mate niektora kocik monza go ? nejake recenzie poprosim...dakujem
Monza go je vlastne vyrabane v taku, tako ho predava pod nazvom tako exist
Mna by tiez zaujimalo, ci ho uz niekto ma, nie su ziadne recenzie zatial.. Ale velmi sa mi paci. Hmotnost podvozku 11kg je dost, ale zase nafukovacie kolieska su vzdy tazsie. Podla mna slusny kocik za tu cenu.
@mimisk Vyrobca je Tako? Na stranke monzababy.com uvadzaju, ze su cesko-slovenska znacka, ale asi uplne nova, lebo nikde nic o nich nie je, akurat asi su len distributori - ags92, s.r.o. Hmmm...
@martinka_hr viem to lebo chodim do taka a viem ze t prenich robia exist ma peknejsie farby a je lacnejsi, ale je to uplne to iste
@mimisk kde je takko?
@silviasiska nie takko ,ale tako j to poslska firma
@mimisk ok a kde je ta firma alebo predajna?
@silviasiska mi mame na predajni vystaveny na predajni ,pozri te moj shop
@mimisk tako exist som na vasej stranke nenasla
@silviasiska myslim tu na modrom konikovy
A neviete pls daju sa niekde pozriet kociky Tako aj nazivo? V okoli BA..
@martinka_hr my mame na predajni v holici
aj MOnza go 3v1 kupis za 409e 🙂
Presne tak, nie su predrazene (a ani materialovo podla mna nie su rovnake) a nam v obchode Predeti dali aj 20% zlavu na Monza Go..
@martinka_hr ktory sa ti zda kvalitnejsi?
@alexia17 Tak kedze sme uz kupili Monza Go 2v1 Black Melange, tak ten 🙂) Je super podla mna a ten material akoby riflovy/lanovy je strasne prijemny. Nie je to najlahsi kocik, ale to je asi jeho jedina nevyhoda, neda sa najst podla mna uplne dokonaly. My na zimu potrebujeme pevnejsi, nech ho neprekoti pri prvom vetre a snehu 🙂 No a vzhladom na pomer cena-kvalita sa mi zdal ako naj volba...
@martinka_hr to je pravda, ze kazdy ma nieco. Je to o rozum, vybrat kocik
@alexia17 To teda je, psycho 😄 Ked boli kedysi na vyber asi 2 kociky tak to mali maminky lahsie 🙂 Treba sa podla mna hlavne "zalubit" na prvy pohlad a potom uz nepozerat dalsie kociky 😉 Tak som to spravila ja, aby som sa nezblaznila nacisto 😄
@martinka_hr to sa mi nepodarilo.
My sme dlho vyberali kocik, uz som z toho bola zufala... a nakoniec nam na predajni padol tento do oka... a mal vsetko co sme chceli. Pouzivame tri mesiace, zatial max spokojnost... zo zaciatku sa tazsie skladal, ale po par zlozeniach uz ide krasne lahko... Ja s nim primarne beham po trave a po dedine a nesetrime ho, tak uvidime co znesie, zatial fajn. Je pravda, ze je tazky, ale neskladam ho, tak raz za tyzden ked niekam ideme.
jedine co sa mi stalo, tak som raz zmokla a nemala som kryt proti dazdu, tak mi zmokol a ten latkovy kryt na vanicke trochu pustil taky flak do tej bielej latky, ktorou je ten kryt podsity (proste ked otocim kryt, mam tam taku mapu), ale teda asi to pojde vyprat, ale treba to potom rychlo vysusit 😉
A inak, celkovo kocik posobi dobre, kamosky co mali drahe kociky a tlacili ho, tak boli prijemne prekvapene, ze ako sa fajne tlaci 😉
Ahojte. Aj my uvažujeme nad kúpou tohto kočíka aj napriek tomu že je ťažší a budeme bývať na treťom poschodí v dome bez výťahu. Oproti iným kočíkom, ktoré sme pozerali v predajniach nám prišiel najstabilnejší, s dobrými kolieskami a dostatočne priestranný. Ešte váhame ale viac-menej sme rozhodnutí, pretože spĺňa naše kritéria a aj cena je vcelku priaznivá.
Pomohli by však aj nejaké iné názory a skúsenosti, kedže takmer žiadne recenzie a ani videá na internete neviem nájsť (všade len oficiálne popisy produktu). Tiež by možno potešili aj fotky iné ako produktové. Ani v zloženom stave sme ho ešte neskúšali v obchode (nechceli sme otravovať zatiaľ 🙂 ).
Dievčatá/ženy, ktoré ho máte a používate - sú nejaké nevýhody, ktoré ste odpozorovali? Dá sa tá hmotnosť zvládať (nosiť vaničku)?
Ďakujem za ďalšie vaše príspevky 😉
@trubs89 Ahoj, no na tretie poschodie bez vytahu by som nechcela vlacit ziadny kocik, uprimne.... Ako vyniest to vynesies, ale je to makacka - i ked si nemyslim, ze vanicky inych kocikov budu vyrazne lahsie. Ja teraz tyzden mam vonku odparkovany podvozok a vanicku vo vnutri, a ked dam do nej malu, tak som rada ze s nou idem 2 kroky, nie 3 proschodia (a to mala nema ani 6 kg) a ja nie som ziadne miniziena. Vzhladom k tomu ze cakate babatko na jar, rozmyslela by som si, ci potrebujes vanicku (kamosky, co museli takto vlacik kocik, tak skoncili na kociku Gesslein s tym ze si do neho zobrali len tu tasku namiesto vanicky...)
Fakt je ze je kocik pevny, aj vanicka je tak poriadna... nevyhoda taka mala je, ze sa problematicky nafukuju kolesa (je problem tam strcit pumpicku do rafiku), ale to sme videli, ze je na viacerych kociaroch (Tako)
@katjatko ... s nosením kočíka sme špekulovali, že s tým "vybabreme" ako naši známi - priateľ znesie ráno pred odchodom do práce kočík dole na prízemie a pripevní ho tam zámkom na bicykel o zábradlie ... buď by sme to tak robili s podvozkom a ja už by som si len zniesla bábo vo vaničke alebo na rukách ak by som mala ako-takú istotu, že by sa dala aj vanička nejak zabezpečiť proti prípadnému ukradnutiu.
Tie kočíky s "taškovou" vaničkou sa mi straaaaašne nepáčia - nepomôžem si.
Tiež uvažujem o tom, že bábo budem zo začiatku šatkovať alebo nosiť v ergonomickom nosiči pri nejakých nutných venčeniach / malých nákupoch a pod.
Tento kočík sa mi veľmi pozdáva aj ako hlboký aj ako športový vo všetkých ohľadoch - samozrejme okrem hmotnosti a prípadného nosenia po schodoch. No skúšala som si v predajni dvihnúť aj iné vaničky a pocitovo mi ten váhový rozdiel neprišiel až taký zásadný - inak povedané takmer každá sa mi zdala byť ťažká alebo nemotorná (niektoré nemali dokonca praktické "madlo" v strieške, takže sa ani prenášať dobre nedali).
No všetko má svoje nevýhody - u mňa bývanie bez výťahu 🙂 (ale ani to nie je isté do kedy preto na to neberiem zásadný ohľad).
Každá vaša skúsenosť a rada mi bude prínosom v ďalšom rozhodovaní. Inak mám stále dojem, že táto Monza proste u mna vyhráva 😝
@katjatko stale ste s nim spokojna< nejake vady...postrehy
Ja ho pouzivam od 12/2015 a ten matrac vo vanicke mam na jednej strane pod hlavickou zlezany, proste dieta mi stale pada na tu ,,zlezanu,,stranu. 😏 ale inak supeeer kocik..
Ahoj, ja som ho v sobotu obzerala v predajni a patril k mojim favoritom, kym som nezistila, ze vazi cca 16kg. Pre mna je to privela, takze asi priplatim za peg perego, ale inak sa mi tento velmi pacil. Ma velku vanicku, sportova cast sa da uplne sklopit a aj taska je dost velka. Jedine, coho by som sa bala je, ze len zadne kolieska su odpruzene. Za danu cenu je to ale slusny kocik, aspon podla mna, ale tiez som nenasla ziadne recenzie, asi je prilis novy 🙂