Aký je športový kočík Chicco LiteWay Girly?

annie13
29. máj 2011

Prosim Vas mate niekto tento kocik ale presne tento Girly alebo Boish docitala som sa niekde ze niesu take kvalitne ako klasicke liteway tak by ma zaujmala osobna skusenost niekoho kto ma presne tento kociarik, mam moznost kupit ho malej za dobru cenu. Dakujem za kazdy postreh

daikas
30. máj 2011

tiez by ma to zaujimalo a nevie niekto, kde v BA by sa dal tento kocik vidiet v ruzovej farbe?

beruska.zuzanka
30. máj 2011

@daikas Ahojky, v avione v Alltoyse 😉

annie13
autor
30. máj 2011

@daikas ak ho pojdes pozriet na zivo hod mi info potom ako sa ti pozdava dakujem

daikas
30. máj 2011

@beruska.zuzanka
@annie13 dakujem, urcite ho pojdem pozriet este tento tyzden, lebo chystame sa o mesiac na dovolenku a zhanam na tie ucely golfac, do ktoreho nechcem prilis investovat. dam vediet!

annie13
autor
30. máj 2011

@daikas a prosim ta spytaj sa ci je k nemu nanoznik lebo vsade na nete pisu ze nie

monika15
30. máj 2011

ja som mala Chicco troska iny typ ale ti urcite poviem, ze to bol najlepsi kocik co sme mali !!!
keby vyrabali vacsie typy sportakov tak jednoznacne Chicco by som kupovala len.....
ale zial nevyrabaju......

daikas
30. máj 2011

@monika15 len o tomto liteway a hlavne tejto limitke sa pise vselico, no som zvedava, aky z neho bude pocit nazivo.

katrinka8
30. máj 2011

@annie13 - nanoznik k nemu naozaj nie je - potvredene to mame z predajne. My sme teraz kupili "klasicky" liteway od jednej babule, ale este sme ho netestovali. Ale ked sme skusali aj tuto limitku v obchode, zdala sa mi rovnaka ako klasicky. Nekupili sme ho len kvoli tomu nanozniku. My sme golfky chceli hlavne kvoli skladnosti do auta a ako taky "letny" a "rychly" kocik. Sportak si nechavame na dlhsie "cesty" a na zimu. Liteway nie je urcite zimny kocik - aspon nie u nas 😀 U nas splnil kriteria: opierka az do lahu, lahky, skladny, dobra cena a primerana kvalita (podla toho, co sa o nom pise).

monika15
30. máj 2011

@daikas
no to ano, ale nezabudaj ze najlepsie bude ked tam pojdete a priamo v obchode vyskusate, neviem,ze ako doma, ale ja som teraz kupovala kocik Britax a som sla do obchodu a 2 hodiny som skusala, ako sa sklada, ake velke, ako sa sklada, ako malemu sa tam sedelo atd.......
tak je nejlepsie ale aj precitaj ze preco pisu zle o nich...... ja som ich tu nevidela nikdy tie co si dala fotku... 🙂))

daikas
31. máj 2011

@katrinka8 a mozem sa spytat naco je nanoznik v lete? mam prve dieta a tento liteway chcem kupit len na letne dovolenky, tak si to neviem cekom presne predstavit, naco by mi mohol byt.

annie13
autor
31. máj 2011

@katrinka8 tak naco ti je nanoznik ked chces len na leto
ja by som ho aj v zime ale mala je len sviatocne v kociku kedze radsej bezka a chodniky mame dobre vycistene
ale ten nanoznik je tenky je dobry aj v lete ked fuka a mala ma len siatky

katrinka8
31. máj 2011

@daikas @annie13 - myslela som "letny" v zmysle, ked je primerane teplo, t. z., aj na jesen, jar, proste ked je to v golfkach pre babo prijemne. A ani leto nemusi byt vzdy teple, proste ten nanoznik sa podla mna v golfkach da vyuzit, pokial ich niekto nekupuje vylucne len na dovolenku, kde je horucava 😉 Ak ho niekto chce vylucne na dovolenku, tak isto nanoznik nevyuzije 😉 No u nas v zime ale asi nehrozi, tu byva dost snehu 🙂

annie13
autor
1. jún 2011

@katrinka8 nerozumiem preco tam nedali ten nanoznik mne by tam tiez bodol kvoli tomu prave vaham

daikas
1. jún 2011

@katrinka8
@annie13 rozumiem, no idem ten kocar dnes pozriet, tak dam vediet, aky bol dojem.

daikas
1. jún 2011

@annie13 tak bola som dnes v avione, ale v tej ruzovo-biely tam nemali, bol v zelenej a cervenej a ta cervena je pekna. dojem bol dobry, akurat sa mi zda byt trosku uzky, neviem na ake ucely ho planujes kupit a ako staremu dietatku. este som pozerala pliko mini- otras, strasne tvrda podlozka, uz rukou citis konstrukciu a ked si mas dokupit madlo a nanoznik, dostanes sa pomaly na cenu Peg Perego Si, ktore je z tych co som pozerala asi najlepsi kocik. za zmienku este stoji ABC design Primo, ide do lahu, je siroky a ma perfektnu striesku.

katrinka8
5. jún 2011

@annie13 - no, to nechapem ani ja... mozno chceli zachovat cenu, akoze aby limitovana edicia stala rovnako (tie asi byvaju obvykle drahsie), tak "usetrili" na nanozniku... Tito obchodnici (vyrobcovia, predajcovia a ktovie kto este) maju dakedy velmi divne zmyslanie...

annie13
autor
5. jún 2011

tak mame ho od piatku Girly a som veeeeeeeeeeeelmi spokojna aspon zatial, tie farby su neskutocne krasne, a naozaj kym clovek nevie ake je to mat kvalitny kocik tak sa mu zda ze ide aj ten jeho v pohode, lebo toto v porovnani s tym co sme mali ide samo, velmi dobre sa to ovlada, malinkej sa velmi paci, prespala mi vcera 2 hodky v kociku co nepamatam kedy bolo ak vobec bolo, zadny diel sa da odzipsovat tak jej tam prudil vzduch a spala a spala a spala 😉

nika12010
9. máj 2013

Ahoj ja mam presne tento , ružový...nanožnik k nemu nebol a s kočikom som velmi spokojná 🙂 je užasný, lahučký, lahko sa ovlada a je velmi skladný

nika12010
9. máj 2013

@annie13 a este sa da dat komplet cely potah dole a prat v pracke 🙂