Aký je toto kočík?

cookie29
10. jan 2021

Mamičky
Viete mi povedať aký je toto kocik? A ak máte skúsenosť? Pozerám second hand.
Ďakujem

kubkovamama
10. jan 2021

Seed Papillio

nela6
10. jan 2021

@cookie29 britax seed papillio... na koniku je krasny kusok za 333e,hned by som ho brala, ale uz musim dojazdit s tym co mam 😄

cookie29
autor
11. jan 2021

A je dobry? Nejaké recenzie naň som čítala. Hľadám skôr kompaktný kocik ale do terénu

kubkovamama
11. jan 2021

@cookie29 vyzerá tak futuristicky a moj štýl to nie je,vystriedala som za x rokov veľa kočíkov a momentálne mám Mutsy Nio,do terénu super,sme na dedine.Ten Seed sa mi zdá taký lahunky,jemný,malý košík,tenká látka na strieske..Mne sa páčia skôr mierne mohutnejšie prevedenia materiálu aj konštrukcie.Ono to je ťažko z videí a fotiek.A či spĺňa všetko čo chces,či bude zimné alebo letné bábo,do auta či skôr po lúkach behať,či chces na celé kocikovacie obdobie alebo kúpiš po roku veľký sportak,to je ťažko

cookie29
autor
11. jan 2021

@kubkovamama no vies, ja ked pozeram ten Mutsy Nio tak mi to pride dost podobne 🙂 babo bude jarne...

mamamalvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kubkovamama
12. jan 2021

@cookie29 co ti ja viem,materiál je hrubý-taky zrnity a este podsity platnom co mi velmi vyhovuje na strieske teraz v zime+klasicka vanicka,gelove velke kolesa,velky kos,som konzerva asi.Ja tak na prvy dojem, ze mi pride Seed taky krehky.🙂 a cenovo tiež dost.Je pravda,ze jarné babo nepotrebuje byt vo vanicke tak chránené ako zimne.Naj keby ti napise niekto kto ho realne má.

cookie29
autor
12. jan 2021

@mamamalvinka prosim? nepochopila som

nela6
12. jan 2021

@cookie29 troll, nejake decko sa hra

cookie29
autor
27. jan 2021

@nela6 ak si myslela ten z Kysuckeho noveho mesta za 399 tak ho akurat zlacnila na 299€ 😇
ja nic ja muzikant, len keby si nahodou rozmyslala pre majovca 🙂

nela6
27. jan 2021

@cookie29 veru, ze slintam

cookie29
autor
28. jan 2021

@nela6 ja som ho nakoniec kupila, ten co som davala na tej foto a zatial sa mi paci, uvidime v testovani v terene... ale hm 299€ je dobra cena, mohla by aj muza nakriatnut 🙂