Mamičky
Viete mi povedať aký je toto kocik? A ak máte skúsenosť? Pozerám second hand.
Ďakujem
A je dobry? Nejaké recenzie naň som čítala. Hľadám skôr kompaktný kocik ale do terénu
@cookie29 vyzerá tak futuristicky a moj štýl to nie je,vystriedala som za x rokov veľa kočíkov a momentálne mám Mutsy Nio,do terénu super,sme na dedine.Ten Seed sa mi zdá taký lahunky,jemný,malý košík,tenká látka na strieske..Mne sa páčia skôr mierne mohutnejšie prevedenia materiálu aj konštrukcie.Ono to je ťažko z videí a fotiek.A či spĺňa všetko čo chces,či bude zimné alebo letné bábo,do auta či skôr po lúkach behať,či chces na celé kocikovacie obdobie alebo kúpiš po roku veľký sportak,to je ťažko
@kubkovamama no vies, ja ked pozeram ten Mutsy Nio tak mi to pride dost podobne 🙂 babo bude jarne...
@cookie29 co ti ja viem,materiál je hrubý-taky zrnity a este podsity platnom co mi velmi vyhovuje na strieske teraz v zime+klasicka vanicka,gelove velke kolesa,velky kos,som konzerva asi.Ja tak na prvy dojem, ze mi pride Seed taky krehky.🙂 a cenovo tiež dost.Je pravda,ze jarné babo nepotrebuje byt vo vanicke tak chránené ako zimne.Naj keby ti napise niekto kto ho realne má.
@mamamalvinka prosim? nepochopila som
Seed Papillio