Prosim Vas mate niekto tento kocik ale presne tento Girly alebo Boish docitala som sa niekde ze niesu take kvalitne ako klasicke liteway tak by ma zaujmala osobna skusenost niekoho kto ma presne tento kociarik, mam moznost kupit ho malej za dobru cenu. Dakujem za kazdy postreh
@daikas Ahojky, v avione v Alltoyse 😉
@beruska.zuzanka
@annie13 dakujem, urcite ho pojdem pozriet este tento tyzden, lebo chystame sa o mesiac na dovolenku a zhanam na tie ucely golfac, do ktoreho nechcem prilis investovat. dam vediet!
ja som mala Chicco troska iny typ ale ti urcite poviem, ze to bol najlepsi kocik co sme mali !!!
keby vyrabali vacsie typy sportakov tak jednoznacne Chicco by som kupovala len.....
ale zial nevyrabaju......
@annie13 - nanoznik k nemu naozaj nie je - potvredene to mame z predajne. My sme teraz kupili "klasicky" liteway od jednej babule, ale este sme ho netestovali. Ale ked sme skusali aj tuto limitku v obchode, zdala sa mi rovnaka ako klasicky. Nekupili sme ho len kvoli tomu nanozniku. My sme golfky chceli hlavne kvoli skladnosti do auta a ako taky "letny" a "rychly" kocik. Sportak si nechavame na dlhsie "cesty" a na zimu. Liteway nie je urcite zimny kocik - aspon nie u nas 😀 U nas splnil kriteria: opierka az do lahu, lahky, skladny, dobra cena a primerana kvalita (podla toho, co sa o nom pise).
@daikas
no to ano, ale nezabudaj ze najlepsie bude ked tam pojdete a priamo v obchode vyskusate, neviem,ze ako doma, ale ja som teraz kupovala kocik Britax a som sla do obchodu a 2 hodiny som skusala, ako sa sklada, ake velke, ako sa sklada, ako malemu sa tam sedelo atd.......
tak je nejlepsie ale aj precitaj ze preco pisu zle o nich...... ja som ich tu nevidela nikdy tie co si dala fotku... 🙂))
@daikas @annie13 - myslela som "letny" v zmysle, ked je primerane teplo, t. z., aj na jesen, jar, proste ked je to v golfkach pre babo prijemne. A ani leto nemusi byt vzdy teple, proste ten nanoznik sa podla mna v golfkach da vyuzit, pokial ich niekto nekupuje vylucne len na dovolenku, kde je horucava 😉 Ak ho niekto chce vylucne na dovolenku, tak isto nanoznik nevyuzije 😉 No u nas v zime ale asi nehrozi, tu byva dost snehu 🙂
@annie13 tak bola som dnes v avione, ale v tej ruzovo-biely tam nemali, bol v zelenej a cervenej a ta cervena je pekna. dojem bol dobry, akurat sa mi zda byt trosku uzky, neviem na ake ucely ho planujes kupit a ako staremu dietatku. este som pozerala pliko mini- otras, strasne tvrda podlozka, uz rukou citis konstrukciu a ked si mas dokupit madlo a nanoznik, dostanes sa pomaly na cenu Peg Perego Si, ktore je z tych co som pozerala asi najlepsi kocik. za zmienku este stoji ABC design Primo, ide do lahu, je siroky a ma perfektnu striesku.
tak mame ho od piatku Girly a som veeeeeeeeeeeelmi spokojna aspon zatial, tie farby su neskutocne krasne, a naozaj kym clovek nevie ake je to mat kvalitny kocik tak sa mu zda ze ide aj ten jeho v pohode, lebo toto v porovnani s tym co sme mali ide samo, velmi dobre sa to ovlada, malinkej sa velmi paci, prespala mi vcera 2 hodky v kociku co nepamatam kedy bolo ak vobec bolo, zadny diel sa da odzipsovat tak jej tam prudil vzduch a spala a spala a spala 😉
Ahoj ja mam presne tento , ružový...nanožnik k nemu nebol a s kočikom som velmi spokojná 🙂 je užasný, lahučký, lahko sa ovlada a je velmi skladný
tiez by ma to zaujimalo a nevie niekto, kde v BA by sa dal tento kocik vidiet v ruzovej farbe?