Aký je športový kočiarik Adbor?

nika0701
24. feb 2015

Máte nejaké skúsenosti s týmto kočiarikom (kde zohnať, či vyhovovala veľkosť a či ste spokojné)?

adrika72
25. feb 2015

My máme Adbor Mio a ja som veľmi spokojná.Pôsobí síce robustným dojmom,ale veľmi ľahko sa s ním manipuluje.Veľkou výhodou je sklápacia strieška proti slnku alebo vetru, veľké kolesá a navyše krásna sýta farba. My sme ho kupovali cez internet na ...http://www.svetkocikov.sk a máme ten tyrkysovo modrý a je nádherný.

janickacrazy
25. feb 2015

Pre mňa je veľmi robustný a ťažký, 14,5kg je priveľa na športový kočík podľa mna. Ja som si kúpila športový značky Baby design, váži len 7,5kg, má spojenú rúčku, odpružený, veľký košík, ľahučký, všade v obchode sa s ním človek pomestí, prejde aj po tráve, u mna teda rozhodne hmotnosť je doležitá, lebo dieťa rastie a kg pribúdajú a tlačiť 25kg alebo viac plus dáky nákup no dakujem pekne.

lauricka
25. feb 2015

v prvom rade je to Adbor. Obycajny polsky kocik, ktory ma svoju vahu a svoje muchy 😉 . Ja som teda mala dvojickovy v zime na prve mesiace. Urobil dobru sluzbu, to ano. Dobre na nom bolo, ze sa dal otacat v smere aj v protismere, teda k mame aj od mamy, velke kolesa (ale moje sa neotacali, co je minus, s takymi kocikmi sa velmi zle manipuluje) a bol tazky. Pre babatko v pohode, ale pre vacsie deti je aj sportova cast dost mala a kratka a kedze je tazky, s vacsimi detmi je to o to tazkopadnejsie. Dvojcata som v nom odviezla aj k trom rokom, ked mali, v sede - na lezanie to uz nie je, tak pre srandu (lebo pouzivame hlavne iny kocik), takze da sa, ale treba mat aj nejaky praktickejsi kocik casom, si myslim. Myslim, ze radsej by som si priplatila za lepsi. My sme ho mali len preto, ze sme ho mali na prve mesiace na zimu a dostali sme ho zdarma. Alebo si ho kup z druhej ruky, aby Ti potom nebolo luto.