoškin kočík sa tak polohoval a mne sa to strašne nepáčilo ☹ a ešte jedna otázka. obe striešky (na športovej aj vaničkovej časti) vyzerajú dosť vysoko. neprefukuje to moc?

mishuu
21. júl 2011

nie je vanička tohto kočíka malá, vojde sa tam v zime fusak? ďakujem krásne za info 🙂

gp2000
22. júl 2012

ahojte maminky,ktore mate tento kočík,chcem sa spytať,ako sa polohuje šport.verzia,či sa da dať babo do uplneho lahu,či len do polosedu,a ešte tu bola otazka ako ste zvladli zimu s kočíkom,len odpoved som nenašla,a my tu mame dosť snehu 😒 😉 ,vopred dakujem za odpovede 🙂